|
Acum este 30 Mai 2026, 18:03
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 07:32 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Iuli, felicitari pentru colectia ta minunata. Ultimele achizitii sunt superbe. Si eu iubesc ikebanele si tare imi mai fac cu ochiul. Inca o data felicitari.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 07:37 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Danuta, am luat hotararea sa pastrez ce cos, insa tare mi-e teama ca odata terminate vor fi iar facute cadou.
Elenuta, si culorile lor sunt o nebunie. Abia astept sa incep sa cos la ele.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 08:00 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Iuli, si ikebanele mele sunt pe drum, dar ma bucur ca am vazut deja culorile superbe la tine. Sa le cosi pe toate cu drag.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 08:30 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Iuli, imi plac tare mult ikebanele tale si intr-adevar au niste culori superbe. De abia astept sa le vad in serial.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 08:52 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Ai ales patru modele finute si delicate. Astept cu nerabdare coletul sa le am si eu la ladita. Poate le vom coase impreuna. Felicitari pentru frumusetile alese si ochi buni. Iti trimit o calda imbratisare.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 07 Iul 2010, 19:52 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Iuli draga, cu siguranta este un gest nobil sa oferi cadou cuiva un goblen lucrat. Cu toate astea fiind un lucru care implica un efort considerabil eu l-as lasa mai degraba copiilor mostenire. Dar asta este parerea mea. Imi pare bine ca tu ai in jurul tau persoane care merita acest gest atat de special. Eu am daruit un singur goblen unei persoane de aici care mi-a apreciat foarte mult lucrul. V-am mai spus eu ca aici goblenul este practic inexistent, ceea ce m-a facut sa ma simt foarte bine. Esti o persoana deosebita si te admir pentru asta.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 14 Iul 2010, 05:39 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Karmen, se pare am inceput amandoua sa coasem modele diferite. Poate ne hotaram sa alegem un model sa-l coasem impreuna. Ikebana ta exotica este superba. Dani, mi-am propus sa cos toate ikebanele. Va trebui sa imi fac topic pentru serialele lor. Ralu, sunt o minunatie. Vei vedea cand vor ajunge in mana ta. Danuta, cand daruiesti ceva din suflet, placerea eate imensa. Nu regret ca am daruit tot ce am cusut pana acum si cu siguranta se va intampla si pe viitor acest lucru.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 14 Iul 2010, 09:00 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Iuli, nici eu nu m-am putut abtine sa nu comand doua ikebane asa ca te inteleg. Ladita iti va deveni neincapatoare.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Iuli - ladita mea de zestre Scris: 14 Iul 2010, 22:32 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ai dreptate, Iuli, nici eu nu regret asemenea gest. De fapt, zilele trecute tocmai am luat hotararea sa mai daruiesc un goblen unei doctorite care mi-a vindecat copiii.
Te pup si mult spor la lucru.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|