Acum este 08 Mai 2026, 04:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 06 Aug 2010, 14:03 
Neconectat

Fetelor, imi cer scuze ca aseara nu v-am zis Noapte buna ca de obicei cu imaginea unui apus. Mi-a fost foarte rau, in parte si de la caldura. Oricum, se pare ca nu ati observat si mi-am spalat rusinea astfel. Glumesc!

Lori, Alina, si eu zic la fel referitor la sarbatori. Nu cos in zilele cu cruce rosie, dar cateodata cos seara in acele zile sau duminica seara. In timpul anului nu prea am timp sa cos si exact cand imi gasesc putin timp, hop este o sarbatoare si mi-e ciuda ca nu pot profita de putinul timp liber. Nu sunt prea religioasa si nici nu prea sunt cu dusul la biserica. Oricum, daca este sa te tii dupa toate crucile si toate superstitiile nu ai mai face nimic toata saptamana.
Nici eu nu prea stiu cand sunt, dar ma anunta mama cu o zi inainte, cateodata ma piseaza o saptamana intreaga inainte. Si uneori tot uit si imi spal parul, ceea ce ea interzice in zile de sarbatoare. Acest lucru mi se pare complet deplasat, dar asa mi-a tot zis de mica, sa nu ma spal pe cap in zile de sarbatoare.
Aud o mie de pareri de la o mie de oameni. Nici nu stiu ce sa cred. Multe sunt doar superstitii si tind sa ma eliberez de ele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 14:16 
Neconectat

Nume forum:1
Olivia, uite ce este scris la mine pe calendar cu privire la aceasta sarbatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 16:10 
Neconectat

Aa, foarte interesant, Maria! O sa-i transmit mamei. Multumesc pentru informatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 17:51 
Neconectat

Chirobocea Olivia scrie:
Fetelor, imi cer scuze ca aseara nu v-am zis Noapte buna ca de obicei cu imaginea unui apus. Mi-a fost foarte rau, in parte si de la caldura. Oricum, se pare ca nu ati observat si mi-am spalat rusinea astfel. Glumesc!

Lori, Alina, si eu zic la fel referitor la sarbatori. Nu cos in zilele cu cruce rosie, dar cateodata cos seara in acele zile sau duminica seara. In timpul anului nu prea am timp sa cos si exact cand imi gasesc putin timp, hop este o sarbatoare si mi-e ciuda ca nu pot profita de putinul timp liber. Nu sunt prea religioasa si nici nu prea sunt cu dusul la biserica. Oricum, daca este sa te tii dupa toate crucile si toate superstitiile nu ai mai face nimic toata saptamana.
Nici eu nu prea stiu cand sunt, dar ma anunta mama cu o zi inainte, cateodata ma piseaza o saptamana intreaga inainte. Si uneori tot uit si imi spal parul, ceea ce ea interzice in zile de sarbatoare. Acest lucru mi se pare complet deplasat, dar asa mi-a tot zis de mica, sa nu ma spal pe cap in zile de sarbatoare.
Aud o mie de pareri de la o mie de oameni. Nici nu stiu ce sa cred. Multe sunt doar superstitii si tind sa ma eliberez de ele.
Olivia si mama este la fel. Eu cred ca noi fiind o generatie mai "dezghetata" avem alta mentalitate.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 18:00 
Neconectat

Chirobocea Olivia scrie:
Olivia, nu cred ca ai sa gasesti vreun preot care sa-ti interzica sa te speli in zi de sarbatoare. Sotul meu are o vorba: daca este pacat sa ne spalam, oare nu este pacat si sa stam murdari?

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 18:17 
Neconectat

Olivia, in satul natal al parintilor mei a fost un preot care (Dumnezeu sa-l odineasca in pace!) mi-a spus odata: "Curatenia trupeasca nu are sarbatoare".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 21:35 
Neconectat

Sonia, Cristina, asta este si parerea mea, ca este mai pacat sa stam murdari. Si o sustin sus si tare. Am niste prieteni foarte religiosi care se spala chiar in ziua de Paste ca un ritual de curatare, odata cu Invierea. Dar pe mama nu o pot scoate din aceste pareri.
A avut doua experiente negative pe care le-a legat de aceasta coincidenta: s-au intamplat dupa ce s-a spalat pe cap intr-o zi de sarbatoare si acum nu o mai poate convinge nimeni ca nu s-au intamplat din cauza asta. Mi se pare o absurditate, dar aceasta este convingerea ei. I se pare un pacat extraordinar sa te speli (pe cap) intr-o zi cu cruce rosie. Eu sunt de parere ca este o exagerare si o simpla superstitie.

Noapte buna, gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Aug 2010, 07:28 
Neconectat

Lori, vin si eu cu o cafea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Aug 2010, 07:30 
Neconectat

Va pun si o poiezioara luata de ici, de colo.
Dansul buburuzelor

Eu sunt o buburuză mică, mică...
Şi sar mereu, nu-mi este frică.
Pe flori, pe iarbă, pe pământ,
Oriunde zbor, acasă sunt!
-Haideţi, surate, sosiţi aici!
-Venim, venim, de ce ne chemi?
Că-i soare-afară şi e bine?
Că vânt nu e şi zumzăie albine?
Că peste tot sunt numai flori
Şi au miros îmbietor?
A, ştiu ! Ne chemi ca să dansăm
Şi-n a naturii vrajă să intrăm.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Aug 2010, 07:45 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Lori si Georgeta, multumim pentru micul dejun si cafea. Am sa iau putin si eu.
Georgeta, este tare dragalasa poezia adusa de tine.
Va urez o zi frumoasa, racoroasa si cu mult timp liber pentru goblenat.

Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: