|
Acum este 27 Iul 2026, 16:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 22 Iul 2010, 04:49 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Acum ma duc sa-l cercetez. Mult spor! Tu cand ai timp sa cosi? Tot noaptea? Desi, personal, am observat ca este mai bine sa te scoli dimineata mai devreme si sa cosi decat noaptea.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 22 Iul 2010, 09:41 |
|
|
|
Depinde cum am si eu programul la seviciu. Anul acesta am fost groaznic de ocupata. Nici sa dorm nu mai aveam timp. Cu toate astea, am terminat doua goblenuri. Unul trebuia sa-l dau cadou deci trebuia neaparat terminat pana in mai. I-a placut foarte mult doamnei respective. Este vorba de goblenul Visare pe care l-am avut si in serial. Acum cand ma uit in urma nu stiu cum am reusit sa le fac pe toate. Coseam cand puteam, dimineata, seara, noaptea. Acum ca sunt in vacanta, am mai mult timp. Dar cos mai mult dupa 9-10 seara cand se mai racoreste.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|