Acum este 08 Mai 2026, 02:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 30 Iul 2010, 22:09 
Neconectat

Nume forum:1
Este ok, Olivia. Am vrut doar sa aflu daca ai vazut recomandarea de carte pe care ti-am facut-o; oricum nu mai conteaza.
Fruntea sus, esti o fata frumoasa si desteapta si ai omul potrivit langa tine. Nu permite ca tristetea sa-ti innoureze zilele.
Ai grija de tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 11:04 
Neconectat

Multumesc de recomandare, Dana. Stiu cartea din facultate. Momentan, citesc alt stil de literatura si anume SF. Dar nu SF-ul acela cu nave spatiale si batalii intergalactice ci, SF-uri de alta factura in care este prezentata lumea in alt mod, in care civilizatia este privita din alt punct de vedere. Sunt mai mult SF-uri psihologice. Este un mod de a evada din realitatea cotidiana care ma deprima constant. La fel se intampla si cu goblenul, este un mod de a evada intr-o lume mai frumoasa cat cos.

Va doresc un week-end placut si linistit,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 11:38 
Neconectat

Asa este, Lori, intotdeauna se poate si mai rau. Cu asta incerc sa ma conving si eu cateodata cand am impresia ca mai rau nu se poate. Dar intotdeauna este loc si de mai rau, nu doar de mai bine. Imi pare rau pentru prietena ta. Este intr-o situatie foarte neplacuta in care nu as dori nimanui sa se afle. Daca lucurile vor continua tot asa si nu gaseste intelegere nici la proprii parinti, atunci poate este mai bine sa nu mai accepte situatia pentru ca mai bine nu va fi. Daca nici dupa ce se naste copilul lucrurile nu se vor schimba, poate ar trebui sa le schimbe ea, sa-si ia viata in maini. Nu stiu ce sa zic, doar ca va fi extraordinar de greu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 14:30 
Neconectat

Perfect de acord cu tine, Lori. Si eu zic la fel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 14:39 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite!

Am absentat de pe forum destul de mult, nu? Asa e, dar acum am revenit cu un ceai cu gheata alaturi si va invit si pe voi, bineinteles, pentru ca vremea din Constanta nu prea ne lasa sa stam fara asa ceva in preajma.

Lori, am citit mai devreme povestioara in legatura cu prietena ta. Nu stiu ce sa zic, sunt de acord cu tine si cu Olivia, eu nu ma pot lauda cu o anumita experienta (am doar 23 de ani), dar pot spune ca am o relatie cu sotul meu de cinci ani, de trei ani locuim impreuna si nu am trecut prin momente asa triste. Au fost discutii ca in orice familie tanara, mai ales, dar am trecut peste.
Banii si la noi sunt la comun, nu concepem sa procedam altfel, iar in privinta copiilor, am avut parte de un moment foarte trist, acum o luna si jumatate am pierdut o sarcina (avea sase saptamani). Nu a fost deloc placut, ne doream copilul, dar poate Dumnezeu ne mai incearca.
Ma pot lauda ca am trecut peste moment cu ajutorul goblenului, aveam multe modele incepute si nefinalizate, asa ca le-am luat pe rand. Imediat ce rezolv problema calculatorului, descarc fotografiile sa le postez.

Acum sunt fericita ca mai sunt trei saptamani pana la nunta, am niste emotii teribile, abia mai dorm noaptea. Cred ca cine a trecut prin asta stie ce inseamna, mai ales ca la noi in Dobrogea sunt atat de multe obiceiuri pentru nunti, ca nu mai stii ce sa faci.

Va pup acum pe toate, merg sa vizitez si celelalte topice, sa vad ce mai este nou. Timpul nu este de partea mea si trebuie sa si eliberez calculatorul.

Multi pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 17:37 
Neconectat

Gabriela, felicitari! Sper sa iasa totul asa cum doresti tu. Mult succes!

Lori, prietena ta trebuie sa-si asume responsabilitatea in ceea ce priveste bebelusul pe care-l asteapta, cat si propriul sau destin. Nu poti astepta la infinit ceva de la un om, daca nu se schimba cand este tanar, cu atat mai putin cu trecerea timpului.
Si, pentru Dumnezeu, niciodata nu va plangeti soacrei! Oricat ar parea ca va inteleg, tot cu baiatul lor vor tine ca asa este normal. Mai ales cand au crescut un om asa.
Lori, ai dreptate, cand vezi cazuri asa, zici, ce bine ca la mine nu-i chiar asa.

Olivia, si eu am citit acest tip de SF. Mi-a placut in special un film facut cu aceasta tema, se numea Insula cu Scarlett Johansson.

Va pup si o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 17:49 
Neconectat

Gabriela, cat ma bucur sa te "vad". Sper ca ziua cea mare sa fie asa cum iti doresti.
Abia astept sa vad ce ai mai lucrat. Aveai cateva modele tare frumoase incepute.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 18:42 
Neconectat

Nico, un sincer "La multi ani" mamei tale si multa sanatate ii doresc.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 19:19 
Neconectat

Sa stiti ca am ajuns cu bine acasa in Romania, drumul a fost usor pana la intrare in Arad.
Cum am intrat se vede diferenta, doua benzi si cat mai multe masini. Sincer ca faci ceva par alb pana la destinatie.
Am sa ma alatur si eu la cafelutele voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 21:25 
Neconectat

Noapte buna, gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: