|
Acum este 22 Iul 2026, 12:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 00:57 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Va multumesc mult, fetelor, si imi pare foarte bine ca v-a placut surpriza mea. Olivia, am sa incep cu partea de jos, poate nu va fi chiar asa de interesant intr-un principiu, dar stiu ca asa voi avansa mai repede. In plus, am sa incerc sa aplic putin metoda ta de a merge in masura posibilitatilor pe culori. Pe parcurs, serialul va deveni mai interesant. Va pup si va doresc mult spor!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 01:00 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Danuta, ce-mi faci tu mie! Este un model complex, care necesita multa rabdare, dar este atat de frumos! Cat mi-ar place si mie! Te voi urmari cu mare drag si interes.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 01:07 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Esti o draguta cu mine. Imi dati toate un avant enorm la cusut. Sper sa nu va dezamagesc. Sa aveti o zi minunata!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 06:43 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Danuta, sa stii ca pana la urma imi pare bine ca nu am nimerit cu ghicitul. Ai inceput un model care mi-a facut cu ochiul de la inceput si ma bucur acum ca il voi vedea in serial. Iti doresc mult timp liber pentru goblenat, mult spor si ochisori buni.
Pupici dulci
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 08:10 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Danuta, abia astept sa ne prezinti primul episod de la Simfonie cu flori de camp. Este un model minunat si nu l-am mai vazut in serial pana acum. Sa ai mult spor la cusut. Te pup
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 08:19 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Danuta, ai ales un model superb, care merita tot efortul. Felicitari si spor la cusut. Astept cu nerabdare primul episod.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 08:22 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Danuta, chiar ca ai reusit sa ne surprinzi intr-un mod atat de placut. Eu iti doresc mult spor si sunt convinsa ca va merge destul de usor cusutul, mai ales ca noi iti facem galerie. Te imbratisez.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 08:39 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2461 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Este un model care e si in colectia mea. Iti urez spor la acusor, este un model frumos, dar destul de greu in partea de sus. Eu l-am cusut cand eram mai incepatoare si imi amintesc ca m-a cam chinuit pe sus.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 21:00 |
|
|
|
Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari. Sper in fine sa am gata astazi ghergheful. In fiecare seara lucrez cat pot de mult la goblen, in masura posibilitatilor, pentru ca noaptea am "spectacol" cu Cedric. Acum ii ies alti dintisori si va inchipuiti! Oana, am vazut deja diagramele si ai dreptate. Buchetul este incalcit, dar este o provocare in plus, numai gandul la acest goblen deja inramat si pus pe perete ma innebuneste.
Va pup si va doresc si eu voua mult spor la goblen.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 16 Iul 2010, 21:19 |
|
|
|
Ralu, am uitat sa precizez ca data camerei de foto este desigur eronata, oricum tu ti-a dat seama de asta, glumeato! Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|