Acum este 02 Iun 2026, 04:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Serial cu pisici
MesajScris: 27 Iul 2010, 12:09 
Neconectat

De vreo 3 zile nu am mai avut deloc timp sa cos din cauza dumnealui:

N-am mai avut pisica de vreo doi ani si duminica, Marian a venit cu el pe umar. Este norvegian de padure si il cheama Bruno. N-are nici trei luni, dar are carnetel de sanatate. Este cumintel si receptiv, adica intelege repede unde are si nu are voie. Mananca bine si este o splendoare de motanel. Se joaca tot timpul si apoi doarme sub canapea la racoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iul 2010, 12:34 
Neconectat

Nume forum:1
Bruno este superb, Olivia. Sa fie sanatos si sa creasca mare.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iul 2010, 20:19 
Neconectat

Multumesc mult pentru urari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iul 2010, 22:15 
Neconectat

Nu stiu de ce, dar mi-am imaginat eu ca Bruno este un pisic.
Este o rasa minunata. Impreuna cu rasa Maine Coon sunt rasele cele mai frumoase de pisici dupa criteriul meu si au si un caracter foarte bland si jucaus.
Te felicit! Sa-l iubesti mult si daca ai stii cat de mult visez eu la rasa asta, numai ca aici nu am gasit-o.

Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iul 2010, 23:45 
Neconectat

Dana, ai dreptate. Sunt rase foarte frumoase. De norvegiana de padure m-am interesat demult si m-a atras faptul ca este prietenoasa si calma, iar Bruno este chiar deosebit. Nu face probleme. Intelege daca ii zici de cateva ori ca nu are voie undeva si nu se mai duce acolo. Mananca bine. Deocamdata nu doarme in cosulet pentru ca este foarte cald si se intinde pe parchet sau pe gresie. La cat de deasa este blana lui, il inteleg. Are momente seara, pe la 11-12 noaptea, cand il cuprinde o energie de nedescris si nu mai stie unde sa alerge si cu ce sa se mai joace. Dar cand isi termina bateriile cade lat. Mananca bine si apoi doarme toata noaptea, ceea ce este foarte bine. Am avut alti pisoi care nu aveau stare si toata noaptea nu ma lasau sa dorm.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iul 2010, 03:36 
Neconectat

Olivia, in general, un pisic este nelinistit noaptea pentru ca nu este sterilizat. Cel putin, aceasta a fost experienta mea cu un motan pe care il adoptasem deja adult. Dar cine stie, nu toate pisicile sunt la fel, asa cum bine spunea Doi na. Eu am avut deja foarte multe animale si nici unul nu a semanat cu cealalt.

Ma repet, este superb Bruno si sper sa il ai pentru multi ani. Invata-l sa-si faca nevoile la nisip.

Te pup si iubeste-l mult! Mai posteaza din cand in cand fotografii cu el ca sa-l mai vedem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iul 2010, 09:53 
Neconectat

Ee, este inca copil. Nu are nici 3 luni. Nu este vorba de sterilizat ci doar de energie prea multa. Asa era si cu alti pisoi. Cand sunt adulti este alta poveste. Iar la nisip s-a dus din prima. Are ladita lui cu nisip special.
Asta imi place la pisici. Sunt foarte usor de intretinut spre deosebire de catei cu care trebuie sa-ti bati capul destul de mult pana se invata sa nu mai faca boacane. Pisica stie sa se duca direct la ladita cu nisip, nu-si face nevoile prin casa, nu roade mobila, nu trebuie plimbata la ore fixe. Se cam gospodareste singura. Este mai independenta. Acum ca este mic, vrea luat in brate si alintat tot timpul. Si vrea sa te joci cu el. Dar cand se face mai mare, tolereaza singuratatea bine.
Iata inca cateva fotografiicu Bruno dormind (pe jos, ca moare de cald):

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iul 2010, 21:17 
Neconectat

Doamne, cat ii de frumos! Daca ar fi al meu l-as lua cu mine in poseta ca pe unde mai fac un popas sa il iau sa ma joc cu el.
Olivia, sa-ti traiasca!
Sa stii ca intr-o zi o sa-mi fac si eu un astfel de cadou.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: