Banca cu flori - goblen lucrat de Raluca by Raluca Popa (837 mesaje), la 17-08-2008 Ma tin de cuvant si va arat cum se contureaza Bancuta mea. Fotografia este facuta dimineata, dar pana seara tarziu am adaugat si niste strugurasi (episodul 2).

Replica: Banca cu flori, by Raluca Popa (837 mesaje), la 17-08-2008 Episodul 2, in acest stadiu sunt acum. De maine trebuie sa ma pun serios pe treaba, vreau sa termin cat mai repede, caci ma asteapta si alte frumuseti.

Replica: Frumos. by Stefanescu Elena (2583 mesaje), la 17-08-2008 Incet, dar sigur astept si alte episoade.
Sa ai spor si ac cu aripioare!
Replica: Uraaa!, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 17-08-2008 Mai avem un serial!
Ma bucur tare mult, Raluca pentru ca te-ai hotarat. Este un model tare frumos si abia astept sa vad cum se contureaza. Este tare dificil?
Replica: Mie by Raluca Popa (837 mesaje), la 17-08-2008 nu mi se pare greu deloc - poate din cauza ca este micut, cel mai mic din cate am lucrat vreodata de fapt. Este o adevarata placere sa lucrez la el.
Replica: Uraaa by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 17-08-2008 si de la mine! Cat ma bucur cand mai incepe un serial. Este micut si dragut si tu ai, ca si Tereza, rama pusa invers. Se lucreaza mai usor asa?
Replica: Se ascund by Raluca Popa (837 mesaje), la 17-08-2008 mai usor capetele, la lucru rama nu deranjeaza deloc; cred ca si Tereza a spus acelasi lucru. Inca nu sunt maestra, cum am vazut unele gargarite, spatele nu este la fel cu fata, dar incerc sa ma perfectionez, urmand sfaturile voastre.
Replica: Se pare by Roxana Deli (173 mesaje), la 18-08-2008 ca mai intai vom manca fructe din cosuletul de langa banca si mai apoi ne vom aseza pe banca ta, Raluca. Iti urez sa ai spor la lucru!
Replica: Nu by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 18-08-2008 m-am gandit niciodata sa folosesc rama asa. O sa incerc la urmatorul meu goblen.
Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4918 mesaje), la 18-08-2008 Este un serial nou de care ma bucur si eu. Minerva este in vacanta. Cand se intoarce o sa gaseasca o banca inflorata. Ce zici, o ducem pe strada ei? Sa ai spor din plin.
Te astept cu noul episod.
Replica: Astazi, by Raluca Popa (837 mesaje), la 18-08-2008 am cules niste mere, va invit sa le gustati. Chiar si cateva floricele incep sa se iveasca. Sper ca in episodul de seara (mai bine spus noapte, dupa ce adoarme buburuza) sa lucrez si putin din banca.
Replica: Este super frumos. by Maria Nistor (4918 mesaje), la 18-08-2008 Este un model care imi place foarte mult si vad ca in mainile tale se contureaza repede. Te astept cu urmatorul episod.
Replica: Raluca, by Silvia Har (611 mesaje), la 18-08-2008 nu degeaba se ureaza aripi la ac. Ai avut spor mult, intradevar. Nici nu ma asteptam sa mearga atat de repede. Felicitari!
Replica: Culorile by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 18-08-2008 sunt superbe. Iar tu vad ca ai spor, nu gluma. Si tu ai motoras la ac? Abia astept urmatorul episod.
Replica: Felicitari! by Petroi Ana-Maria (1225 mesaje), la 18-08-2008 Este foarte frumos modelul, sa nu fie de deochi chiar ai spor! Felicitari!
Asteptam un nou episod.
Replica: Nu ma by Stefania Crudu (171 mesaje), la 18-08-2008 asteptam sa lucrezi atat de repede, Raluca. In curand o sa ne asezam pe bancuta ta sa stam de vorba pe indelete despre goblenurile noastre.
Replica: Felicitari by Roxana Deli (173 mesaje), la 18-08-2008 pentru cat de repede lucrezi. Este o idee buna sa ne adunam la bancuta ta daca Minerva este plecata, Nico si Adriana pleaca si ele in mini-vacanta...
Replica: Ai avut spor by Stefanescu Elena (2583 mesaje), la 18-08-2008 si un ac harnicut cu multe aripioare. Asa sa ai si in continuare.
Replica: Chiar va invit by Raluca Popa (837 mesaje), la 18-08-2008 pe toate, pe bancuta mea. Rapiditatea mea se datoreaza faptului ca lucrez cu ambele maini. Nu stiu daca mai lucreaza cineva asa, dar majoritatea goblenatoarelor pe care le-am cunoscut, lucreaza cu o singura mana. Eu am invatat sa lucrez singura goblen, doar cu instructiunile primite in pachet; nu mi-a aratat nimeni cum se lucreaza. Asa m-am format si nu pot altfel.
Ce ziceti, pana sambata este gata?
Replica: Ai spor, nu gluma! by Racovita Adriana (3943 mesaje), la 18-08-2008 Cred ca sambata stam sigur pe bancuta.
Frumos model ti-ai ales!
Replica: Intradevar, by tanasa clementina (1029 mesaje), la 19-08-2008 Raluca, ai spor mult mai mare daca lucrezi cu ambele maini. Am vazut si eu pe cineva. Rapiditate, nu gluma! Eu ce sa fac? Trebuie sa urmaresc cu un deget acul pe dedesubt. La ochelari mei de 3,5... dar tot nu ma las de goblen!
Replica: Raluca, by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 19-08-2008 ne strangem la bancuta ta, sa luam o fructa la micul dejun.
Replica: Constanta by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 19-08-2008 este o idee buna. Vin si eu, mai ales ca Raluca ne-a invitat.
Replica: Am venit by Cristina Sandu (144 mesaje), la 19-08-2008 si eu la bancuta ta, chit ca nu este gata.
Esti o fericita ca poti lucra cu ambele maini. Mie mi se incurca degetele in timp ce lucrez cu o mana, dar cu doua...
Replica: Vin by Petroi Ana-Maria (1225 mesaje), la 19-08-2008 si eu putin pe bancuta ta sa imi trag sufletul pentru ca am obosit.
Mult spor la cusut!
Replica: Esti binevenita, Ana-Maria. by Raluca Popa (837 mesaje), la 19-08-2008 Astazi nu am avut prea mult timp liber, insa am inaintat putin. Imaginea nu este foarte reusita, dar va prezint totusi episodul zilnic.

Replica: Multumesc. by Petroi Ana-Maria (1225 mesaje), la 19-08-2008 Frumos, Raluca! Este foarte frumos modelul pe care ti l-ai ales mai ales acum ca incepe sa se contureze.
Felicitari si spor la cusut.
Replica: Ai avut by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 19-08-2008 totusi ceva spor, Raluca. Mult spor si in continuare si, asa cum iti doresti, sambata sa fie gata.
Replica: Ups! by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 19-08-2008 Trebuie sa ridic ghiveciul de flori! Cine l-o fi trantit? Pisica? Ai o pisica pe acolo, Raluca?
Replica: Mi-as dori by Raluca Popa (837 mesaje), la 19-08-2008 sa am o pisica, dar deocamdata nu pot. Chiar ma gandeam si eu, in timp ce lucram, ce s-a intamplat cu ghiveciul. Poate a fost vantul mai puternic si s-a rasturnat... sau vreun strengar a alergat si floricica s-a dezechilibrat. Cine stie?
Replica: Am trecut sa vad by Bica Nistor (1217 mesaje), la 20-08-2008 daca s-a conturat bancuta. Am ridicat si eu ghiveciul.
Replica: Cineva by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 20-08-2008 se tine de glume! Si eu l-am gasit rasturnat.
Replica: Eu nu by Doi na (553 mesaje), la 20-08-2008 stiu cum l-ati ridicat voi, ca tot rasturnat este. Raluca, frumoase si apetisante fructele tale.
Replica: Eu by Maria Nistor (4918 mesaje), la 20-08-2008 sunt interesata de metoda ta de lucru. Daca lucrezi cu doua maini, cum tii rama?
Si astept un nou episod bineinteles.
Replica: Am revenit by Raluca Popa (837 mesaje), la 20-08-2008 cu un nou episod. Astazi va ofer o floricica albastra. Maria, rama sta rezemata pe picioare si pe burta sau pe piept. Suna ciudat, dar am sa rog sotul diseara sa-mi faca poze in pozitie de lucru, sa va arat.
Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4918 mesaje), la 20-08-2008 Pentru episodul de astazi, ai avut spor si s-a inceput a contura bancuta. Astept cu mare interes pozitia de lucru.
Replica: Raluca, by Bica Nistor (1217 mesaje), la 20-08-2008 ma bucur ca s-a conturat bancuta, ca sa ma sprijin de ea.
P.S. Esti un fenomen!
Replica: Culorile by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 20-08-2008 sunt tare calde, iar tu, cum spune Bica, fenomenala!
Replica: Pozitia mea de lucru by Raluca Popa (837 mesaje), la 20-08-2008 Practic, rama sta rezemata pe piept si pe picior, eu nu o tin deloc. La modelele mari, rama sta pe burta si pe picior. Mana dreapta dedesubt, mana stanga deasupra si ochii pe diagrama. Pozitia aceasta am adoptat-o de la primul meu goblen, fiind prin clasa a VIII-a; mi s-a parut comod. Intre timp, am terminat scoala, m-am casatorit si m-am stabilit in Austria. Anul trecut a aparut o minune in viata noastra, pe nume Eliza. Timpul a trecut, insa dragostea pentru goblen si pozitia de lucru au ramas aceleasi.
Vedeti, sunt o femeie cat se poate de normala, doar cu o pozitie de lucru mai ciudata. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
Replica: Sau by Raluca Popa (837 mesaje), la 20-08-2008 urmarind ce se mai scrie pe forum.
Replica: Interesant. by Stefanescu Elena (2583 mesaje), la 20-08-2008 Foarte interesanta si ingenioasa pozitia ta. Atunci cand ma prinde si pe mine cusutul am niste pozitii....
Si tu esti o scumpa
Spor la goblenat!
Replica: Interesanta pozitia! by Maria Nistor (4918 mesaje), la 20-08-2008 Sa-ti traiasca Eliza! Cu asa indemanari, cu siguranta o sa termini destul de repede goblenul si bineinteles cu galeria Elizei. Sa ai spor din plin!
Replica: Acum am inteles by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 20-08-2008 despre ce este vorba. Fotografiile spun totul. Folosesti o mana pe deasupra si una pe dedesubt.
Ma bucur ca te cunosc si ma bucur ca ai o minune mica cu un nume asa de frumos.
Replica: Multumesc by Ramona Marculescu (147 mesaje), la 20-08-2008 ca m-ai luminat, Raluca. O clipa m-am gandit ca despre asta este vorba, dar mai apoi am avut o indoiala.
Esti o gargarita mai mult decat adevarata. Ma bucura si pe mine, intalnirea cu tine.
Sa iti traiasca fetita.
Replica: Incantata de cunostinta, Raluca. by Rosculet Adnana (232 mesaje), la 20-08-2008 Am venit sa dau o mana de ajutor, fie la ridicarea ghiveciului, fie la ridicarea moralului unei gargarite aflate in chinurile creatiei unui goblen pe care il curtez de ceva vreme.
Si iata ca te gasesc pe tine, Raluca demonstrand cat de repede se poate lucra un goblen. Multumesc! Este un pont pe care trebuie sa il exersez pentru ca reprezinta un atu.
Pentru Eliza ta mica, un pupic din partea mea. Seamana cu mama ei?
Replica: Am by Flori M (318 mesaje), la 21-08-2008 venit la bancuta ta, Raluca ca sa o admir. Ai un mod de lucru interesant si tu esti o frumoasa. Sa iti traiasca Eliza cea mititica!
Replica: Raluca, by Cozea Rodica-Maria (600 mesaje), la 21-08-2008 multumim ca ne-ai aratat si noua pozitia in care lucrezi tu goblen. Metoda mi se pare foarte buna si trebuie sa o incerc si eu. Mult spor la lucru!
Replica: Am incercat by Maria Nistor (4918 mesaje), la 21-08-2008 doar ca trebuie antrenament. Imi pare ca nu este firul tras cum trebuie. Astept noul episod de astazi.
Replica: Si eu ma bucur sa va cunosc by Raluca Popa (837 mesaje), la 21-08-2008 si ca m-ati primit in gradina voastra. Eliza are de vreo 2 zile primul dintisor si sta numai cu limbuta scoasa. I-am spus ce urari frumoase i-ati facut si ea va transmite un pupic dulce.

R
eplica: Banca cu flori by Raluca Popa (837 mesaje), la 21-08-2008 Episodul de azi
Replica: Raluca, by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 21-08-2008 sa traiasca printesa si sa fie sanatoasa si voinica, iar tu sa ai multa sanatate si spor la goblenat.
Eu deja am
Angelica pe rama sunt foarte fericita.
Eliza... pup si sa se faca mare si frumoasa.
Replica: Raluca, by Silvia Har (613 mesaje), la 21-08-2008 am vrut sa ridic ghiveciul, sa mananc o fructa, sa vad cat ai mai inaintat, dar m-am topit... Nu pot sa mai fac nici un comentariu la goblen pentru ca deja ochii mei sunt pe buzele tuguiate ale micutei tale. Pup si eu Eliza! Bucuroasa de revedere.
Replica: Azi, by Doi na (553 mesaje), la 22-08-2008 plec mai tarziu de acasa si am venit intai pe la tine. Este tare frumos. Abia astept si bancuta ca ma cam dor picioarele.
Sa ii spui Elizei ca si eu o pup. Peste tot!
Replica: Raluca, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 22-08-2008 ne umpli de frumuseti: ba minunile din jurul bancutei, ba, lectia de goblenat cu ambele maini, ba Eliza... Felicitari si pupici comoarei tale.
Replica: Esti o by Mihaela Stanica (97 mesaje), la 22-08-2008 minunata, dar papusa ta te intrece, Raluca. Spor la goblenat, ca abia astept sa ma asez pe bancuta ta plina cu flori.
Replica: Este fantastica! by Parvu Irina (61 mesaje), la 22-08-2008 Ai manini de aur!
Eliza, te pup si eu.
Replica: Raluca, by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 22-08-2008 si tu ai motoras la ac, felicitari!
Asteptam urmatorul episod. Sa ai mult spor!
Replica: Imi pare rau sa va dezamagesc, by Raluca Popa (837 mesaje), la 22-08-2008 dar astazi nu am lucrat deloc. Au venit in vizita niste rude si de dimineata am stat "la birou", adica in bucatarie, in fata aragazului. Dupa-amiaza mi-am petrecut-o cu ei si raman si peste noapte la noi; nu stiu nici maine daca apuc sa cos ceva. Va multumesc insa ca ati trecut pe la bancuta mea si va mai astept.
Replica: Pupici si de la mine, by Andreea Tomita (74 mesaje), la 22-08-2008 Eliza.
Raluca, iese o frumusete de bancuta. Nu ne suparam ca nu avem episod astazi. Tu sa te simti bine cu musafirii tai.
Replica: Raluca, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 22-08-2008 sa stii ca m-am asezat si eu pe un colt din bancuta ta sa ma racoresc. Este absolut superba, dar trebuie sa descoperim cine tot rastoarna ghiveciul cu flori. Vad ca fiecare gargarita care trece pe aici il ridica si mai tarziu il gasim iar rasturnat. O fi Eliza cea care se joaca cu noi? Sa stii ca i-am dat un pupic pe obrajori.
Replica: Raluca, by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-08-2008 Nico are dreptate: cred ca este Eliza care vrea sa o pupam fiecare. Rastoarna ghiveciul dupa ce o sarutam si cand plecam, se furiseaza si il rastoarna la loc. Tu ce crezi? Nu este ea poznasa?
Replica: Cat de dulcica by Cozea Rodica-Maria (600 mesaje), la 23-08-2008 este Eliza. Cred ca ea este comoara ta.
Replica: La ora tarzie, by Raluca Popa (837 mesaje), la 23-08-2008 va prezint ultimul episod pe saptamana asta. Abia acum am gasit calculatorul liber.
Se poate sa aveti dreptate, ca Eliza este poznasa. Si acasa rastoarna tot ce gaseste in cale.

Replica: Este, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 24-08-2008 plina de floricele bancuta. Vad ca se contureaza si floricelele roz.
Cu siguranta sambata o sa-l termini.
Sa stiti ca eu nu am ridicat ghiveciul...
R
eplica: Eu by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 24-08-2008 il ridic pentru ca vreau sa ma joc cu Eliza.
Ieri am avut o zi cumplita. Program administrativ, mancare, cumparaturi, piata si aseara si musafiri neanuntati.
Replica: Intentionam by Raluca Popa (837 mesaje), la 24-08-2008 sa termin de cusut bancuta si florile pana ieri, insa nu am reusit. Intotdeauna apare ceva neprevazut. De exemplu, musafirii mei sositi vineri nu au plecat nici acum. Poate pleaca dupa-amiaza... de fapt, sper! Este obositor sa fii gazda, mai ales cu un bebelus.
Si poate saptamana viitoare termin intregul goblen.
Replica: Te inteleg, Raluca. by Doi na (553 mesaje), la 24-08-2008 Si eu am fost anuntata ca voi fi gazda numai pentru cateva ore, dar musafirilor mei le-a placut atat de mult la mine, ca au plecat dupa doua zile. Eu nu am bebelus, dar am obligatii pe care mi le-am neglijat. Am incercat sa fiu o gazda cat mai buna, spunandu-mi ca, in fond, am si eu nevoie de o pauza. Acum trag insa ponoasele.
Nu te amari! Floricelele vor creste frumos si de maine incolo.
Replica: Minunatzie, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 24-08-2008 este singurul cuvant pentru tot ce-am vazut aici, la tine, Raluca! Noroc cu bancutza, - m-am asezat ca sa-mi revin. Am servit si cateva fructe ca la mare le-am dus dorul, - erau prea scumpe pentru buzunarul meu.
Raluca, sa stii ca aceeasi pozitie de goblenat o am si eu si chiar am incercat sa lucrez cu doua maini, dar n-a fost posibil. Esti un fenomen si pentru asta iti ofer un degetar de aur batut cu rubine.
Multzi pupici Elizei, tiza mea. Am sa mai trec pe-aici sa-i aduc si ei ceva.
Te astept cu bancuta pe
Strada cafenelelor. Maria a avut o idee minunata! Ne-ar prinde bine o asemenea bancutza la o cafea.
Replica: Frumos degetar by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 25-08-2008 ai mai primit, Raluca.
Oscilam, acum cateva minute unde imi beau cafeaua: pe strada Minervei sau la tine, pe bancuta ta. Am ales sa ajung intai pe bancuta pentru ca sunt rupta in mii de bucati de zilele de sambata si duminica. Sambata, vorba Oanei, program administrativ si mancare, ieri musafiri. Pe caldura de ieri, ne-am simtit toti bine, ca-ntr-o... sauna. Noroc ca s-a racit aseara si am deschis geamurile. Numai ca se pare ca tantarii atata asteptau: fereastra mea deschisa. Concluzionand, nu am avut parte de somn, dar m-am bucurat de racoarea noptii si am citit ce ati scris ieri pe forum.
In Austria este la fel de cald, Raluca?
Spor la goblenat!
Replica: Iti multumesc pentru cadou, by Raluca Popa (837 mesaje), la 25-08-2008 Minerva! Este deosebit.
Ileana, ma bucur ca te-ai putut odihni pe bancuta. Si eu am avut un weekend la fel de obositor, cum v-am mai povestit. In timp ce scriu, imi beau cafeaua; pana acum m-am ocupat de pitic. Sa stiti ca in Austria nu este prea cald, cel putin de canicula nu am suferit pana acum. Adesea avem parte de furtuni violente si imediat vremea se raceste, incat imi trebuie papuci de casa; eu nu renunt nici vara la plapuma. Mai aranjez cateva lucruri prin casa si imediat ma apuc de lucru.
Replica: Esti by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 25-08-2008 o fericita, Raluca. Eu am pe cineva din familie in spital si ma uitam la bietii bolnavi ce caldura trebuie sa indure.
Spor la goblenat!
Replica: M-am asezat si eu un pic by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008 pe bancuta ta, Raluca. Este asa bine si racoare. Este un model superb. Dar vad ca este cam pustiu pe aici, sunt singura pe bancuta. Cred ca toate goblenati cu spor ca diseara sa ne incantati cu cate un nou episod. Abia astept.
Replica: Sunt by Camelia Jura (190 mesaje), la 25-08-2008 si eu aici, Nico. Ridicam ghiveciul. Racoarea aceasta, alaturi de peisajul cu bancuta ma binedispun. Spor la goblenat, Raluca!
Replica: Sa stiti ca by Raluca Popa (837 mesaje), la 25-08-2008 astazi am lucrat dupa placul inimii si chiar am avut spor.
Replica: Raluca, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-08-2008 ai lucrat foarte mult, este un model migalos totushi!
Eu am adus o bancutza pentru Eliza, poate asa nu mai avetzi probleme cu ghiveciul.

Replica: Sa ai mult spor, Raluca. by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 25-08-2008 Este superba bancuta si florile sunt frumoase, culorile sunt vii si cand te uiti la el parca simti mirosul lor.
Re
plica: Se vede ca ai avut spor, Raluca. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008 S-a umplut de flori bancuta ta.
Replica: Raluca, by Gina Necula (132 mesaje), la 25-08-2008 ... si cum venii eu sa ma asez pe bacuta ta, o gasii ocupata cu flori frumoase, delicate, involte... Nu mi-am permis sa ma asez. Am admirat lucrul migalos si mi-a facut placere sa gasesc ghiveciul acela rasturnat. Nu ma omor dupa ordine perfecta in lucruri pentru ca mi-e frica sa nu imbatranesc repede.
Elizei, pupici multi si dulci si de la mine!
Replica: Raluca, by Racovita Adriana (3943 mesaje), la 25-08-2008 sa stii ca eu ti-am gasit bancuta si in Romania...La fel de frumoasa si ospitaliera. La fel de plina de flori, care zambeau tantose la soare spunandu-mi parca "ai vrea sa fii in locul nostru?" Cred ca am mai multe sanse sa gasesc un loc liber pe bancuta ta.
Replica: Ca in fiecare seara, by Raluca Popa (837 mesaje), la 26-08-2008 va prezint ce am lucrat astazi. Au mai aparut niste floricele, si rosii si albastre. Acum, ca sa va odihniti pe bancuta, va trebui sa le luati in brate, altfel nu aveti unde sta.
Replica: Chiar ca au aparut by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 26-08-2008 multe floricele. Si spatarul bancutei s-a conturat bine. M-am aplecat putin sa miros florile.
Replica: Este foarte frumos. by Maria Nistor (4918 mesaje), la 26-08-2008 O sa ma asez jos si o sa sa respir parfumul florilor. La cat este de frumos, nu iti deranjez aranjamentul floral.
Replica: Este by Bica Nistor (1218 mesaje), la 26-08-2008 un goblen ce te binedispune numai prin culoare. Bancuta insa, asa plina de flori cum este ea, iti aduce un aer de o prospetime care iti da tonus de viata. Ai un goblen minunat in lucru, Raluca. Sa ai acelasi spor ca astazi, in fiecare zi.
Replica: Vreau by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008 si eu niste strugurasi de-ai tai. Cat este kilogramul? Am si eu struguri, poate doresti, am si albi.
Replica: Raluca, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-08-2008 iti aduc niste bancutze ca termen de comparatzie. Poate coshi ceva floricele, caci asa tot goale raman...

Replica: Gresesti, Minerva. by Silvia Har (613 mesaje), la 27-08-2008 Nu raman goale. Eu una ma asez pe una din ele ca sa admir bancuta plina cu flori a Ralucai.
P.S. Credeam ca sunt singura pe forum la ora aceasta matinala. Eu acum prind liber la computer.
Andreea, mie imi plac strugurii indiferent de culoare, soi si pret.
Replica: Raluca, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 27-08-2008 nu am gasit inca raspunsul cu privire la provocare.
Replica: Maria, by Raluca Popa (837 mesaje), la 27-08-2008 nu ai gasit raspunsul pentru ca nu l-am scris inca. Este o decizie mai grea decat am crezut. Nici acum nu m-am hotarat inca. Perfectionista din mine ma indeamna sa termin de lucrat lada de zestre, inainte sa "ma arunc" in provocari. Este un model mare, si mi-ar lua ceva timp sa il lucrez, asta insemnand ca celelalte sa astepte. Ramane de vazut, nu pot sa spun nimic sigur, nici da nici ba. Cum spuneai si tu, mai este timp de gandire inca.
Replica: Nu by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 27-08-2008 am crezut niciodata ca aceasta bancuta este asa de frumoasa. Parca imi faci pofta, Raluca!
Replica: Cum am mai spus, by Raluca Popa (837 mesaje), la 27-08-2008 este o placere sa lucrez acest model. Chiar te invit sa incerci, Victoria.
Episodul de azi: am inaintat putin la fond si am cam terminat spatarul bancutei.
Replica: Este superba. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008 Si ai avut spor, nu gluma!
Replica: Este nemaipomenit by Condrasov Gabriela (219 mesaje), la 28-08-2008 de frumos, dar am si eu o intrebare: acum mai pot sa stau pe banca ta, dar cand o sa se umple de flori, ce mai facem?
Raspuns: o sa cautam o banca, o sa o asezam langa banca Ralucai si luam toate loc pe ea. Sau, daca tot suntem gargarite, stam pe flori! Cred ca asa este mai bine.
P.S. Este superba, mii de felicitari!
Replica: O, by Doruletz Mic (995 mesaje), la 28-08-2008 intrebam pe Minerva, in topicul ei unde bem cafeaua. Iata ca am gasit locul, pe aceasta
bancuta cu flori. Asta, dupa ce ne probam pe rand
palaria Mariei, il asezam pe
piticul Crinei langa bancuta si ferim
ciupercutele Robertinei. Daca va fi nevoie de putina apa pentru
pisicutele Emei, vom lua de la
moara Andreei. Trebuie avut putin grija la
reflexia prietenei Anei-Maria ca s-ar putea sa nu reflecte bine rochita printesei
Sissi a Clementinei. Protejate vom fi de
iconita Oanei si
binecuvantarea Emei, iar vegheate vom fi de
ingerul Terezei. Pazite sigur vom fi de
Labusul lui Nico.
Lacul lebedelor al Adrianei va fi aproape, populat de
lebedele aflate in idila ale Gabrielei, iar noi vom vorbi despre provocari.
Da, ai dreptate, Gabi, locul nostru este pe flori!Replica: Cuvintele by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 28-08-2008 sunt prea sarace ca sa exprime sentimentele pe care le-am avut cand am citit cuvintele tale. In cateva randuri ai reusit sa ne aduni pe toate, sa creezi o legatura mirifica intre modelele pe care le lucram. Esti o persoana deosebita Doruletz.
Replica: Ma-ndoiesc, Nico! by Doruletz Mic (995 mesaje), la 28-08-2008 Capacitatea de a aduce emotia in inimile celor din jur se naste ca urmare a propriei emotii. Citind fiecare topic, in fiecare, am descoperit o... lume care m-a emotionat. Si pentru ca nu puteam sa exprim ceea ce simteam pentru fiecare din voi altfel, am revazut cu ochii mintii o intalnire virtuala: aceasta!
Replica: Sa nu te-ndoiesti niciodata, Doruletz! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 28-08-2008 Replica: Esti by Doruletz Mic (995 mesaje), la 28-08-2008 aceeasi persoana deosebita, Nico.
Multumesc.
Replica: Sa stii ca nici eu by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 28-08-2008 nu ma consider o persoana deosebita, dar iti multumesc, Doruletz ca tu crezi acest lucru.
Replica: Cuvintele tale, Doruletz by Raluca Popa (837 mesaje), la 28-08-2008 mi-au mangaiat sufletul. Esti o fiinta atat de sensibila! Ma simt onorata pentru faptul ca bancuta mea gazduieste vorbele tale frumoase. Ce mai face "Naluca"?
Nicoleta, voi toate, gargaritele, sunteti deosebite, prin ceea ce faceti.
Ca de obicei, postez imaginea de seara; maine ma odihnesc. Doar se apropie startul...
Replica: Este foarte frumos. by Maria Nistor (4918 mesaje), la 29-08-2008 Nu mai este mult si il termini. L-am pus si eu pe lista de asteptare.
Replica: Gata bancuta! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 29-08-2008 Gargaritelor, de acum ne putem odihni aripioarele pe bancuta cu flori a Ralucai. S-ar parea ca sambata este gata, asa cum ti-ai propus. Felicitari!
Replica: Nico, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 29-08-2008 eu chiar mi-am adus cafeaua Minervei, aici. Mi-a placut atat de mult ce a scris Doruletz, incat am copiat ideea in felul meu.
Si ca sa termin in stilul Mariei,
O zi buna in fiecare zi!Replica: Ce buna by Oana Sandulesei (250 mesaje), la 29-08-2008 este cafeaua bauta cu prietenele. Mai ales ca azi este vineri, vine sfarsitul de saptamana...
Vreau sa va anunt oficial ca ieri am primit si fotografiile oficiale, - sunt foarte, foarte frumoase si deabia astept sa fac selectia si sa va arat si voua. Eram asa emotionata aseara... ne uitam la poze si la film, si parca nu ne venea sa credem ca asa s-a intamplat, ba chiar nici nu ne aminteam cand s-au petrecut anumite faze...
Maine vom asista la fel de emotionati, cel putin eu, la oficierea starii civile la fratele meu... Of! Amintiri, amintiri...
Replica: Nu by Mihaela Stanica (97 mesaje), la 29-08-2008 se putea sa nu poposesc si eu pe petala unei flori, asa cum ati sugerati. Este prea frumos ca sa ratez ocazia. Felicitari, Raluca!
Oana, sa ne scrii cum a fost la cununia fratelui tau.
Replica: Raluca, by Racovita Adriana (3947 mesaje), la 29-08-2008 este minunata bancuta ta! M-a imbatat mirosul florilor!
Replica: Mi-am facut un obicei by Raluca Popa (837 mesaje), la 29-08-2008 sa beau cafeaua in fata calculatorului, citind ce s-a mai scris de la ultima mea vizita. Cred ca este cel mai bun mod de a incepe o zi cu-adevarat buna, si asta in fiecare zi! Oana, la voi cununiile se tin lant? Distractie placuta.
Nu stiu daca o sa reusesc sa-l termin maine, sunt mai bine de 30 cm2 ramasi. Si azi fiind sarbatoare... mai vedem.
Replica: Dupa by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 29-08-2008 ce, Minerva si-a falimentat intentionat afacerea, mutand-o la colectia sa, aici imi petrec primele clipe ale diminetii, - ca trebuie sa stau undeva cat imi beau cafeaua, nu-i asa?
Mi-e draga tare bancuta ta, Raluca.
Replica: Rumoarea by Ramona Marculescu (147 mesaje), la 29-08-2008 de pe
Strada cafenelelor, generata de Minerva nu se va stinge niciodata din mintea noastra. A fost o perioada tare frumoasa. Deschidem repede, la job sa vad cine isi bea cafeaua acolo, in fiecare zi.
Acum, insa sunt fericita de bancuta ta, Raluca. Nu stiu de ce, in ultimul timp imi amortesc degetele mici de la picioare si, brusc mi se incing picioarele pana la pulpe. Mi se intampla cand stau jos. Dar si cand ma ridici in picioare... incepe coloana. Stau la job 8 ore numai pe scaun, iar acasa, lucrez suplimentar, tot numai pe scaun. Vi s-a intamplat?
Replica: In fiecare zi, Ramona, by Condrasov Gabriela (219 mesaje), la 30-08-2008 dar eu stau si cate 9-10 ore la job, iar acasa mai am putin noroc si primesc un masaj.
Replica: Esti o norocoasa, Gabriela. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 30-08-2008 Ramona, s-ar putea sa ai circulatia proasta. Trebuie sa faci plimbari. Eu la scoala stau mai mult in picioare, dar nici asa nu este foarte bine.
Raluca, am venit sa-mi beau cafeaua pe bancuta ta, in mirosul florilor. Cred ca toate sunteti ocupate cu programul administrativ de sambata sau coaseti de zor. Astept sa vad diseara ce ati mai lucrat.
Replica: Am by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 30-08-2008 trecut si eu putin pe la bancuta Ralucai, sa vad in ce stadiu se afla.
Replica: Banca by Agache Amalia (65 mesaje), la 30-08-2008 mi-e draga pentru ca este plina de flori. Sa fie cu spor, Raluca.
Replica: Astazi, by Raluca Popa (837 mesaje), la 30-08-2008 am lucrat toata ziua si am reusit sa termin bancuta. O gasiti la
Colectie. Si pentru ca nu am pus nici o prezentare a modelului la inceput, va arat acum cartelele cu ata. Voi ce faceti cu atele ramase?
Replica: Raluca, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 30-08-2008 eu le pastrez, iau panza si le fac cadou la cine vrea sa inceapa a lucra goblen. Sau cine lucreaza modelele mai mari. Felicitari pentru concentrarea si ambitia de al termina. Am vazut ca era inca o bucata buna de lucru.
Replica: A fost multisor, by Raluca Popa (837 mesaje), la 31-08-2008 intr-adevar. Am avut noroc ca sotul a fost intelegator si s-a ocupat el de Eliza si de "programul administrativ". Mi-am pus in cap sa-l termin si nu m-am lasat pana nu am reusit. De maine, pana ajunge
Printesa la mine, voi coase
Origini.
Replica: Ai un sot adevarat, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 31-08-2008 esti o norocoasa. Pana ajunge si la tine
Printesa o sa profit sa termin si eu
Coltul de Rai cu ata Anchor. In ce priveste ata sa stii ca este valabila, merita incercarea. Sa nu se inteleaga gresit: maine incep si eu
Printesa doar ca o sa lucrez si la
Rai.
Replica: Nu s-a inteles gresit, Maria. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 31-08-2008 Si eu am pregatit un model micut pentru cazul in care ma oboseste
Printesa. Printre picaturi vreau sa termin si
Simfonia, ca mai este putin. Dar nu stiu cat spor voi avea ca incepe scoala si miercuri, in sfarsit, au anuntat ca vin sa monteze centrala (sper sa se tina si de cuvant).
Sper sa ne arati si ce cosi la
Origini. Este un model deosebit.
Replica: Desigur, by Raluca Popa (837 mesaje), la 31-08-2008 o sa fac un serial si la
Origini. Insa nu stiu daca o sa reusesc sa cos in paralel (cum mi-am propus) pentru ca nu am facut-o niciodata. Intotdeauna am dus la capat modelul inceput si apoi m-am apucat de altul. Poate alaturi de voi, ajung la "performanta" de a coase mai multe deodata.
Replica: Ralu, by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 02-09-2008 ai abandonat bancuta?
Replica: Nu am abandonat-o, by Raluca Popa (837 mesaje), la 02-09-2008 Ana-Maria. Este terminata de sambata si expusa deja la
Colectie.
Replica: Felicitari, by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 03-09-2008 atunci am sa trec pe la colectia ta sa ma odihnesc putin pe bancuta.
Re
plica: Raluca, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 07-09-2008 si eu am trecut sa stau putin pe bancuta ta. Eram convinsa ca am s-o gasesc terminata. Felicitari!