|
Acum este 22 Iun 2026, 11:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 18:40 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Rada, mi se pare mai sigura rezervarea facuta prin agentie, desi nu 100%. Noi tot timpul zburam prin KLM, este o linie economica, se face escala in Amsterdam si este oarecum sigura. Cotizeaza biletul cu mai multe agentii, pretul este in jur de 1000 euro, dus- intors. Te pup si mult succes.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bara-Toderici Mihaela Rada
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 19:47 |
|
|
|
Multumesc pentru informatie. Tot la KLM ma uitam si eu pe internet si pretul imi apare in jur de 850 de euro. Agentiile precis cer mai mult. Voi verifica sa vad daca este mare diferenta. Intradevar si mie mi se pare mai sigur prin agentie.
Daniela, este o splendoare goblenul pe care il lucrezi. Cred ca va fi urmatorul goblen pe care il voi coase dupa Fantezie cu umbrela. Pana atunci il voi admira la tine. Aripioare la ac!
_________________ Rada - Gargarita-Vraja-din Spuma-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 21:30 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ai dreptate, Rada. De fapt, mama mea l-a cumparat cu 850 euro. Te pup si mult succes.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iul 2010, 21:51 |
|
|
Pentru tine, Dana. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 25 Iul 2010, 16:59 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Of, cat este de frumos! Danuta, multumesc pentru asa o minunata imagine, este superba. Este tot de la tine? Te pup.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 26 Iul 2010, 05:01 |
|
|
|
Da, Dana, este tot din Mexic, din Uxmal, un loc unde sunt niste ruine minunate ale civilizatiei maya, una din cele mai avansate din toate timpurile.
Te pup si mult spor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Jocul seductiei - goblen lucrat de Dana Scris: 14 Oct 2010, 16:31 |
|
|
|
Dana, cu mare nerabdare astept noi episoade din Jocul seductiei. Sanatate si spor la lucru! Sper sa revii la el curand.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|