|
Acum este 27 Iul 2026, 17:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 20:43 |
|
|
|
Tare frumos, Danuta.
_________________ Ioanap - Gargarita Quatro-Stagione __________________________ Aici am gasit mereu prieteni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 20:55 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Danuta, ce frumos este! Ai vazut ca pana la urma i-ai venit de hac?! Felicitari!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 20:56 |
|
|
|
Felicitari, Dana! Sunt curioasa cum il vei inrama. Sau astepti sa le termini pe toate si le inramezi ca set?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 21:33 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Danuta, felicitarile mele. Imi place peisajul, e tare frumusel si culorile sunt superbe. Pupici.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 22:09 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Va multumesc, fetelor! Olivia, ma cam bate gandul sa-l inramez deja, impreuna cu Iarna pe care o am deja lucrata din acelasi set. Iarna o am deja pastrata de vreo doi ani si mi se pare ca se face urata odata cu trecerea timpului, tinuta numai in punga. Numai ca nu am nici cea mai mica idee despre cum sa le inramez si apoi ma ia durerea de cap cand am sa incerc sa-l conving din nou pe domnul de la rame sa nu-mi "fure" din margini.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Iul 2010, 22:51 |
|
|
|
Ah! Danuta, si eu am acelasi cosmar. Cei de la inramat imi iau intotdeauna mult prea mult din model. Am incercat si sa cos in plus la fond, acolo unde se putea si tot au intrat fix pana in modelul central. Imi pare foarte rau cand se intampla asa. Am deschis si un topic cu tema asta. Alte gargarite au zis ca la ele nu se acopera mai mult de 2 randuri. Eu la Visare am cusut 5 randuri in plus de jur imprejur si exact 5 au acoperit si ei de jur imprejur, deci iti dai seama cat au luat. Mai aveau putin si luau din kimono. Coada pasarii este putin "muscata." M-am enervat teribil cand am vazut, dar n-am mai vrut sa fac scandal pentru ca se repeta continuu aceeasi poveste: eu le zic de cand duc modelul sa aiba grija si cand il iau inramat este mai mic cu 10 randuri. Este exasperant.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 20 Iul 2010, 00:46 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ai dreptate. Si eu am observat ca se iau cam cate cinci milimetri de fiecare parte, lucru pe care eu nu-l vad logic, cata vreme se poate indoi marginea exact unde se termina cusatura. Am sa citesc si topicul tau daca imi spui ce titlu are, poate gargaritele care nu intampina aceeasi problema ne pot spune cum fac ele.
Te pup si sper sa aduc in curand un episod la Vela. Intre timp am mai cusut si la ea. Mult spor iti doresc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 20 Iul 2010, 06:02 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Danuta! Ai vazut ce repede ai terminat de cusut alaturi de noi?
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 20 Iul 2010, 08:09 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Danuta ai fost foarte harnicuta.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 20 Iul 2010, 18:19 |
|
|
|
Va multumesc! Ai avut dreptate, Iuli, de prima data cand m-ai incurajat sa postez un serial si iti sunt datoare pentru acest lucru. Va pup
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|