|
Acum este 01 Iun 2026, 21:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 08:06 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante, Cristina.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 08:07 |
|
|
|
Dumnezeu sa-l odihneasca.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 08:39 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2458 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Cristina, si eu am pierdut-o destul de recent pe bunica din partea tatalui, ultima bunica pe care o mai aveam, parintii mamei fiind morti de multi ani.
Te imbratisez cu caldura si totodata iti transmit condoleantele mele pentru aceasta pierdere. Eu sunt convinsa ca cei care mor nu ne parasesc de fapt niciodata. Mereu le vom simti mana ocrotitoare pe umarul nostru.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 08:40 |
|
|
|
Dumnezeu sa-l odihneasca. Tu sa-l pastrezi in sufletul tau asa cum a fost si va trai vesnic. Condoleante.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 08:52 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Am citit acest topic si nu pot sa spun decat Condoleante! Durerea pricinuita de plecarea cuiva drag este sfasietoare.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valery Antemie
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 09:12 |
|
Membru din: 15 Noi 2007, 20:52 Mesaje: 159 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Imi pare rau, Cristina. Ce sa-i faci? Este in firea lucrurilor ca cei ce si-au terminat treaba pe pamant sa plece la lumina. Dumnezeu sa il odihneasca.
_________________ Valery - Cei care nu ne sunt partasi la fericire, nu ne sunt prieteni statornici nici la nenorocire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stanciu Otilia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 10:50 |
|
Membru din: 20 Iun 2006, 04:16 Mesaje: 67 Locatie: Galati Nume forum:1
|
|
Citind cele scrise in acest topic m-am cutremurat si in acelasi timp m-au napadit lacrimile pentru ca mi-am amintit ca anul trecut in decembrie mi-am pierdut fratele (al doilea, sora mea a murit cu 18 ani in urma) care facea dializa de aproape 13 ani si o cumnata care avea cancer mamar (unul dupa altul, diferenta de o saptamana). Poate va intrebati de ce Damiela nu mai intra pe forum. Ei bine, va zic eu motivul, - acum doua saptamni i-a murit prietenul, avea doar 24 de ani. Nu o poate alina nimic, doar goblenul, dar nici de acesta nu prea mai are chef. Nu stiu cum sa o mai alin, se ascunde sa nu planga de fata cu noi, dar stiu ca sufera. Dumnezeu sa-l odihneasca!
_________________ Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 11:07 |
|
|
|
Doamne, cata nefericire!
Cristina, Domnul sa-l tie la dreapta lui!
Otilia, m-am cutremurat. Prea multe, prea unul dupa altul. Cat despre Damiela, eu ii stau aproape, o strang in brate si o alin cat pot. Numai timpul ii va alina si vindeca, cu adevarat, ranile.
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stanciu Otilia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 11:17 |
|
Membru din: 20 Iun 2006, 04:16 Mesaje: 67 Locatie: Galati Nume forum:1
|
|
Multumim, Adnana. Asa e, prea multe si prea dureros. Dar, asta este viata omului: Ne nastem ca sa traim si apoi sa murim. O zi buna tuturor!
_________________ Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Venera Chiriac
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 10 Aug 2010, 14:12 |
|
|
|
Otilia, este adevarat ca acesta este pactul, dar tare nu ma pot impaca cu moartea celorlalti. Eu nu ma pot impaca nici cu moartea unui animalut. Condoleante, Damiela. Condoleante, Cristina.
_________________ Venera - Prietene, iti multumesc ca existi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|