|
Acum este 01 Mai 2026, 21:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 25 Iul 2010, 17:22 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce frumusel suntem noi! Sa iti traiasca si sa fie sanatos.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 25 Iul 2010, 17:27 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Multumim frumos. Adevarul este ca sunt un pic geloasa pe surioara mea si il mai fur din cand in cand.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 26 Iul 2010, 04:49 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ce baietel dragalas si ce masinuta frumoasa are! Dana, este bine ca mai ai si tu grija de el, asa te antrenezi pentru viitorul tau rol ca mama. Asa cum te cunoastem aici, vei fi o mama excelenta, sunt sigura de asta. Te imbratisez cu drag.
Lin, sa-ti traiasca printisorul si sa te bucuri mult de el. Te pup
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 26 Iul 2010, 14:35 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Lin, sa-ti traiasca baietelul. Eu sunt inebunita dupa ochisorii lui. Dana, ai o frumusete de nepotel. Deja roiesc fetele in jurul lui.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 07:25 |
|
|
|
Vai ce dulce este! Cat de preocupata cu cititul! Sa-ti traiasca si sa gusti fiecare nazdravanie pe care o face.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 08:02 |
|
|
|
Lori, stirba ta este o frumusete. Cat despre citit, cunoastem povestea. Avem si noi pe cineva care dimineata cand se trezeste ia revista in mana si incepe sa o rasfoiasca. Doar trebuie sa fie la curent cu stirile diminetii! Norocul nostru ca nu stie sa le rupa. Inca! O imbratisare mare si multi pupici.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 08:24 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Cate amintiri imi trezesc fotografiile voastre. Noi am crescut si aceste momente mi se par atat de indepartate. Ralu, sa te tii cand va descoperi ce zgomot frumos face hartia cand este rupta, dar si ce gust bun are!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 08:29 |
|
|
|
Uneori, din greseala, se mai rupe. Gustul l-am incercat deja, dar nu ne place, spre bucuria mea. Dar bunica ne-a invatat ca daca rulam revista se poate face tu-tu cu ea si de atunci se chinuie cu fiecare revista sa o ruleze. Bineinteles ca nu reuseste si atunci da-i la plans si trantit pe jos.
Lori, uneori si eu vreau concediu.
Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 08:32 |
|
|
|
Concediu vreau si eu! Singura pe o insula pustie timp de o saptamana (imi ajunge). Vise mama, vise.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 28 Iul 2010, 09:26 |
|
|
|
Un alt lucru pe care vad ca nu l-ati descoperit inca fetelor este zgomotul placut facut de cioburile bibelourilor sau al obiectelor de sticla ce cad pe parchet sau gresie. Ooo minunatie pentru pitici si o nebunie pentru noi! Fetita mea, la doi ani, spargea tot ce prindea in mana. Se intorcea cu spatele la obiect, se uita fix in ochii mei, prinde de obiect si-l tragea repede razand. Dupa care fugea cat o tineau picioarele in toata casa. Asa mi-a spart cateva fructiere din cobalt care la vremea aceea erau niste obiecte foarte valoroase. Atunci am plans, acum rad si ma gandesc cu o groaza, dar si placere la nepotei.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|