|
Acum este 22 Iun 2026, 11:26
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 22 Iul 2010, 21:52 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Fetelor, am uitat sa va spun ca mancarea de aici este delicioasa. Am in minte sa deschid un topic cu retete din Mexic, dar nu stiu daca ar interesa tema. O zi buna!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 22 Iul 2010, 21:57 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Danuta, eu ma inscriu ca si prima cititoare a topicului de retete. De abia astept.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 22 Iul 2010, 22:24 |
|
|
|
Danuta, chiar te rog. Eu sunt fan mancaruri mexicane si niste retete de la mama lor ar fi super. O rugaminte doar, sa garnisesti retetele si cu imagini.
Dana, pe cand un episod nou? Imi place foarte mult acest model. Te urmaresc, chiar daca nu scriu mesaje intotdeauna.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iul 2010, 03:44 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Imi pare bine ca va intereseaza. Am sa deschid topicul acum cat am putin timp liber. Va pup. Dana, sper sa nu te superi pe mine ca am "monopolizat" putin topicul tau.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iul 2010, 10:23 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Olivia, nu vreau sa te dezamagesc, dar cum am mai spus, voi intarzia cu acest model deoarece voi lucra la Suflete pereche. Abia astept ziua de maine sa pot sa incep sa il lucrez, deja nu mai am rabdare. Danuta draga, de ce sa ma supar? Chiar ma bucur de retetele pe care le-ai postat, asa mai invat si eu cate ceva. Va pup.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iul 2010, 17:25 |
|
|
|
Nu stiu daca ai vazut sfatul lui Dani in legatura cu ghergheful, dar ti-l impartasesc si tie: pune panza invers, adica in spatele gherghefului si ai sa vezi cat de bine merge, mai ales la margini. Tu oricum lucrezi rapid, dar merita sa incerci acest sfat, mie mi se pare excelent. Te pup si o zi buna Abia astept serialul tau.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iul 2010, 18:08 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Danutza, sa stii ca am vizitat si eu astazi orasul tau, dar pe google earth. Este minunat, am vazut si multe fotografii si consider ca esti o norocoasa. Ce frumos si ingrijit este centrul istoric! La noi, in Romania, nimeni nu mai are grija de asta. Toate cladirile vechi stau sa se prabuseasca si nu are nimeni grija lor. Spre rusinea mea, abia astazi am inteles smecheria cu ghergheful. Am sa il aplic si eu deoarece mereu ma chinui la margini sa bag acul sub ata. Am pus deja panza de la Suflete perche pe gherghef, am sa o inversez cand voi lucra o parte. Mi-am propus ca din seara aceasta sa incep sa lucrez la el. Sincer, nu mai am rabdare pana maine. Te pup.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iul 2010, 18:27 |
|
|
|
Imi pare bine ca ti-a placut orasul meu. Sa stii ca chiar este frumos si ingrijit, in special, in centru. Este declarat Patrimoniu Mondial. Sfatul este super. Imi pare bine ca il aplici. Ai sa vezi ce usor merge. O zi minunata iti doresc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bara-Toderici Mihaela Rada
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 16:31 |
|
|
|
Danuta, minunata imaginea cu orasul unde locuiesti. Sunt tot mai decisa sa ajung chiar anul acesta in Mexic. Am nevoie de un sfat, nu stiu cum ar fi mai bine sa imi rezerv biletul de avion, de pe internet sau prin agentie? Cand au venit in vizita parintii tai cu ce companie au zburat? Multumesc frumos.
Te pup.
_________________ Rada - Gargarita-Vraja-din Spuma-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 18:26 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9131 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Dana, acest model este foarte frumos. Iti urez mult spor la lucru!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|