Acum este 16 Apr 2026, 03:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Alba ca zapada - goblen lucrat de Crina
MesajScris: 01 Iul 2009, 10:31 
Neconectat

Nume forum:1
Alba ca zapada - goblen lucrat de Crina by Popescu Crina (160 mesaje), la 06-10-2008

Am terminat Doctorul si acum lucrez la Alba ca zapada.

Am inceput-o de ceva timp si imi place mult cum iese. Este super.

Replica: Alba ca zapada by Popescu Crina (160 mesaje), la 06-10-2008

Am terminat parul si fundita. Acum lucrez la fata ei.

Replica: Ce frumoasa este! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 06-10-2008

Vrei sa faci toti piticii?
Sa ai spor la goblenat!

Replica: Da, by Popescu Crina (160 mesaje), la 06-10-2008

bineinteles ca ii fac pe toti piticii. Sper sa termin pana termin de renovat apartamentul.

Replica: Abia astept sa ii vad! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 06-10-2008

Sa te ajute Domnul sa ii termini pe toti atunci cand vrei tu.

Dar ultimul aparut la modele noi l-ai vazut? Cel cu toata gasca de pitici?

Replica: Da, by Popescu Crina (160 mesaje), la 06-10-2008

cum sa nu. Am si dat comanda azi Alba ca zapada cu cei 7 pitici de la Povesti. Si am mai dat comanda si la Voiosul si Hapciu.

Replica: Felicitari, Crina foarte frumos! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-10-2008

Replica: Cand vad by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 06-10-2008
Doctorul si Alba ca Zapada, nu pot decat sa-mi doresc o nepotica, sa-i pot decora camera cu printese. Nazdravanul de Pirat sef este innebunit dupa masini, pistoale si alte personaje, cum sa-i fac eu printi si printese?

Lasand gluma la o parte, trebuie sa spun ca sunt foarte frumosi si merita lucrati toti.

Replica: Este frumoasa foc! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 06-10-2008

Ma bucur ca ai revenit, Crina.

Si Doctorul este tare dragalas si vesel. Si eu as vrea o nepotica, Emilia si atunci as coase numai modele pentru ea. Dar cred ca voi mai avea de asteptat.

Replica: Felicitari, Crina! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 06-10-2008

Foarte frumos se contureaza Alba ca Zapada. Succes in continuare si aripioare la ac!

Replica: Multumesc by Popescu Crina (160 mesaje), la 07-10-2008

mult pentru cuvintele frumoase.

Cand am putin timp liber, dau fuguta la goblen sa mai cos cate putin.

Replica: Wow! by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 07-10-2008

Ce surpriza placuta mi-ai facut Crina! S-a conturat foarte frumos fundita, abia astept sa vad urmatorul episod.
Sa ai motoras la ac!

Replica: Crina, by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 07-10-2008

ce ma bucur! Tu esti prima care ne-a aratat ochii Albei ca zapada, dar si fundita. Rosul este una din culorile mele preferate.
Sa ai spor in continuare.
O zi frumoasa.

Replica: Crina, by Stefania Crudu (171 mesaje), la 07-10-2008

ma bucur mult ca ai revenit. Ti-am simtit lipsa. Este incantatoare micuta.
Iti urez sa ai succes la ea, in ciuda renovarilor de la noul apartament.

Replica: Multumesc mult. by Popescu Crina (160 mesaje), la 08-10-2008

Ieri nu am reusit sa fac prea multe la goblen, dar azi sper sa fiu mai harnicuta.

Replica: Oau! by Iordanoiu Elena Daniela (11 mesaje), la 08-10-2008
Si eu am dat comanda de Alba ca zapada si de cei 7 pitici , dar separat. Am vazut si varianta in care sunt toti dar macar sa ii termin eu pe toti pana se va naste fetita ca sa ii decorez camera cu personaje din desene animate. Bineinteles ca mai am si altele care asteapta sa le fac, dar sper sa am timp sa le termin pe toate, in urmatorul an cand o sa fiu plecata din tara. Ca o concluzie, goblenurile sunt foarte frumoase, dar migaloase si nu sunt foarte multi oameni care sa le admire la adevarata lor valoare.
O sa va trimit imagini cu ce am facut pentru cine este interesat.
Toate bune.

Replica: Daniela, by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 08-10-2008

bine ai venit in gradina noastra.
Cum adica, O sa va trimit imagini cu ce am facut pentru cine e interesat. Evident ca suntem toate interesate. Dar, nu aici in topicul Crinei. Creaza-ti un topic la Femeia legenda, cu titlul Colectia mea, Daniela si expune-le acolo. Abia astept.
Sa fii sanatoasa si tot asa si fetita ta ce urmeaza sa se nasca.

Replica: Scuze, by Iordanoiu Elena Daniela (11 mesaje), la 08-10-2008

Daniela. Am atasat cateva goblenuri.

Replica: Bine ai venit, Daniela! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 08-10-2008

Abia astept sa iti admir goblenurile.
Pupici

Replica: Alba ca zapada by Maria Nistor (4918 mesaje), la 09-10-2008

este o scumpa cu fundita rosie. Sa ai spor din plin! Astept urmatorul episod.

Replica: Multumesc. by Popescu Crina (160 mesaje), la 10-10-2008

Am mai inaintat putin, dar greu. Fetita este racita si stau mai mult pe langa ea.

Replica: Iti urez multa sanatate pentru cea mica! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 10-10-2008

Pai, vorbeste cu Doctorul sa o faca bine.
Pupici dulci pe manuta celei mici.

Replica: Sanatate by Camelia Jura (190 mesaje), la 10-10-2008

rapida pentru Denisa, ca mamica ei sa aiba spor la goblenat.

Replica: Vin cu un pupic dulce by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 10-10-2008

pentru printesa ta, sa se faca bine. Tie, sa ai mult timp si spor la goblenat.
O seara frumoasa.

Replica: Multumesc mult. by Popescu Crina (160 mesaje), la 11-10-2008

Denise mi-a facut febra si este mofturoasa.
Si nici la camin nu mai vrea sa mearga. Ufff...

Replica: Sper by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 11-10-2008

ca Denise sa se faca repede bine si sa nu mai fie mofturoasa. Iar tie iti doresc sa ai mult timp pentru goblenat si un copil sanatos si cuminte.

Replica: Toti by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

copiii sunt mofturosi si nu mai vor sa faca nimic creativ cand sunt bolnaviori. Lasa ca trece, Denise! Te pup si eu, asa cum face Laura, pe manuta stanga ca sa iti treaca repede.
Tie, Crina, cat mai repede un copil sanatos si spor la Albita ta!
Pupici

Replica: Sanatate maxima, by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 12-10-2008

fetitei tale, ca sa poti sa te linistesti si tu putin.

Replica: Denise, by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 12-10-2008

sa te faci repede, repede bine!

Replica: Astazi, by Popescu Crina (160 mesaje), la 12-10-2008

vin cu continuarea. Nu am reusit sa inaintez mult, dar tot am mai facut ceva.

Multumesc pentru urari. Fetita se simte mai bine acum, dar inca nu o dau la camin, o mai tin cateva zile acasa.

Replica: Cat de frumoasa by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 12-10-2008

poate fi Alba ca Zapada! Sa ai aripioare la ac, Crina.

Replica: Este by Maria Nistor (4918 mesaje), la 12-10-2008

foarte frumoasa. Sa ai spor din plin!

Replica: Felicitari! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 12-10-2008

Replica: Ai avut aripioare, Crina! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 12-10-2008

Mult spor in continuare!

Replica: Crina, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-10-2008

ai o Alba ca zapada tare expresiva! Mult spor si-un ac inaripat!

Replica: Frumos. by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 13-10-2008

Ma bucur pentru fetita ta. Tu sa ai spor in continuare caci este foarte frumoasa Alba ca zapada.

Replica: Este frumoasa foc! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 13-10-2008

Are niste ochi si o gurita! Sa ai spor la goblenat!
Denise sa o ajuti pe mamica! Un pupicel pe manuta.

Replica: Sa ai mult spor, by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 14-10-2008

in continuare Crina. Alba ca Zapada este superba. Sanatate, micutei tale.

Replica: Multumesc. by Popescu Crina (160 mesaje), la 14-10-2008

Alba ca zapada inainteaza bine. Maine o sa vin cu fotografii.

Azi am ridicat de la posta si ultimii pitici: Voiosul si Hapciu. Am mai primit si Alba ca zapada si cei 7 pitici.

Acum am toata gasca. Spor sa am, ca am ce face.

Replica: Ai de lucru! by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 14-10-2008

Maine ies si eu din casa si sper sa imi fi ajuns si mie coletul cu Alba ca zapada si gasca de pitici, plus alte frumuseti.

Abia astept sa vad cat ai mai lucrat.

Replica: Ai by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 15-10-2008

luat toata gasca de pitici, Daniela?
Si tu, Crina?
Spor si timp sa aveti si aripioare la ace.

Replica: Am by Popescu Crina (160 mesaje), la 16-10-2008

toata gasca cumparata. Acum sa am spor la cusut.

Replica: Crina, by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 16-10-2008

iti doresc mult, mult, mult timp pentru goblenat, ca spor sigur vei avea la asemenea frumuseti. M-am apucat si de eu Voios si astept sa vad cum prinde viata.
Pupici dulci de aici de la mare.

Replica: Iti urez si eu mult spor la cusut! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-10-2008

Eu sunt tare curioasa in privinta ramelor. O sa folosesti rame simple sau o sa mergi pe un stil mai haios?
Pupici

P.S. Ce mai face printesa ta?

Replica: Observ by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 16-10-2008
ca numai in gasca se circula pe aleile goblenului. Va doresc, la toate cele ce lucrati lumea de basm a lui Disney, sa va bucurati, asa cum ne bucuram cand ii priveam povestile la TV.

R[color=#FF0000]eplica: Toata gasca, by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 16-10-2008

Crina! Si eu am toata gasca numai ca m-am apucat de mosu` ca sa fie gata de sarbatori si apoi ma apuc... vad eu de care.

Ce ai mai facut la goblen?
Toate bune.

Replica: Buna by Popescu Crina (160 mesaje), la 18-10-2008

O continuare la Alba ca zapada.

Replica: Este by Doi na (553 mesaje), la 18-10-2008

tare dragalasa. Cred ca o sa o pupe Denisa ta.

Replica: Iese superba by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 18-10-2008

Alba ca zapada. Astept sa se contureze si a mea. Aseara am cusut si eu la parul ei. Azi sper sa fac si partea dreapta cu negru.
Felicitari!

Replica: Felicitari, Crina! by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 18-10-2008

Alba ca zapada s-a conturat foarte frumos, o sa iasa foarte frumoasa. Mai ai inca putin.
Ramona, iti urez si tie spor la cusut.

Replica: Ce frumoasa este! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 18-10-2008

Spor la cusut!

Replica: Nu by Anisoara Nichita (231 mesaje), la 18-10-2008

ma asteptam sa fie atat de delicata la cusut.
Denisa ce spune cand o vede?

Replica: Este by tanasa clementina (293 mesaje), la 19-10-2008
o frumusete, nu ma asteptam sa fie atat de dragalasa.
Spor pe mai departe.

Replica: Este by Maria Nistor (4918 mesaje), la 19-10-2008

o splendoare!
Sa ai spor din plin!

Replica: Ce ochi frumoasi by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 19-10-2008

are Albisoara ta.
Duminica placuta si o saptamana cu mult spor la goblenat.

Replica: Multumesc by Popescu Crina (160 mesaje), la 19-10-2008

pentru vorbele frumoase. Intradevar, imi place si mie cum se contureaza Alba ca zapada. De fetita ce sa mai zic? O pupa in fiecare zi pe ochi, gurita, obrajori.

Replica: La cat este de frumoasa by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 19-10-2008

cred si eu ca cea mica o pupa toata ziua. Le trimit si eu cate un pupic.

Si m-ai convins. O adaug si eu la lada de zestre. Credeti ca este posibil sa o termin pana de Craciun? Vreau sa o fac cadou unei fetite foarte dragi mie care isi serbeaza si ziua de nastere in acea perioada. Si mamica ei coase goblen si stiu sigur ca va aprecia acest cadou.

Replica: Nicoleta, by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 21-10-2008

sigur vei reusi sa o cosi! Daca ai nevoie de ajutor...

Replica: Chiar astept by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 21-10-2008

ajutoare, Adriana. Stii foarte bine ca va fi o surpriza placuta. In mod sigur o voi comanda cat mai curand, ca sa am timp. Doar ma caracterizeaza sa fiu contra cronometru.

Replica: Nimic, Crina? by Maria Zanfir (537 mesaje), la 21-10-2008

Replica: Crina, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 22-10-2008

Voiosul intreaba de tine!

Replica: Crina, by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 22-10-2008

este superba, abia astept sa o vad terminata. Pentru fata, multa sanatate si sa isi continue obiceiul si in scurt timp sa se apuce si ea.

Dupa ce termin goblenul cu Mosu` o sa ma apuc de un pitic care din pacate nu este din aceasta colectie asa ca nu vreau sa am neplaceri cu cei de la Rogoblen, dar daca obtin aprobare o sa vi-l arat.
Toate bune. Crina si ac cu motoras.
Pa

Replica: Fetelor, by Popescu Crina (160 mesaje), la 22-10-2008
nu am reusit sa fac mare lucru la ea.

Sunt foarte stresata in ultimul timp si nu-mi arde de nimic. Denise nu se acomodeaza cu gradinita, imi plange in fiecare zi si imi zice ca nu vrea sa mearga. Si aseara mi-a si vomat, s-a dereglat la burtica, cred. A mancat acolo tochitura cu mamaliguta si ori a mancat cu pofta ori nu i-a priit stomacelului ei.

Replica: Dar by Popescu Crina (160 mesaje), la 22-10-2008

sa vin si cu ce am cusut in ultimile zile.

Replica: Crina, by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 22-10-2008

eu si Pitic venim sa o pupam pe micuta sa se faca bine si daca vrei, il las pe Pitic cu ea la gradi, sa nu mai planga.
Pupici si spor la goblenat.

Replica: E frumoasa, Albisoara ta! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 22-10-2008

Iar pentru Denise un pupicel pe obrajori.

Replica: Crina, by Bica Nistor (1218 mesaje), la 22-10-2008

si noi am avut probleme cu fetita noastra in primele zile la gradinita. Atunci m-am gandit sa o responsabilizez si a functionat. I-am spus ca asa cum plecam noi la servici, tot asa si ea pleaca la serviciul ei. Din casa plecam toti trei, iar unul din noi (o duceam cu randul - cand eu, cand sotul meu) isi lua invariabil ramas-bun de la celalat si de la ea. Dupa amiaza, cand ne reuneam, povesteam ce am facut la serviciu si dupa numai o saptamana, fetita mea ne spunea ce a facut si ea la serviciul ei.
Nu am omis sa ne mandrim, in fata prietenilor cu faptul ca avem o fetita ce merge la servici. Bineinteles ca toate remarcile le faceam de fata cu ea.
Cand se intampla de nu putea merge la gradinita, era jale mare pentru ea.

Ma bucur ca ai inceput sa o imbraci pe Albitza ta.

Replica: Problemele by Popescu Crina (160 mesaje), la 24-10-2008

cu fetita nu s-au terminat, ba chiar se accentueaza. Azi noapte iar mi-a facut febra, de gradinita nici nu vrea sa auda, este foarte stresata. Chiar nu stiu cum sa mai procedez cu ea.

Continuarea goblenului:

Replica: Alba ca zapada by Popescu Crina (160 mesaje), la 24-10-2008

spre final. Mai am cu alb si am terminat si Alba ca zapada.

Replica: Foarte frumoasa Alba ca Zapada. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008

Crina nu prea stiu ce sa zic in legatura cu fetita ta. Eu am o cumnata a carei fetita are trei ani si la inceput si ea a avut aceleasi probleme, adica ii vomita si tot asa. Si s-a gandit sa schimbe gradinita si i-a spus ca asa cum fratele ei mai mare se duce la scoala si are prieteni si prietene asa o sa aiba si ea prietene daca se duce la gradinita. Si acum cea mica este foarte incantata atat de noua gradinita cat si de faptul ca are si ea prietene.

Sper sa rezolvi problema si cea mica sa fie incantata de gradinita.
Pupici

Replica: Inca by tanasa clementina (293 mesaje), la 24-10-2008

un pic si este gata.
Crina, intradevar este foarte greu pentru cei mici acomodarea in grupuri; este o fire mai sensibila si din aceasta cauza reactioneaza in acest fel. In prima zi de gradinita cu nepotica mea, dimineata mi s-a facut o asa mila cand am vazut ca nu vrea la gradinita si a inceput sa planga. Dupa multe lamuriri am mers cu ea, a intrat in clasa si nici nu s-a mai uitat la mine si la mama ei. De atunci se trage in permanenta la gradinita.

Replica: Suberba, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 24-10-2008
Alba ca Zapada ta!
Avem si noi probleme cu Mihaita, dar cu cresa. L-am dus luni prima oara si totul a fost in regula, marti la fel, dar miercuri a fost jale, cu plans cat cuprinde. Ieri dimineata mi-a facut febra destul de mare si plangea mititelul ca nu, bebe nu vrea la cresa (desigur in limbajul lui de un an si 8 luni). Acum inca luptam cu febra si speram sa reusim totusi si cu cresa.
Pupici si iti urez mult succes si cu gradi si cu goblenul.

Replica: Este superba! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 24-10-2008

Sunt curioasa cum il vei inrama.

Replica: Incep sa ma sperii la gandul by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008

ca o sa fiu nevoita sa o duc si eu pe Sara la gradinita. Eu asa traiam cu impresia, ca toti copii sunt super incantati ca se duc la gradinita. Dar din ce povestiti voi, este exact opusul la inceput.

Replica: Este superba, Abita ta! by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 24-10-2008

Sa ai cat mai mult spor. Abia astept sa o vad terminata.

Replica: Frumoasa foc, by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 25-10-2008

Alba ca Zapada. Astept cu nerabdare sa vad daca si a mea va iesi atat de frumoasa ca a ta!

Replica: Albisoara ta by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 25-10-2008

este pe ultima suta de metri. Mult spor sa ai. Pentru Denise un pupic dulce pe manute. Zi frumoasa iti doresc.

Replica: Multumesc by Popescu Crina (160 mesaje), la 25-10-2008

mult.

Am primit deja comanda pentru urmatoru goblen. Cand termin Alba ca zapada incep Mutulica.

Replica: Ce frumusete, by olteanu rodica (714 mesaje), la 25-10-2008

sa o mananci nu alta pe albisoara ta! Nu ma gandeam sa iasa asa.
Felicitari si mult spor in continuare.

Replica: Super! by Iordanoiu Elena Daniela (165 mesaje), la 25-10-2008

Nu ma asteptam sa iasa asa de frumos. Il am si eu si o sa ma apuc de el dar mai incolo caci acum am de terminat de impletit paturica pentru gargarita bebelusa care va veni in curand.

Spor la treaba.

Replica: Dragalas! by tanasa clementina (293 mesaje), la 26-10-2008
Nu mi-am inchipuit ca poate iesi asa de frumos. Sa ai spor pe mai departe.

Replica: Alba ca zapada by Maria Nistor (4918 mesaje), la 29-10-2008

Crina, cum merge cu gradinita? Pe unde ai ajuns cu goblenul?

Replica: Crina, by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 29-10-2008

te asteptam cu un nou episod, nu ma asteptam sa iasa asa frumos, sa ai cat mai mult spor.
O seara frumoasa.

Replica: Cu by Popescu Crina (160 mesaje), la 30-10-2008

gradinita merge din ce in ce mai rau. Fetita este foarte stresata. Nu vrea sa iese nici afara (se teme sa nu o duc la gradinita).

Azi am dus-o iar plangand si i-am promis ca o iau la 1.00 acasa si sa doarma cu mine. Acum o sa vad daca merge si asa.
Alba ca zapada este pe gata, dar acum am niste oameni la lucru. Imi fac baia mica din nou si trebuie sa fiu atenta cu ei. Dar mai cos printre picaturi.

Replica: Felicitari, Crina! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 30-10-2008

Imi doresc sa iesa si Alba mea, tot asa de frumoasa ca a ta.
Spor la conturat in continuare!

Replica: Este minunata! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 30-10-2008

Chiar daca are cam multisor fond, ai inaintat bine de tot!
Sper din suflet sa se rezolve problema cu gradinita. As vrea sa iti pot da un sfat...

Un pupic si o imbratisare pentru amandoua.

Replica: Multumesc mult. by Popescu Crina (160 mesaje), la 30-10-2008

Replica: Crina, by Raluca Popa (837 mesaje), la 30-10-2008

Alba ca Zapada este atat de frumoasa, de delicata! Abia astept sa o vad terminata, si apoi pe Mutulica. Iti doresc sa gasesti rezolvarea problemei cu gradinita.

Replica: Imi amintesc si eu primele zile de gradinita. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 30-10-2008

Nu eram obisnuita sa stau undeva fara parintii mei si plangeam dupa ei. Dar nu a durat mult, mi-am gasit prieteni, invatatoarele nu mai pareau atat de rele ca in prima zi, si in final totul s-a rezolvat. Probabil ca si in cazul fetitei tale este o chestiune de obisnuinta. In final sunt convinsa ca o sa ii placa la gradinita.
Alba ca Zapada este superba.

Replica: Este, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 30-10-2008

superba!Felicitari!Dar daca ai facut-o pe Alba ca zapada, trebuie sa-i faci si piticii.

Replica: Superba, Albita ta Crina. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 30-10-2008

Si nu mai ai mult la fond.

Oricum m-ai convins si am comandat-o. Acum nu mai trebuie decat sa am mult spor ca sa o termin pana la Craciun.

Replica: Crina, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 31-10-2008

este o minune Alba ca zapada si-ai lucrat-o destul de repede. Felicitari!
Mult spor la cosmetizarea baii!

Replica: Crina, by Stefanescu Elena (2585 mesaje), la 31-10-2008

parca acum a ramas ce este mai greu. Fondul. Spun greu pentru ca este mult. Pentru printesa ta, Pitic mi-a spus ca o pupa pe manute si a spus sa vine sa se joace cu ea.
Tie, mult spor iti doresc.

Replica: Gata, by Popescu Crina (160 mesaje), la 03-11-2008

am terminat si Alba ca zapada.

Replica: Felicitari! by Stefanescu Elena (2585 mesaje), la 03-11-2008

Ce frumoasa este Albisoara ta! Ce urmeaza?

Replica: Am by Popescu Crina (160 mesaje), la 03-11-2008

inceput sa cos la Mutulica.

Replica: Superba Albita ta, Crina. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 03-11-2008

Felicitari! Este neasteptat de frumoasa.

Replica: Felicitari Crina! by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 03-11-2008

Este superba, Albita ta. Imi doresc din suflet sa am si eu mai mult timp sa mai cos cate ceva la Alba mea. Abia astept sa o termin si eu.
Felicitari!

Replica: Felicitari! by Racovita Adriana (3950 mesaje), la 05-11-2008

Este unul din preferatele mele, asa ca stii ce voi lucra. Este superb!

Replica: Ce frumos este! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-11-2008

Felicitari. Ai un goblen deosebit in colectie.
Pupici

Replica: Crina, foarte by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 07-11-2008

frumoasa este alba ta. Si eu lucrez la ea. Cand o vei inrama sa o postezi la colectie ca tare sunt curioasa sa vad rama. Te-ai gandit la o rama anume?

Replica: Felicitari, Crina! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 07-11-2008

Si spor la noul goblen, sunt convinsa ca va iesi la fel de frumos.
Ce mai face Denise? Cum este cu gradi? Noi deocamdata am renuntat la cresa din cauza unei raceli rebele a lui Mihaita.
Pupici si toate cele bune!

Replica: Multumesc mult. by Popescu Crina (160 mesaje), la 07-11-2008

Si noi am renuntat la camin.

De doua saptamani stam acasa, sper sa mergem de luni la camin. Inca are probleme cu gatul si cum o duc la camin, cum imi raceste iar.

Replica: Crina, by Anca Lungoci (360 mesaje), la 07-11-2008

insanatosire grabnica pentru Denise.
Ioana, pupici nazdravanului de Mihaita. Ce face la gradi? Tot nazdravan?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: