Acum este 17 Iul 2026, 03:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Diagrame color!
MesajScris: 22 Iun 2009, 17:48 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Diagrame color! by Admin TTT (3857 mesaje), la 26-11-2007

Incepand de la anul, firma noastra ofera celor doritori posibilitatea sa achizitioneze diagrama color in locul celei alb-negru.
Amanunte - pe masura ce voi intra in posesia lor!

Replica: Sotia mea, by Andrei Stancu (191 mesaje), la 26-11-2007

nu ar fi incantata pentru ca a avut nesansa sa lucreze dupa o diagrama color. Este foarte obositoare. Mi-a spus ca a fost singura data cand i-au lacrimat ochii la lucru.

Replica: Pai, by Camelia Jura (190 mesaje), la 26-11-2007

atatea femei isi deseneaza cu creioane colorate sau carioci diagrama actuala, - cred ca este o veste buna!

Replica: Pentru by Manaila Carmen (105 mesaje), la 26-11-2007

mine, chiar este o veste buna! Da, eu sunt una din fetele ce sta cu creioanele colorate in fata si-si coloreaza diagrama inainte de a incepe lucrul!

Replica: Si eu ma bucur de asa veste by Maria Zanfir (531 mesaje), la 27-11-2007

pentru ca zic eu este mai usor. A lucrat cineva de alte firme cu diagrama color? Daca da, spuneti-ne si noua daca este mai bine sau mai rau.

Replica: Eu am lucrat. by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 27-11-2007

Mi le-a adus sotul meu din strainatate pe la mijlocul anilor 90. Mi s-a parut placut sa lucrez dupa diagrama color, dar cand am trecut la cea alb-negru, nu mi s-a parut imposibil de lucrat. In timp ce scriu aici, ma gandesc cum as comanda acum daca as avea posibilitatea - color sau alb-negru. Ca sa fiu cinstita, nici eu nu stiu raspunsul.

Replica: Da, by Ramona Marculescu (141 mesaje), la 27-11-2007

mi-ar placea sa lucrez dupa o diagrama color! Am mai lucrat si zic eu te ajuta la lucru, uneori.

Replica: Diagramele color cred ca vor fi o alternativa fericita, by Vasiliu Letitia (1436 mesaje), la 27-11-2007

pentru multe dintre noi.

Replica: Nu ma pricep, by Stan Catalina (3 mesaje), la 27-11-2007

dar cred ca vor fi mai usor de urmarit. Eu am lucrat dupa diagrama, dar cu punct in cruce si pe etamina.

Replica: Diagrama color, by Doruletz Mic (989 mesaje), la 27-11-2007

este in primul rand inca un plus pentru firma!
Si este o optiune grozava pentru noi. Ma bucur!
Un bun venit si aici, Catalina!

Replica: Imi surade ideea! by Camelia Jura (190 mesaje), la 28-11-2007

Am luat de la o alta firma cu diagrama color, numai ca modelele lor sunt foarte elaborate si muncesti mai mult decat la caii. Nu ii critic, dar au prea multe culori intr-un model, nuantele sunt prea apropiate, de uneori trebuie sa numar ca sa aflu cu ce ata am lucrat. Mi-a trecut prin minte ca ar putea fi numiti paraziti, nuantele acelea apropiate - 2-3 puncte, ici, 2-3 puncte. colea.
Pentru ca rezonez cu modelele de la Rogoblen, ma gandesc ca acelasi lucru se va intampla si cu diagramele color. Vom vedea. Pana atunci, felicitari firmei pentru ca v-ati gandit si la acest aspect.

Replica: O fi si asta o chestie. by Serban Birtalan (343 mesaje), la 28-11-2007

Lucratoarea din familia noastra zice ca ar fi de bine.

Replica: Am si eu o veste buna, by Anisoara Nichita (217 mesaje), la 28-11-2007

pe ziua de azi!
Ma bucur! Ma bucur! Ma bucur!

Replica: Eu lucrez goblen by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 28-11-2007

imprimat acum. Poate diagrama color ma va convinge sa ajung sa lucrez dupa schita.
Ma primiti si pe mine in club daca va aduc o Gargarita dulce?
Imaginea am luat-o de pe forumul vostru de mai mult timp si acum o postez ca sa stiti ce vreau!

Replica: Bine ai venit by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 28-11-2007

Alexandra! Te-am recunoscut din imaginea atasata. Esti Gargarita de-a noastra!

Referitor la diagrame, si mie imi surade ideea.

Replica: Nu-mi displace anuntul! by Zoica Maniu (230 mesaje), la 28-11-2007

Super!

Replica: Va pupici, by Gina Necula (132 mesaje), la 28-11-2007

mari si mici!
Raspunsul meu despre diagramele de tip nou, - uitati poza de mai jos!
Gina

Replica: O imagine by Admin TTT (3857 mesaje), la 29-11-2007

a produsului ce va fi lansat de la 1 ianuarie 2007.

Replica: Arata bine. by Maria Zanfir (531 mesaje), la 29-11-2007

Asteptam si preturile.

Replica: Da, by Georgeta Petrea-Manta (141 mesaje), la 30-11-2007

asa cum spui - sa vedem preturi, desi la ochelarii mei - fund de sifon - numai schita color nu am nevoie. Mie imi plang ochii cand vad multe culori si zapada si lucruri luminoase.

Replica: Copilasii by Bica Nistor (1204 mesaje), la 02-12-2007

vor fi incantati de diagramele color.

Replica: Eu cred by Mihaela Stanica (91 mesaje), la 02-12-2007

ca toate varstele vor profita de aceasta varianta, nu?

Replica: Da, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 03-12-2007

de ce se vede si alb pe negru, pe diagrama color?

Replica: Feedback by Admin TTT (3857 mesaje), la 04-12-2007

Date: Sun, 6 May 2007
From: LARISA-ADINA
To: comenzi@rogoblen.ro

Buna ziua!
Sunt o mare iubitoare de goblenuri; majoritatea pe care le-am cusut sunt de la firma dumneavostra. De aceea indraznesc sa va dau o sugestie. De curand am cusut un goblen (cos numai modele dupa digrama) de la o alta firma, care avea diagrama colorata. Mi-am dat seama ca mi-a usurat simtitor munca faptul ca am vazut culorile pe diagrama. De aceea v-as sugera sa faceti si d-vostra - pentru doritori - diagrame colorate.
Va multumesc!

Date: Sun, 6 May 2007
From: comenzi@rogoblen.ro
To: LARISA-ADINA

Firma noastra a lansat acest proiect acum cativa ani, dar feed-back-ul clientelor ce au cumparat o astfel de diagrama nu a constituit o incurajare pentru a dezvolta acest produs. Diagrama continea atat simbolurile cat si culorile folosite in modelul de goblen. Pe nunatele inchise simbolurile erau obositoare.
Observam ca dvs. ati fost incantata de acest gen de diagrama. Sa intelegem ca nu v-a obosit? Diagrama respectiva avea si simboluri inscrisele in fiecare patratel?

Replica: Foarte bine! by Bogdana IP (7 mesaje), la 04-12-2007

Eu am lucrat dupa diagrama color de la alta firma si mi s-a parut foarte bine. De fapt, asa am prins curaj sa ma apuc de goblenul dupa diagrama pentru ca aveam o diagrama alb-negru si nu-mi venea deloc sa lucrez dupa ea, mi se parea foarte greu de urmarit.

Eu cred ca neaparat trebuie sa existe si semnul imprimat peste culoare, pentru ca unele culori sunt atat de apropiate incat este foarte greu sa le distingi, mai ales daca sunt unele langa altele; doar cu semnul le poti identifica.

De cand vor fi disponibile ? Eu tocmai ma pregateam sa dau o comanda, as fi vrut sa fie cadou de Craciun, dar inteleg ca de-abia din ianuarie vor fi gata.

Replica: Bogdana, by Camelia Jura (190 mesaje), la 07-12-2007

eu am inteles ca livrarea se face dupa 1 ianuarie. Am scris la firma si am intrebat in mod special. Pana atunci se pregateste toata bucataria, inclusiv sa vezi cum se comanda si acestea.
Vor fi tot A3 si nu A4 cum am primit eu cadou de la sora mea ce a luat de la o alta firma. Nu ma plang de cele A4, dar parca sunt prea multe hartii deodata. Ei, m-am obisnuit eu cu schemele de la Rogoblen, dar calul de dar nu se cauta la dinti.
Da, Olivia a intrebat de petele deschise pe culoare inchisa. Nu si-a dat seama ca sunt semnele.
Astept sa treaca 1 ianuarie si sa imi fac cumparaturile pentru Sf. Ioan si Valentin. O sa fie un cadou dragut, cu diagrama color.
Pana atunci modelele de goblen cu diagrama color sunt, cica, inca in fasa.

Replica: Am by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 07-12-2007

si eu o Ioana ce imi este draga. Mi-ai dat o idee. Si, poate imi comand si ceva pentru sufletul meu - tot color. Incerc si eu marea cu degetul!

Replica: Aha! by Bogdana IP (7 mesaje), la 08-12-2007

Si eu care ma bucuram ca am vazut deja ca poti alege "diagrama color" de pe site. Ma rog, nu prea m-am bucurat ca am vazut ca preturile au crescut la toate modelele, fata de anul trecut cand mi-am facut eu listuta cu ce imi place.

Este adevarat, pot sa mi le fac cadou si de Sfantul Ion, ca si-atunci este ziua mea.

Replica: Lasa Bogdana, by Maria Zanfir (531 mesaje), la 08-12-2007

ca daca te uiti la celalalte firme, Rogoblen are inca preturi mici. Eu am stat o jumatate de noapte si le-am comparat. Si nu le-au schimbat de anul trecut, iar la mine la magazin (in Romania, la parintii mei) preturile s-au marit de nu stiu cate ori de anul trecut.

Replica: Buna ziua! by stoicescu steluta (230 mesaje), la 25-01-2008

Eu lucrez numai cu diagrama. Pe mine una, nu stiu daca m-ar avantaja prea mult diagrama color pentru ca ma cam supara ochii, dar cred ca am sa incerc un model mai mic atunci cind va aparea, sa vad cum ma descurc. De aceea cred ca nu ar trebui scoase insemnele de pe cartonase; cred ca m-ar ajuta foarte mult. Si nu numai pe mine. Si inca ceva: sper ca nu se vor scoate diagramele alb-negru. Ideal ar fi sa ramina ambele, fiecare persoana sa poata comanda modelul cu diagrama dupa care se poate descurca cel mai bine.

Replica: Dar by Georgeta Petrea-Manta (141 mesaje), la 25-01-2008

diagramele color sunt la vanzare. Au si semne pe ele. Si sunt si diagrame alb-negru. Cred ca s-au gandit ca nu toata lumea isi permite sa cumpere goblen cu diagrama color care are pret mai mare.

Replica: Ma bucur by stoicescu steluta (230 mesaje), la 25-01-2008

ca s-au pastrat ambele feluri de diagrama. Este foarte bine ca se gindesc la toata lumea. Asta inseamna ca este o firma serioasa care tine cont si de parerile noastre ca si clienti.

Replica: La ce sa by Marian Topala (523 mesaje), la 25-01-2008

las o Gargarita ce pleaca de langa mine - o perioada marisoara, fara un goblen cu diagrama color de aici? Asa ca punct ochit, punct tintit = facut inghiontitoarei comanda de unul mititel cu diagrama color. Sa nu se plictiseasca pe unde pleaca! Si.... sa vada si cei pe de acolo ce se produce pe aici. Corect?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: