Acum este 21 Apr 2026, 23:37

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bunica - goblen lucrat de Tereza
MesajScris: 25 Iun 2009, 16:03 
Neconectat

Bunica - goblen lucrat de Tereza by Admin TTT (3880 mesaje), la 01-06-2008

Si, by Grigorita Carmen Laura Tereza, la 01-06-2008
in aceasta seara voi incepe Bunica. Peste doua zile am sa va arat ce am facut. A mai lucrat-o cineva?

Tereza, am mutat povestea urmatorului tau goblen intrun nou topic pentru ca asa se cuvine: la goblen nou, topic nou. Succes!

Bunica este postata de Bica la Colectia mea.

Replica: Multumesc, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

Monica. Adica, la fiecare goblen nou sa deschid un topic nou. Am inteles. Bunica decurge usor, cu fiecare punct facut ma bucur de acest tablou si abia astept sa-i vad fata bunicii, apoi sa-l vad terminat ca sa-l pot admira in voie. Fiecare nou tablou este o mare bucurie, o realizare care stiu ca va ramane peste timp copiilor mei. Deja primul meu tablou (Ikebana cu floarea soarelui) mi l-a cerut fata cea mijlocie. Mi-a spus sa i-l dau cand se va marita. Eu n-as putea sa-mi vand tablourile, ar insemna sa pierd o parte din mine, dar probabil ca vor fi si cadouri, inevitabil...

Replica: Stiu ca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

am promis ca maine va arat ce am lucrat la Bunica, dar nu ma pot abtine sa nu o fac de astazi, asa ca mai pe seara am sa va arat cat am lucrat. Maine, cine stie? Poate...

Replica: Esti by Flori M (317 mesaje), la 02-06-2008

la intrecere cu Maria? Abia astept sa vad ce ai lucrat la Bunica.

Replica: Tereza, by Maria Zanfir (533 mesaje), la 02-06-2008

sunt sigura ca inainte de miezul noptii ne arati jumatate din Bunica.

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

este miezul noptii inca.

Replica: Pentru by Rosculet Adnana (232 mesaje), la 02-06-2008

o lucratoare incepatoare, lucrezi foarte repede. Si eu sunt incepatoare, dar nu am sporul tau. Felicitari!

Replica: Eu by Maria Nistor (4891 mesaje), la 02-06-2008

cred ca maine dimineata, bunica isi va bea cafeaua.

Replica: M-ai facut sa by Rosculet Adnana (232 mesaje), la 02-06-2008

rad, Maria! Cred ca ai dreptate.

Replica: Fetelor, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

voi vreti sa nu mai dorm la noapte? Maine am o zi grea, vine zidarul si daca nu dorm la noapte nu stiu cum va iesi mancarea care trebuie sa i-o pregatesc. Sunteti nemaipomenite. Poate pana la miezul noptii va mai arat cat am progresat.

Replica: Tereza, by Bica Nistor (1213 mesaje), la 02-06-2008

te rog frumos sa dormi, sa iti faci treburile si mai apoi sa te relaxezi lucrand goblen si sa vorbesti cu noi. O sa te simti foarte bine, iar noi chiar te vom intelege pentru ca toate suntem la fel.
Noapte buna!

Replica: Tereza, si, by Doruletz Mic (993 mesaje), la 02-06-2008

eu spun la fel ca Bica. Si maine este o zi!

Replica: Asa, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

cum am promis, revin cu ce am mai lucrat. Asa este, fetelor, si maine mai este o zi. Nu concurez cu nimeni, lucrez exact cand am timp, doar am glumit. Si, apropos, porecla care mi-ati dat-o, i-am spus si sotului meu si acum asa ma striga.

Replica: A by Maria Nistor (4891 mesaje), la 03-06-2008

prins bine contur Bunica. Viteza-Luminii se trage de la Eminescu, poezia "La steaua". Pana intram noi pe topic sa vedem pe unde ai ajuns, este deja terminat goblenul tau.

Replica: Cred by Frunza Nicoleta (3208 mesaje), la 03-06-2008

ca Bunica ta este nerabdatoare sa-si bea ceaiul cu noi. O asteptam.

Replica: Este by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 03-06-2008

tare nerabdatoare, dar nu maine, poate poimaine.

Replica: Tereza, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 03-06-2008

nu ma-ndoiesc ca sotul tau este de acord cu numele tau de gargarita. Asa o harnicuta... Ma-ntreb cum de reusesti sa le duci pe toate: o gospodarie, o gradina imensa, trei fete, goblen.
Iti multumesc ca i-ai pus ceasca de ceai in mana Bunicii ca sa am cu cine bea un ceai maine dimineata daca nu apare vreo cescuta noua la Invitatie la ceai.

Replica: Ei, by Silvia Har (608 mesaje), la 03-06-2008

maine dimineata o sa-i spun Buna dimineata, bunicii tale, nu-i asa?
Citat:
Maine am o zi grea, vine zidarul

Ce construiesti, Tereza?

Replica: Construim by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-06-2008

o bucatarie si un hol pe toata lungimea casei. E greu, costa enorm, dar trebuie.
Cum reusesc sa le fac pe toate? Nu stiu, - totul decurge de la sine. In general, nu-mi fac planuri ca trebuie sa fac aia sau aia, ci, pur si simplu fac ce am chef sa fac in momentul respectiv. Daca imi face placere sa sap, ma duc si sap, daca am chef sa spal, spal; am in cap lucrurile care trebuie facute si aleg ce este urgent sau ce poate astepta.
Am si un sot care niciodata nu mi-a reprosat ca n-am facut ceva, pentru ca nici nu i-am dat motiv sa o faca; ma straduiesc cat pot sa fac de toate. Mai acum o saptamana am intrat in gradina; am stat de dimineata pana seara tarziu. Eram terminata, dar pentru ca nu mai aveam mult si ca sa nu mai intru si a doua zi, m-am tarat pur si simplu in fund pe pamant si am plivit ceapa si morcovul. Stiind gradina pusa la punct, o saptamana nu am mai intrat in ea, m-am ocupat de casa si de goblen. In fiecare dimineata fac un tur in gradina. Daca mi se pare ca e buruiana, iau sapa si rezolv problema, caci daca aman ma invadeaza si nu mai fac fata. Si, sa stiti ca la gradina nu prea am ajutor, - singura plantez, sap, plivesc; sotul meu se ocupa de udat. In rest, eu fac tot, ca si in casa. La bunicuta mai am sa-i fac fata si baticul si evident fondul.

Replica: Felicitari, Tereza! by Racovita Adriana (3912 mesaje), la 04-06-2008

Se contureaza asa de repede! Sincer, te invidiez un picut. Esti plina de surprize. In fiecare zi ma uit sa vad ce postezi. Spor la lucru si la cusut!

Replica: Vreau sa va intreb ceva. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-06-2008

Modelele de goblen care au fost lucrate, mai ajunge ata ramasa sa le mai pot face inca o data?

Replica: Da, by Maria Nistor (4891 mesaje), la 04-06-2008

Tereza daca primul model a fost lucrat de cineva ingrijit, ajunge la limita, cu anumite nuante.

Replica: Exista, by Anisoara Nichita (217 mesaje), la 04-06-2008
situatii cand este posibil sa nu iti ajunga o ata-doua.

Replica: Bunica by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-06-2008

va invita la ceai sau cafea, dupa preferinte.

Replica: Cred by Frunza Nicoleta (3208 mesaje), la 04-06-2008

ca tare nerabdatoare a fost bunicuta ta sa ia ceaiul cu noi. Ne bucuram ca ni se alatura. Felicitari! Chiar ca ti se potriveste numele de Gargarita Viteza-luminii.

Replica: Draga mea, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 04-06-2008

Tereza, punct ochit-punct lovit. Mie atata imi trebuia de la tine. Chipul bunicii cu ceasca in mana ca sa-i dau binete, maine dimineata.
In alta ordine de idei: este ceva cu modul in care apare fotografia ta aici. Am vazut modelul Bicai si am vazut si la o colega Bunica si sigur nu sunt culorile acestea palide din imaginea ta. Este pacat sa nu afli si secretul acesta pentru ca imaginea a ceea ce ai muncit sa iasa frumos si pe computer. Daca faci fotografii cu telefonul, Maria-Venus te poate ajuta.
Noapte buna!

Replica: Nu stiu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-06-2008

de ce se vede asa urat, - in realitate este superb. Poate este si din cauza luminii (becul).

Replica: Da, by Nicolae Orban (192 mesaje), la 04-06-2008

de la lumina i se trage. Foloseste blitzul daca ai digital.

Replica: Priviti-o by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 05-06-2008

pe Bunica la lumina zilei.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4891 mesaje), la 05-06-2008

stiu ca esti nerabdatoare ca sa le afisezi. Cu bec nu prea ies bine fotografiile. La lumina zilei succesul este asigurat. De restul ce sa spun? Daca bunica te-a chinuit asa, de bunic ce sa mai spun? Nu o sa te lase sa dormi! Felicitari! Lasand gluma la o parte, - este chiar foarte frumos.

Replica: Chiar by tanasa clementina (1019 mesaje), la 05-06-2008

va invidiez. Eu am luat un goblen in Franta cu scopul de a lucra cat mai mult, dar se pare ca l-am carat degeaba, - nu prea am avut timp de el. Dar acum, ajunsa acasa sper sa am timp suficient de goblenat, cu toate ca mi-am adus nepotica in vacanta pana la toamna. Oricum, - timp cat mai mult pentru lucru si multe felicitari din partea mea.

Replica: Bine by Roxana Deli (173 mesaje), la 05-06-2008

ai revenit, Clementina, pe plaiurile romanesti. Ma bucur ca ti-ai adus si nepotica din Franta. O sa-ti ocupe ceva timp, dar intineresti cand ai un copil langa tine. Cand ai timp, fa-i o fotografie si posteaz-o la topicul Copiii nostri.
Ce goblen iti luasesi sa lucrezi in Franta?

Replica: Tereza, by Roxana Deli (173 mesaje), la 05-06-2008

este o bunicuta faina si ma bucur ca mi-ai facut cunostinta cu ea.

Replica: Am by Silvia Har (608 mesaje), la 05-06-2008

venit sa ii dau binete, Bunicii tale, Tereza.

Replica: Te urmaresc by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 05-06-2008

cu placere cum in fiecare zi mai postezi ceva nou la goblenul tau. Sincer, te admir, Tereza.

Replica: Tereza, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 05-06-2008

alta lumina, alt goblen. Felicitari pentru noua imagine.
Gargarita-Floare-de-Lamaita, ma bucur sa te vad din nou pe forum.

Replica: Sunt by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 05-06-2008

alaturi de voi in fiecare zi, dar nu intotdeauna este si timp.

Replica: Este by Bica Nistor (1213 mesaje), la 06-06-2008

un goblen pe care l-am lucrat cu mare drag si eu, Tereza. Este usor, - ai impresia ca se aseaza usor punctele pe panza. Eu am si Bunicul lucrat, dar din pacate, am ramas fara aparat de fotografiat. Banuiesc ca pana reusesc sa mi-l duc pe al meu la Colectia mea, il postezi tu pe al tau. Iti urez sa ai aceeasi putere de munca mereu.

Replica: Cum? by Tender Rose (248 mesaje), la 06-06-2008

Pana la ora asta nu ai postat nimic? Nu te recunosc, Tereza. M-am obisnuit ca la ora asta sa gasesc aici, topicul tau plin de semnele de excalamare ale fetelor vizavi de Gargarita VL!

Replica: Daca by Maria Nistor (4891 mesaje), la 06-06-2008

nu este pana la ora asta, cred ca ne asteapta o surpriza.
Maine cred ca gasim bunicul.

Replica: Imi by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 07-06-2008

pare rau sa va dezamagesc, dar n-am terminat nici Bunica. Sunt prinsa intre lucrarile casei si stomatolog. Daca ati vazut in topicul Pentru tine, Oana, si eu am suferit o interventie chirurgicala-chist maxilar cu evolutie sinusala. Si prin amabilitatea doctorilor am ramas fara dinti. Acum merg des la dentist pentru ca am nevoie de dinti (chiar am nevoie). Asa ca, fetelor, mai asteptati putin pana voi incepe Bunicul. Va dati seama ca Bunica s-a plictisit singura.

Replica: Am by tanasa clementina (1019 mesaje), la 07-06-2008

inceput un goblen cam mare de la alta firma, dar cred ca o sa incep unul mai mic. Cred - deoarece nu sunt genul de a incepe ceva si apoi sa-l abandonez. Cea mica imi face programul in fiecare zi la topogan si la balansoar.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4891 mesaje), la 07-06-2008

imi pare rau de problemele tale. Sper sa le rezolvi de data asta.
Eram obisnuinta sa gasesc ceva nou lucrat de tine.

Replica: Tereza, by Doi na (553 mesaje), la 07-06-2008

sper sa treci cu usurinta prin tot calvarul acesta de la stomatologie.
Clementina, nici mie nu imi place sa incep ceva si sa nu termin, dar uneori, - fortata de imprejurari, ma mai abat de la regula.

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 07-06-2008

este un calvar, chiar imi face placere pentru ca nu exista durere nici macar la extractii.

Replica: Sper by Frunza Nicoleta (3208 mesaje), la 07-06-2008

sa iti rezolvi repede problemele, Tereza.

Oricat as vrea dentist si placere nu rimeaza la mine. Numai mirosul din cabinet imi face rau.

Vad ca esti destul de aglomerata in perioada aceasta, tot ce pot sa iti doresc este sa rezolvi pe toate cat mai repede si mai bine cu putinta si sa ai timp si pentru pasiunea ta.

Replica: Bunica by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 07-06-2008

Replica: Felicitari by Maria Nistor (4891 mesaje), la 07-06-2008

pentru frumusetea de goblen lucrata de tine!
Si daca tot e in tema:
Hai Bunicul!

Replica: Felicitari, by Alice Popa (227 mesaje), la 07-06-2008

Tereza! Reusesti sa ma uimesti. Sa ai acelai spor si la Bunicul!

Replica: Oare, by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 07-06-2008

bunicuta Terezei isi ghiceste in cafea?

Replica: Adelina, by Diana Bucur (60 mesaje), la 08-06-2008

dupa cum este privirea bunicii, eu cred ca isi ghiceste. In ceai sau cafea, asta ramane de vazut. Poate ne spune Tereza. Stiati ca se poate ghici si in frunze de cafea? Nu ma intrebati ca nu stiu - poate o stie si pe asta, Gargarita Astrolog.

Replica: Asta by Gina Necula (132 mesaje), la 08-06-2008

inseamna ca nu trebuie sa arunci frunzele de ceai? Eu strecor ceaiul.
Tereza ai felicitari si de la mine.
Pupici

Replica: Delicata by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 08-06-2008

si frumoasa pentru varsta ei, bunica! Sa iti traiasca, Tereza!

Replica: Cred by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 08-06-2008

ca isi ghiceste in cafea, caci eu n-am auzit de ghicitul in ceai. Multumesc tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: