Elvis - goblen lucrat de Tereza by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 M-am hotarat sa continui cu
Elvis. Asadar, mai intai, prezentarea generala, si mai apoi asteptam ziua de maine. Mai este nevoie sa cronometrez?
Replica: Vai, Tereza, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-07-2008 ma ungi la inima cu acest model. Abia astept sa vad cum iese. Cum vrei tu. Ne place viteza ta indiferent daca cronometrezi sau nu. Asa am vazut si noi cam cate ore ar dura terminarea unui goblen. Parca este mai palpitant.
Replica: Spor la goblenat! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 21-07-2008 Cand ai timp te astept la o cafea virtuala!
Replica: Sa ai by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 21-07-2008 acelasi spor minunat ca pana acum, Tereza.
O zi buna, la inceput de saptamana!
Replica: O saptamana plina de spor! by Maria Nistor (4893 mesaje), la 21-07-2008 Multumesc pentru modelul ales. Sigur
Elvis o sa ne incante cu o melodie la sfarsitul saptamanii.
Replica: Episodul 1 - 2:20 h, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 Elvis este idolul meu, asa ca nu m-am mai putut abtine sa nu-l lucrez. Intotdeauna mi-am dorit sa am pe perete macar un poster. Cum nu am avut norocul asta, acum voi avea mai mult decat un poster - un goblen, care nici nu se va rupe, nici nu se va murdari si niciodata (cat traiesc eu) nu va ajunge la gunoi. Gargaritele de la TTT m-au facut cea mai fericita. Si le multumesc din suflet.
Replica: Este si idolul meu Tereza. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-07-2008 Am crescut cu muzica lui. Il voi coase si eu sigur (nici nu concep sa nu il cos), dar mai la iarna ca acum mi-am epuizat toate fondurile pe vara.
Dar deocamdata ma voi delecta privind cum il cosi tu.
Spor la lucru.
Replica: Super! by Racovita Adriana (3912 mesaje), la 21-07-2008 Ma incanta deja cu o melodie. Sunt tare curioasa de final. Iar ne tii in suspans.
Spor mult la lucru!
Replica: Din by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 anumite motive, suspend lucrul temporar (independent de vointa mea), dar nu pentru mult timp. Va postez cat am lucrat pana acum si o rog pe Monica sa-mi spuna daca trebuie sa desfac ceva, respectiv partea de la gat.
Replica: Te asteptam by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-07-2008 cu drag inapoi.
De ce sa desfaci? Este vreo problema cu nuantele?
Replica: Se pare by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 ca da. S-au schimbat niste nuante la fata. Ma bucur ca m-au sunat sa ma anunte. Astept atele potrivite si apoi voi continua.
Iata inca un exemplu ca aceasta firma este cea mai buna. Felicitarile mele, TTT.
Replica: Ai dreptate,Tereza, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-07-2008 sunt THE BEST.
Bine ca ti-ai dat seama. Presupun ca nu corespund nuantele cu semnele de pe diagrama. Asta inseamna ca faci o pauza? O meriti din plin!
Replica: Am fost plecata by Admin TTT (3881 mesaje), la 21-07-2008 impreuna cu
Agentia Iris pentru a da o mana de ajutor la ornat o locatie departe de Focsani. Azi dimineata, primul lucru pe care l-am facut cand am sosit la firma a fost sa deschid forumul. Am observat ca tu, Tereza ai inceput
Elvis. Mi-am adus aminte ca eu nu am vazut draftul de productie. Am cerut sa vad si eu ce s-a lucrat, dar antrenata si angrenata in diverse activitati, am uitat sa privesc la ceea ce s-a conturat. Cand in fine, aproape de sfarsitul programului am reusit sa privesc nu mi-a placut. Am chemat fetele sa discutam si concluzia este: mai bine pierdem timpul, cheltuielile postale si o noua transa de ata decat sa nu iasa asa cum ne place.
Tereza, maine va pleca de la noi, ata in formatul in care ne este noua drag,
Elvis. Livrarea se va face prin curierat ce iti va aduce coletul la poarta casei.
Imi cer mii de scuze pentru aceasta inadverdenta.
Mai jos este varianta care ar fi reiesit cu atele pe care le ai acum.
Replica: Cel by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 21-07-2008 care este la tine (nr. 1), Tereza este mai brunet. Uite, i-am pus unul langa altul. Ce parere aveti?
Replica: Clar, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 se vede deosebirea. Si din cate observ eu, trebuie sa desfac la gat, nu? Parca sunt alte nuante. Sau il fac pe acesta asa si mai fac unul cu celelalte ate, desi mie nu-mi place sa lucrez de doua ori acelasi model.
Replica: Diferenta by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-07-2008 este notabila.
Mai bine astepti noile ate. Cred ca pe miercuri, joi cel tarziu le ai. Nici eu nu pot lucra un model de doua ori.
Daca nu vrei sa faci pauza mai bine incepi altceva.
Replica: Ileana, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 invata-ma si pe mine, cum ai pus tu cele doua poze una langa alta.
Replica: Si eu care by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 21-07-2008 ma pregateam sa-ti spun ca esti o fericita sa lucrezi un model in premiera. Oricum, bine ca n-ai prea mult de stricat, daca te hotarasti sa faci asa ceva. Arata mult mai bine mai brunet (parerea mea).
Replica: Tereza, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 21-07-2008 sotul meu lucreaza grafica la el la servici si firma i-a dat cateva softuri sa le instaleze si acasa. Am invatat de la el multe lucruri si asa am ajuns sa fiu si eu a mai desteapta din birou. Stiu sa lucrez cu Corel si putin cu Photoshop. La ultimul imi prind urechile bine pentru ca este greu si nu prea sunt tutoriale pe net in limba romana, iar ca sa traduc din engleza, ma apuca groaza. Din cand in cand il mai intreb pe sotul meu. Ca sa iti arat cum trebuie facut, ar fi nevoie sa ai si tu un programul meu. Dar este prea mare ca sa ti-l pot posta pe un server.
Replica: Depinde. by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 21-07-2008 Este adevarat ca Elvis era un brunet adevarat, dar lucrat, - nu poti sa stii!
Si eu as bifa tot brunet, dar imi este frica de ochi. Sa nu para ochi de vampir.
Nu stiu daca as desface daca as fi in locul tau. As astepta mai curand atele.
Replica: Corel, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 nu am, dar Photoshop am.
Elvis nu avea pielea inchisa la culoare, doar parul si l-a vopsit negru. El era de fapt blond sau saten. Inca nu desfac, pana nu vin atele. Este partea care nu-mi place la nici un fel de lucru, sa desfac. Dar pentru Elvis, merita orice efort.
Replica: Elvis by Silvia Har (608 mesaje), la 21-07-2008 descinde din stramosi normanzi amestecati cu sange irlandez si scotian, dar si indian. Ambii sai parinti aveau parul negru-corb, dar un star trebuia sa fie perfect, asa ca si-a intensificat negrul parului cu sampon colorant.
Replica: O fi gena indiana, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 22-07-2008 de pare mai mult brun.
Tereza, in Photoshop deschizi, pe rand si imaginea cu Elvis brunet (salvata din topicul tau) si imaginea cu Elvis saten (salvata de la Rogoblen, poza mare). Dupa ce am ambele poze pe ecran le asez cu mouse-ul ca sa fie aliniate. Apoi, apas pe tasta Print Screen, aflata sus pe tastatura. De la Edit (Photoshop) aleg
Paste as a new image si imi apare tot ce am avut pe ecran. Merg si aleg din bara din dreapta, Selection Tool ce este setata pe Rectangular. Imi selectez cat as vrea eu sa se vada din ceea ce am in fata. Dupa ce am selectat merg pe Image si aleg
Crop to selection si dupa aceasta operatie, imi ramane totul asa cum vreau eu. Daca imaginea este mai mare de 600 pixeli, aflu privind in Image, Resize. In cazul in care vreau sa ii modific dimensiunea aleg Resize si scriu in spatiul alocat, dimensiunea pe care o vrea eu. In general aleg cam 600 pixeli, latura cea mai mare pentru ca am observat ca pe forum, rar imi accepta imagini mai mari.
Silvia m-ai uluit cu amestecul de stramosi.
Replica: Si by Flori M (317 mesaje), la 22-07-2008 mie mi-ar placea Elvis mai accentuat.
Replica: Sincer, imi plac amandoi. by Racovita Adriana (3912 mesaje), la 22-07-2008 Cat despre descusut. Vai de mine!
Poate ne prezinti atele cand vin, sa vedem diferenta.
Replica: Pentru ca tot am trecut by Cristina Sandu (144 mesaje), la 22-07-2008 pe aici, vreau sa-ti fac o marturisire: si eu am dormit in foisorul tau.
Replica: Sper by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 22-07-2008 ca te-ai simtit bine in foisor.
Replica: Super! by Cristina Sandu (144 mesaje), la 22-07-2008 La peisajul ce se defasura in jurul meu si la culorile acelea care te faceau sa traiesti natura...
Replica: Si maine e o zi, Tereza, by Diana Bucur (60 mesaje), la 22-07-2008 nu dispera.
Replica: Maine, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 22-07-2008 se pare ca avem o zi gri, eu am sa ma retrag in opulenta salonului de la malul marii. Adu-l si pe Elvis, Tereza. Ar fii minunat sa-l ascultam in timp ce goblenam.
Replica: Ma primiti by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 23-07-2008 si pe mine?
Salon la malul marii, muzica lui Elvis si o companie placuta (a se citi cat mai multe Gargarite). Ce mi-as putea dori mai mult? Sa vina si Laura.
Replica: Tereza, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 23-07-2008 sa te uiti in topicul cu Modele noi,
Elvis unde Admina a postat
Elvis, varianta pe care ai inceput sa o lucrezi.
Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 23-07-2008 eu deja te consider de-a casei. Ileana, pentru mine sunt importante informatiile cu postarea celor doua imagini, dar am o rugaminte: n-ai putea s-o dai sub forma de imagine asa cum a facut Nico la topicul Mesaje pentru Minerva?
Replica: Te-ai hotarat Tereza? by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 23-07-2008 Care varianta o vei coase?
Esti asa suparata ca nu ai putut continua goblenul ca nici pe forum nu prea ai mai intrat?
Abia astept sa revii.
Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 23-07-2008 sunt suparata, sa stiti. Astept doar noua ata. Intre timp am goblenat putin la camasa. Adevarul este ca mi-a luat putin din elan, dar poate ca este mai bine asa, caci eram foarte obosita. Pe forum am mai intrat, chiar daca nu am scris. Ieri a venit fata de la mare si, cum noi doua ne batem pe calculator, a trebuit sa-i dau si ei voie. In general, seara nu am loc de ea, decat tarziu, pe la 11-12 noaptea.
Replica: Ai grija de tine, Tereza. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 23-07-2008 Nu te epuiza.
Replica: Tereza, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 23-07-2008 sa-ti traiasca fata, sa-ti aduca numai bucurie si pace in suflet.
Daca mai aveai un goblen inceput, iti descarcai framantarile. Asteptarea este epuizanta. Eu ma bucur c-am inceput
Strada cafenelelor. La
Ingerul pazitor trebuie sa caut sa cumpar ceva ate.
Replica: Tereza, by Bica Nistor (1214 mesaje), la 23-07-2008 orice asteptare are rostul ei. Nu te framanta. Probabil trebuie sa faci o pauza pentru a realiza chiar odihna dupa care tanjesti.
Daca ti-a venit fata, inseamna ca ai din plin activitate. Mie, seara cand imi vin copiii acasa, imi vine inima la loc si parca sunt brusc mai vesela si mai plina de viata.
Iti scriu eu link-ul, Minerva:
Model nou iunie (5) - Elvis Iata cum am facut. Am deschis o alta pagina Internet Explorer, am deschis forumul, am dat cautare (dupa ce m-am logat) la cuvantul
Elvis si mi-a aparut topicul la care face referire Ileana. L-am luat cu
copy si cu
paste l-am scris aici.
Nu as vrea sa fiu in locul tau, Minerva, la cumparat ate pentru Inger. Am patit si eu odata si am jurat ca nu mai fac. Banuiesc ca cele cateva fire de par alb de aici mi se trag.
Tereza este mama a trei fete.
Replica: Bica by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 23-07-2008 la mine nu merge sa iau forum cu copy si paste. Am cerut si parerea baietilor din casa si spun ei ca probabil este restrictionat in acest sens.
Cu atele ai dreptate, iar parul mi-a albit demult. Eu am pierdut o fata.
Replica: Merge Minerva, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 23-07-2008 dar nu cu click dreapta ca este restrictionat si la mine. Folosesti tastatura.
Selectezi textul cu mouse-ul (asta merge), apoi apesi Ctrl+C, te duci in documentul in care vrei sa salvezi si apesi Ctrl+V (cele doua taste se apasa concomitent). Sper sa fi inteles.
Ti-as explica si cum poti pune doua poze una langa alta in Paint (nu este greu) dar este mai dificil de explicat, poate resusesc intr-o zi cand am mai mult timp
Replica: Baietii by Bica Nistor (1214 mesaje), la 23-07-2008 mei spun ca depinde cu ce vezi tu forumul. Eu am si Internet Explorer (pe care nu il folosesc pentru ca ma albeste cu restrictionarile lui), dar si Mozilla Firefox. Cu acesta se poate face
copy + paste. Altcineva m-a lamurit ca trebuie sa fac niste setari la IE, dar asta imi mai lipsea. Odata, am reusit sa sterg placa de sunet a computerului, facand-o eu pe priceputa.
Domnul sa-ti odihneasca fetita la dreapta lui. Nu stiu cat de dureros poate fi pentru ca ar fi doar o simulare a durerii prin care ai trecut, dar stiu ca acel inger te va astepta sa te intampine, cand vei ajunge acolo Sus. Ma doare experienta ta, Minerva si nu stiu cum te-as putea alina...
Replica: Elvis by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-07-2008
Replica: Inca by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 24-07-2008 nu au ajuns atele Tereza? Simt ca te framanta acest lucru. Ai vrea sa-l cosi cat mai repede sa vezi cum iese. Am dreptate?
Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-07-2008 primit atele. Aproape toate sunt diferite. Ce am lucrat deja la camasa (este aproape gata) nu am sa mai stric. Desfac doar la gat o parte. Apoi voi continua lucrul. Va mai dura putin.

Replica: Inca o data by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-07-2008
Replica: Chiar ca este o diferenta. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 24-07-2008 Deci te-ai hotarat sa lucrezi cu atele pe care le-ai primit acum? Abia astept sa vad cum iese. Spor la lucru! Astept cu nerabdare acest serial, parca mai mult decat celelalte pentru ca este vorba de Elvis.
Replica: Eu as by Silvia Har (608 mesaje), la 24-07-2008 lua-o de sus in jos si as vedea ce las din ce am lucrat si as hotari la sfarsit daca schimb. Spor la goblenat!
Replica: Am by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 24-07-2008 analizat toate culorile, atat de la Elvis brun, cat si de la Elvis saten. Daca as fi in locul tau, Tereza, eu as fi in mare dilema. Chiar nu as sti pe care sa il lucrez.
Replica: Am desfacut by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-07-2008 o culoare de la gat, am facut camasa cu atele de la prima cartela, iar acum voi continua cu atele de la a doua cartela.
Replica: Camasa este gata. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 24-07-2008 Cred ca abia astepti sa se contureze chipul lui Elvis. Sincer si eu. Presimt ca, iar intra motorasul in functiune.
Replica: Draga mea, Tereza by Doruletz Mic (993 mesaje), la 24-07-2008 tu imi suplinesti mainile proprii, lucrand ceea ce as fi vrut si eu sa lucrez.
Incurcatura si melanjul acesta de ate va scoate un unicat din mainile tale. Iti dai seama?
Eu nu as fi ezitat sa lucrez varianta cu bejuri mai inchise, dar s-ar putea sa fie o splendoare si cel cu atele mai deschise la culoare.
Am
citit atele asezate unele langa altele si am descoperit ce inseamna gradatie de culoare. In fapt, de schimbi o singura culoare, esti obligat sa schimbi totul. Nu este lucru usor sa realizezi tehnic un goblen. Bine ca nu sunt nevoita sa imi bat capul cu astfel de probleme. Acum o inteleg si pe Minerva.
Replica: Va fi minunat, by Racovita Adriana (3912 mesaje), la 24-07-2008 indiferent de ce nuante folosesti! Doar vorbim de Elvis!
Sa ai spor cat mai mult!
Replica: Asa este, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-07-2008 va fi minunat, orice culori ar avea. Cand l-am inceput mi s-a parut putin dubios sa vad ca la fata are nuante de galben. Si unele marouri mi s-au parut prea inchise. Acum va fi un pic roz la fata, ceea ce mi se pare mai normal. Monica a gandit bine.
Vreau sa termin cu totul partea de jos si apoi fac fata. Stiu Nicoleta ca esti nerabdatoare sa-i vezi chipul, dar te tin in suspans.
Replica: Am sa astept, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 24-07-2008 ca nu am incotro Tereza. Cred ca si tu esti la fel de curioasa. Si la ce spor ai, sigur nu voi astepta prea mult.
Replica: Este foarte frumos. by Maria Nistor (4895 mesaje), la 24-07-2008 Indiferent de nuante, ramane tot Elvis si dupa cum vad tricoul este gata asa ca in curand o sa-i vedem si chipul. Sa ai spor.
Replica: Dupa cum by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 24-07-2008 vad eu, nuantele de la computerul meu, va avea un bej roz la fata si cred ca se va armoniza bine cu restul nuantelor.
Mie, sincer mi-a placut si primul postat de Monica in topicul celalalt.
Spor la lucru, in continuare.
Ma rog in seara aceasta pentru tine, mai bine zis pentru internetul tau. Nu vreau sa raman fara legatura cu tine.
Replica: Cam by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-07-2008 de astfel de nuante as avea nevoie, dar acum nu vreau sa ma ganesc decat la
Strada cafenelelor. Tereza, ai avansat enorm. Tu cred ca lucrezi cu doua maini!
Replica: Spor by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 25-07-2008 la Elvis, in continuare!
Replica: Tereza, by Silvia Har (608 mesaje), la 25-07-2008 am citit in topicul
Pentru tine si cred ca asa cum ai avut noroc sa lucrezi goblenurile iubite, tot asa vei avea si cu internetul. Stiu ca este o corvoada sa platesti pentru un serviciu ce lasa de dorit, dar... cine stie? Poate gasesti un furnizor mai bun.
Replica: Unde by Bica Nistor (1214 mesaje), la 25-07-2008 sunt timpurile cand vedeam cate trei episoade pe zi? Tereza, ai concurenta serioasa la computer.
In privinta internetului, trag si eu speranta ca se va rezolva.
Replica: Sa by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 va arat ce-am primit de la fata mea si de la prietenul ei, cand au fost la munte. Iar de ziua mea, mi-au promis un goblen.
Replica: Sa iti by Maria Zanfir (533 mesaje), la 25-07-2008 traiasca fata si prietenul ei ce fac asa daruri.
Replica: Multumesci, Maria. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 Replica: Incet-incet, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 se contureaza si chipul...
Replica: O-ho-ho, by Maria Zanfir (533 mesaje), la 25-07-2008 cat ai lucrat! Asa ne miram noi in sat la noi, Tereza.
Replica: Este clar, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 25-07-2008 iar a intrat motorasul in functie. Frumos, Tereza.
Replica: Iar by Silvia Har (608 mesaje), la 25-07-2008 ai primit ac fermecat de la Rogoblen, Tereza?
Replica: Este o by Doruletz Mic (993 mesaje), la 25-07-2008 bucurie sa il vezi cum creste. Tereza, observ ca nu te desminti. Ma bucur pentru tine.
Replica: Un trandafir pentru tine, Tereza. by Doi na (553 mesaje), la 25-07-2008 
Replica: Vad by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 eu ca ma panditi. Abia l-am postat si repede ati intrat cu replic.
Eu primesc mereu cate un ac fermecat.
Replica: Iar m-ai lasat fara replica. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-07-2008 Am spus eu ca nu ma lasi prea mult sa astept chipul lui Elvis.
Replica: Inca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 un mic pas.
Replica: S-a conturat bine. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-07-2008 Replica: Ma, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 urmaresti, te-am vazut eu! Esti nerabdatoare.
Replica: Si inca ce nerabdatoare sunt Tereza. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-07-2008 Ma bucur ca ti-ai revenit.
R
eplica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 inca un cadou de la fata si prietenul ei, adus de la mare.
Replica: Frumoase cadouri by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-07-2008 ai primit de la fata ta. Sa-ti traiasca!
Din cate am citit in alt topic si tu esti tot Leu, deci ziua ta e pe aproape. Nu ne spui si noua cand ca sa sarbatorim si noi cum se cuvine?
Replica: Tereza, by Maria Nistor (4895 mesaje), la 25-07-2008 s-a conturat fata. In seara asta nu faci inca un episod?
Replica: Ma, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 gandeam sa va arat maine, dar am sa va arat in seara asta, mai ales ca Nicoleta ma astepta cu sufletul la gura. Nu este prea mult, dar incepe sa semene.
Ziua mea este pe 14 august, nu stiu daca vom fi impreuna atunci.
Replica: Parca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008 nu se vede bine, am uitat sa-i dau lui zapp turbo, slow.
Replica: Este foarte frumos. by Maria Nistor (4895 mesaje), la 25-07-2008 O sa-l visam la noapte!
Replica: Chiar ca by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 26-07-2008 incepe sa semene.
Nu se stie Tereza, poate totusi vom fi impreuna si chiar daca nu vom fi noi tot ne vom gandi la tine. Si vei simti lucrul acesta, sunt sigura.
Replica: Ei, by Silvia Har (608 mesaje), la 26-07-2008 mai avem pana ne canta el ceva, dar cu sporul tau, Tereza...
P.S. Maria, sotul tau stie ce visezi tu?
Replica: Ma grabesc by Doi na (553 mesaje), la 26-07-2008 la refugiu. Sa ai foarte mult spor, Tereza!
Replica: Silvia, by Maria Nistor (4896 mesaje), la 26-07-2008 ii dau voie sa o viseze si el pe Marilyn! Ha! Ha!
Tereza, unde esti? Ai inaintat aseara? Sa ai mult spor si astazi!
Replica: Cred by Andreea Tomita (74 mesaje), la 26-07-2008 ca Tereza s-a culcat prea tarziu. Nu a vrut sa ne trezeasca. Sunt convinsa ca iar ne uimeste.
Eu as vrea sa il visez pe George Cloony ca sa il fac putin gelos pe sotul meu, dar nu am noroc.
Replica: Nu, fetelor. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-07-2008 Incep sa am probleme cu vederea si reduc din timpul de lucru. Mi-am facut si ochelari, dar uneori mi se impaienjenesc ochii si nu mai vad bine. Nu voi abandona pentru nimic in lume, dar o iau mai usor.
Am o veste de la Romtelecom: dureaza 3-4 luni pana imi vor baga telefon si internet; nu au inca un post telefonic disponibil.
Replica: Mai am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-07-2008 ceva pentru voi.
Replica: Multumesc, Tereza. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 26-07-2008 Am mirosit trandafirii si am cules o para (este minunata!), dar Elvis m-a cucerit.
Replica: Tereza, ti-am by Roxana Deli (173 mesaje), la 26-07-2008 adus la schimb
Love Me Tender (link)
Replica: Tereza, by Cozea Rodica-Maria (599 mesaje), la 26-07-2008 continui sa ma uimesti cu rapiditatea ta. Arata foarte bine Elvis creat de acul tau magic.
Replica: Tereza, by Maria Nistor (4896 mesaje), la 27-07-2008 sper sa menti actualul contract de net pana o sa rezolvi cu celalalt. Lipsa ta s-ar simti prea mult.
Elvis este foarte frumos si ai avut spor. Iti urez o duminica cu multa odihna.
Replica: De fiecare data, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-07-2008 cand incep lucrul, iau un morcov langa mine. Este terapeutic pentru vedere, Tereza.
Problema este ca uit total de el si-l gasesc a doua zi, pe etajera, vestejit si neapetisant.
Tereza, ma uimesti cu viteza ta de lucru.
Replica: Eu, by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 27-07-2008 imi rad in fiecare dimineata un morcov si varza si o amestec cu putin ulei de masline si otet, un varf de sare si o mananc pana pe la 12. Asa imi mai rezolv si problema cu tranzitul, cu dieta, dar si cu ochii. Dar eu nici nu lucrez atat de mult ca tine.
Spor in continuare.
Replica: Blondul este la fel by Nedelcu Beatrice (34 mesaje), la 27-07-2008 de frumos ca si brunetul. Spor, Tereza!
Replica: Abia by Parvu Irina (61 mesaje), la 27-07-2008 astept sa vad diferenta dintre ei, Tereza.
Replica: Imi by Valery Antemie (768 mesaje), la 27-07-2008 place sa deschid topicele tale. Stiu ca de fiecare data ma asteapta o surpriza. Sa ai spor, Tereza!
Replica: Tereza, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-07-2008 cred ca saptamana asta il termini! Spor mult si sanatate!
Replica: Astazi by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-07-2008 am fost in Bucuresti. Printre altele, am fost cu cumnatii la o plimbare in Cismigiu si la o terasa. Am pozat pentru voi si pentru fetita mea ceva ce mi-a placut foarte mult.
Replica: Ce by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 27-07-2008 haios este! Este un tip imbracat in costum, Tereza?
Replica: Da, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-07-2008 Ileana. Mi-a placut tare mult.
Replica: Ma bucur by Doruletz Mic (993 mesaje), la 27-07-2008 ca ai avut ragaz astazi sa faci ceva si pentru sufletul tau, Tereza.
Replica: Tereza, by Racovita Adriana (3912 mesaje), la 28-07-2008 ai cusuuut la Elvis! Ai inaintat, nu gluma! Si e asa de frumooos!
Si, felicitari pentru cadouri! Sa iti traiasca fata!
Replica: Felicitari, by Petroi Ana-Maria (1214 mesaje), la 28-07-2008 pentru alegerea facuta! Sincer, cand am vazut goblenul cu
Elvis la modele noi nu prea mi-a atras atentia, dar acum cand am vazut cat de frumos se lucreaza imi place foarte mult cum arata. Iti urez mult spor si abia astept sa vad cam cum ar arata inramat.
Numai bine va doresc!
Replica: Ne lasi by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 29-07-2008 sa ne perpelim Tereza. Nu s-a mai conturat chipul lui
Elvis?
Replica: Vrei sa by Silvia Har (608 mesaje), la 29-07-2008 ne faci vreo surpriza, Tereza?
Replica: Tereza by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 29-07-2008 este omul surprizelor cele mai placute. Sper sa reusesti sa si ramai logata cu noi.
Spor mult, in continuare.
Replica: Succes, Tereza! by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 29-07-2008 Replica: Tereza, by Maria Nistor (4898 mesaje), la 29-07-2008 ne tii sa fierbem in suc propriu? Spor din plin!
Replica: Ieri, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-07-2008 nu prea am avut timp sa lucrez. Am avut treaba inca de dimineata. Am cules rosiile si am facut bulion, apoi am facut mancare, un pic de curatenie si uite asa s-a facut ceasul 4. Am vrut sa dorm putin, m-am perpelit vreo 2 ore in pat, caci fetita mea a facut galagie si nu am putut sa adorm. Cand m-am trezit, am terminat bulionul si l-am pus in borcane. Nu stiu daca am lucrat 30 minute. Iar spre seara nu m-am simtit bine si m-am culcat devreme. Deci, nu am surpriza la care sperati voi. Pot insa sa va arat unde am ajuns.

Replica: Cred by Maria Nistor (4898 mesaje), la 29-07-2008 ca noi asteptam mai mult sa stim ce faci. Iti simteam lipsa. Sper ca te-ai odihnit si astazi sa fi in forma. Modelul este super!
Replica: Maria are dreptate. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 29-07-2008 Vroaim sa stim ce mai faci, daca totul este bine. Cu atatea nenorociri care se intampla in jurul nostru stau mereu cu sufletul la gura. Ne-am obisnuit ca in fiecare zi sa gasim un semn de la tine. Sunt convinsa ca ai o gramada de treaba prin gradina mai ales acum cand toate incep sa se coaca si trebuie pregatite pentru iarna. Ma bucur ca esti bine.
Elvis imi place din ce in ce mai mult.
Replica: Inca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-07-2008 mai lucrez la fata.
Replica: Ma by Fanica Fina (81 mesaje), la 29-07-2008 bucur cand iti urmaresc episoadele, sa vad ca avansezi mereu. Daca as avea posibilitatea sa si scriu atunci cand vad un nou episod, cate nu ti-as scrie. Ma bucur ca doar treburile gospodaresti te-au tinut departe de computer si de
Elvis (desi nu prea as zice). Imi era frica ca ai patit ceva. Iti doresc sa ai spor sau sa ai ac fermecat de fiecare data, la fiecare nou goblen.
Replica: Frumos Elvis, by Doi na (553 mesaje), la 29-07-2008 dar si bulionul trebuia facut. Chiar aveai nevoie de odihna, Tereza.
Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-07-2008 mai am foarte mult si termin fata, dar asta maine. Azi ma opresc aici. Imi place foarte mult cum iese, iar inramat va fi demential.
Replica: Felicitari, by Maria Nistor (4898 mesaje), la 29-07-2008 este foarte frumos.
Replica: Si by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 30-07-2008 mie imi place cum iese, desi, nu pot sa neg ca si varianta brunet imi place la fel de mult.
Undeva, scriai ca o sa comanzi sau ca ai comandat si
Marilyn. Am dreptate? Si daca, da, atunci asta inseamna ca o vei lucra pe ea dupa
Elvis?
Replica: Astazi in afara de Elvis, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 30-07-2008 ce mai pregatesti pentru iarna, Tereza?
Replica: Astazi, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 30-07-2008 coc vinete si le pun la congelator.
O am si pe
Marilyn, nu stiu insa daca urmeaza imediat dupa
Elvis. Cred ca am sa combin putin cu altceva si apoi o s-o fac.
Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 30-07-2008 terminat fata, urmeaza parul.
Replica: Imi by Lucia Marina (212 mesaje), la 30-07-2008 place si varianta mai deschisa la ten, Tereza. Cu toata bucatareala (si numai cine a curatat vinete, stie ce inseamna) tot ai avut timp si de
Elvis. Bravo tie!
Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 30-07-2008 mai avansat putin.
Replica: Elvis, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 31-07-2008 este una din iubirile mele din adolescenta.
Tereza, m-a uluit ritmul in care ai cusut. Vad ca la
Elvis ai si momente de respiro.
Binecuvanteaza-ti clipele in care faci ce iti place. Viata nu ne prea ingaduie multe. Sa ai sanatate, putere de munca si clipe de bucurii nenumarate.
Replica: Inainte by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 31-07-2008 de a pune si ultima culoare la par.
Bine ai venit, Laura si multumesc. Asemenea.

Replica: Tereza, by Racovita Adriana (3917 mesaje), la 31-07-2008 ai un Elvis tare frumos. Te invidiez.
Este aproape gata!
Replica: Sa inteleg, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 31-07-2008 Tereza, ca maine il avem gata pe
Elvis?
Replica: Da, Ileana. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 31-07-2008 Nu mai am mult la par, dar nu mai pot sta in seara asta. Maine termin si parul si ma apuc de fond. A iesit superb.
Replica: Tereza, by Doi na (553 mesaje), la 01-08-2008 acum putem porni
concertul.
Replica: E, by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 01-08-2008 daca suntem in concert aduc si eu o melodie. Felicitari, Tereza si spor la fond!
Replica: E foarte frumos! by Maria Nistor (4898 mesaje), la 01-08-2008 Ideea de a schimba nuantele a dat roade. Felicitari si spor din plin.
Replica: Este aproape gata. by Racovita Adriana (3917 mesaje), la 01-08-2008 Sambata asta il vedem la colectie! Ce va urma?
Replica: Elvis by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-08-2008 este gata. Ma grabesc sa-i fac fondul, caci nu mai am mult timp. Poate reusesc maine seara sa-l pun la colectie.
Inca nu stiu ce va urma.
Replica: Esti fantastica, Tereza! by Tender Rose (248 mesaje), la 01-08-2008 Ai reusit sa il termini! Felicitari si bravo - deja este ceva comun la tine, in seriale. Spun doar un mare multumesc ca m-ai invitat la asa un concert exclusivist!
Replica: Este by Bica Nistor (1214 mesaje), la 01-08-2008 o minune de Elvis. Te felicit pentru tenacitatea cu care lucrezi fiecare goblen, debordand de pasiune.
Replica: Tereza, by Silvia Har (608 mesaje), la 01-08-2008 ramai aceeasi harnicuta de gargarita pe care o iubesc pentru ca ma imbie sa lucrez si eu goblen prin exemplul ei.
Replica: Felicitari, Tereza! by Cozea Rodica-Maria (599 mesaje), la 01-08-2008 Tare chipes mai este Elvis "pictat" de mainile tale harnice. Abia astept sa-l vad la colectie. Eu te consider un fenomen la cat de rapida esti. Ne dai un imbold la toate, esti sustinerea noastra morala. Multa sanatate, Tereza sa ne incanti cu cat mai multe capodopere.
Replica: Si pentru ca este week end, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 03-08-2008 Elvis Presley, Hound Dog, de ce sa nu dansam?
Replica: Tereza, by Maria Nistor (4898 mesaje), la 03-08-2008 pe unde zbori, astazi?
Replica: Tereza, by Petroi Ana-Maria (1214 mesaje), la 03-08-2008 vreau sa te felicit si eu pentu micutul Elvis.
Ce urmeaza?
Replica: Tereza, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-08-2008 acum cand l-am vazut lucrat, eu il prefer pe Elvis blond.
Si tu ai musafiri?
Replica: Sper by Alice Popa (227 mesaje), la 03-08-2008 sa nu fie ceva cu internetul, Tereza. Iti doresc sa ai o seara buna si relaxata.
Replica: Cred by Doruletz Mic (993 mesaje), la 12-08-2008 ca este totusi ceva cu internetul. Tereza nu ar fi lipsit o zi intreaga de pe forum. Imi doresc sa nu fie asa.
Replica: A by Maria Nistor (4898 mesaje), la 12-08-2008 spus ea ca i se termina abonamentul pe care il avea la sfarsitul luni trecute si ca o sa dureze pana o sa activeze abonamentul nou. Sper sa fie cat de curand.
Replica: Din by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 12-08-2008 cate am inteles va dura 3-4 luni. Sincer sper sa se rezolve mai repede. Imi va fi dor de ea.
Replica: Si mie imi va fi dor de tine, Tereza. by Oana Stancu (355 mesaje), la 12-08-2008
Replica: Tereza, by Cozea Rodica-Maria (599 mesaje), la 12-08-2008 ne lipsesti. Cine ne mai da aripi la ace?
Replica: Elvis, by Nedelcu Beatrice (34 mesaje), la 12-08-2008 pentru Tereza.
Am adus aici, din topicul Ellei.
Tereza, imi este dor de tine.
Replica: Si mie by Bica Nistor (1214 mesaje), la 12-08-2008 imi este dor de tine, Tereza. Ai renuntat la abonament? Oare nu era mai bine sa astepti pana intra Romtelecomul?
Replica: Tereza, mi-e dor de tine! by Anisoara Nichita (217 mesaje), la 12-08-2008 Replica: Nu pot sa cred by Tender Rose (248 mesaje), la 12-08-2008 ca nu mai ai internet. Mi se pare nedrept!
Replica: Te pup, Tereza. by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 12-08-2008 Replica: Tereza, by Maria Nistor (4898 mesaje), la 12-08-2008 oare ce model ai inceput?
Suntem si noi ca in poezia
Mama, daca nu gresesc:
Si Tereza nu m-ai vine... Sper sa te intorci cat de curand cu modele noi in lucru.
Replica: Si eu by Veronica Ene (179 mesaje), la 12-08-2008 sper ca Tereza sa se intoarca cat mai curand.
Replica: Tereza, by Racovita Adriana (3917 mesaje), la 12-08-2008 sa revii cat mai repede.
Replica: Tereza, by Doruletz Mic (993 mesaje), la 12-08-2008 eu am un telefon cu abonament si pot sa ti-l imprumut pana iti rezolvi problema. Cheltuielile sunt la mine pentru ca telefonul apartine fratelui meu (care nu este in tara) si este platit de firma care ii apartine. Trimite mail cu datele tale la Monica, te rog.
Replica: Vreau si eu, by Mocanu Didina (143 mesaje), la 12-08-2008 sa stiu daca este vorba de o problema financiara sau numai de una tehnica. Monica, datele mele le ai in mailul pe care ti l-am trimis acum cateva minute. Asta, daca imi este permis sau daca ne putem permite sa vorbim.
Replica: Miraculos, Tereza! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 01-08-2008 Esti o fortza! Intradevar ai viteza luminii la goblenat. Nu pot decit sa te felicit si sa te invit la o cafea.
Replica: Este super! by Maria Nistor (4898 mesaje), la 01-08-2008 Te-ai gandit la inramare? Spor la fond!
Replica: Este absolut superb! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 02-08-2008 Imi place foarte mult cum a iesit.
Sper sa revii repede intre noi. Sigur ne va fi foarte dor de tine.
Replica: Este tare chipes. by Racovita Adriana (3917 mesaje), la 02-08-2008 Sper ca reusesti sa ne postezi si finalul.
Replica: Mereu, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 12-08-2008 alaturi de tine, Tereza.

Replica: Mi-e dor de Tereza! by Manaila Carmen (105 mesaje), la 12-08-2008
Replica: Buna dimineata, Tereza by Oana Stancu (355 mesaje), la 13-08-2008 Replica: 3-4 luni, by Stefania Crudu (171 mesaje), la 16-08-2008 fara internet - tare mai este mult, Tereza. Pana atunci sa ai spor la lucru si nu uita sa iti faci o arhiva si sa pastrezi gandurile tale si fotografiile la goblenuri pe masura ce lucrezi ca sa le postezi, cand vei avea internet.
Replica: Poate ii transmite, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 17-08-2008 cineva aceste idei, Terezei. Si poate ii spune ca si mie imi este dor de ea.
[
Replica: Te pupici, Tereza. by Lucia Marina (212 mesaje), la 17-08-2008
Replica: Tereza, by Admin TTT (3881 mesaje), la 17-08-2008 va pregateste o surpriza.
Replica: Ce curioasa sunt! by Lucia Marina (212 mesaje), la 17-08-2008 Oare va avea internet mai repede?
Replica: Abia astept! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 17-08-2008 Va tineti numai de surprize. Oare ce pune la cale Tereza?
Replica: Fiind vorba by Maria Nistor (4898 mesaje), la 17-08-2008 de Tereza sunt si eu foarte curioasa. Oare ce surpriza ne pregateste? Nu ne puteti da nici un indiciu?
Replica: Maria, by Admin TTT (3881 mesaje), la 17-08-2008 pentru ca este surpriza ei, prefer sa o las pe Tereza.
Replica: Va tineti de shotii? by Bica Nistor (1214 mesaje), la 17-08-2008 Replica: Abia astept by Raluca Popa (837 mesaje), la 17-08-2008 sa vad despre ce e vorba. Chiar imi este dor de Tereza si de serialele ei.
Replica: Eu by Roxana Deli (173 mesaje), la 18-08-2008 am o presimtire ca o sa vedem ceva lucrat de Tereza.
Replica: Sunt by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 18-08-2008 si eu curioasa.
Replica: Tereza, by Petroi Ana-Maria (1214 mesaje), la 18-08-2008 asteptam cu drag surpriza din partea ta, si eu sunt curioasa.
Te asteptam sa revii alaturi de noi!
P.S. Ce mai face
Elvis?
Replica: Eu sunt tare curioasa din fire by Racovita Adriana (3917 mesaje), la 18-08-2008 si voi sta ca pe jar din cauza surprizei! Dar stiu sigur ca merita! Abia astept, Tereza!
Replica: Un by Cristina Sandu (144 mesaje), la 19-08-2008 pupic pentru Tereza, de dimineata.
Replica: Am sperat by Admin TTT (3881 mesaje), la 20-08-2008 Date: Tue, 19 Aug 2008
From: Grigorita Laura
Subject: Buna seara
To:
Am sperat ca voi fi alaturi de prietenele mele gargarite cat mai curand, insa nu s-a intamplat asa. Inca mai astept aprobarea pentru internet. Mi-e foarte dor de voi, de aceea mi-am activat internetul pe telefon pentru 24 de ore, insa situl nu este configurat pentru telefon. Astept cu nerabdare sa putem iar comunica si sa fac seriale.
Va iubesc din toata inima!
Sunteti cei mai buni!
Pe curand, sper!
Tereza Am postat mesajul Terezei asa cum l-am primit.Replica: Asta inseamna by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 20-08-2008 ca vei fi printre noi, curand.
Si eu te iubesc, Tereza pentru calitatile tale de gargarita.
Replica: Se by Maria Nistor (4898 mesaje), la 20-08-2008 pare ca o sa mai dureze un pic pana revine Tereza. Te astept cu mare drag si o sa sarbatorim revenirea ta. Cred ca toata gradina forumului este de acord.
Replica: Te pup, Tereza. by Silvia Har (608 mesaje), la 21-08-2008
Replica: Mi-e dor de tine, Tereza. by Bica Nistor (1214 mesaje), la 22-08-2008 Replica: Pupici, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 22-08-2008 Tereza.
Replica: Imi este tare dor de tine Tereza! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 22-08-2008 Te imbratisez cu drag si te astept din nou cu multe seriale. Se simte lipsa ta pe forum.
Replica: Si imi este dor by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-08-2008 de tine!
Replica: Tereza, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 24-08-2008 ne-ai promis o surpriza. Pe cand?
Replica: Nu o by Camelia Jura (190 mesaje), la 25-08-2008 fi avand inca internet. Oricum eu ma gandesc la tine, Tereza.
Replica: Bun regasit, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008 dragele mele prietene! In sfarsit am reusit, dar am ceva probleme la calculator. Voi reveni dupa ce fata mea va reinstala Windows-ul. N-am lipsit decat trei saptamani si s-au schimbat multe pe aici. Abia astept sa citesc ce ati scris pe aici. Am vazut si multe modele noi.
Sunt foarte bucuroasa sa fiu iar alaturi de voi cu un nou serial. Pe curand.
Replica: Si noi by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008 ne bucuram. Mult de tot. Vad ca te tot tii de surprize. Si noi avem suficiente dupa cum o sa vezi. Ce serial urmeaza?
Replica: Daca, by Gina Necula (132 mesaje), la 25-08-2008 ai stii cat ma bucur, Tereza! Uraaa! Tereza este cu noi, din nou!
Pupici, pupici, pupici!