Acum este 08 Mai 2026, 05:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 11 Aug 2010, 07:42 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargaritelor.
Astazi nu bea nimeni cafea? Atunci va invit cu mare drag sa bem impreuna o cafea pe racoare.
Sa aveti o zi frumoasa si senina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 07:48 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Iti multumesc de invitatie. Eu sunt prezenta sa savuram cafeaua impreuna, pe racoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 07:55 
Neconectat

Karmen, ma bucur sa beau o cafea macar virtuala, alaturi de tine si de celelalte gargarite.
Zi buna sa aveti si voi!
La mine pregatirile de plecare cu Emma sant in toi. Dumineca vom pleca spre Franta. Vacanta a fost asa de scurta ca efectiv nu mi-am dat seama cand a trecut. Dar vor mai veni si alte vacante.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 08:08 
Neconectat

Karmen, vin si eu la o cafeluta. Este tare gustoasa in compania voastra.
Sa aveti o zi buna si spor in toate.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 11:06 
Neconectat

Bica, important este ca a trecut si Mariuca e acum bine. Multa sanatate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 20:52 
Neconectat

Greta si Maria, multumesc pentru gandurile referitoare la Mariuca. Slava Domnului ca acum este cu adevarat bine.
A dormit bine noaptea trecuta. Dar si eu am dormit neintoarsa. M-am consumat mult, luni si am plans de mila ei si pentru cat a suferit.
Am plans si pentru minciuna care exista intre ginerele meu si fiica mea.
Am plans si pentru minciuna ce sta intre mine si familia mea. Pe asta o desfac eu, cat de curand!
La sfarsitul saptamanii imi vin amandoi copiii acasa si astazi, toata ziua, am primenit in casa. M-am simtit otravita de caldura (am baut peste trei litri de apa), dar bine am facut ca am insistat sa termin. Am auzit la stiri ca de maine pana duminica vor fi calduri extreme.
Am in plan sa fac si niste cozonac pentru masa de sambata, alaturi de ciorba de burta si sarmalute in foi de potbal. Sunt preferintele copiilor si nu vreau sa lipseasca de pe masa.
Masina de spalat a mers astazi toata ziua, asa ca maine am si un morman de rufe de calcat.
Bicu s-a intors si el, acum cateva minute de la gradina unde a udat legumele.
In seara aceasta am fost la tara si am udat gradina si am dus mancare pentru caini.
Ma-ntreb de ce romanca se complica atata? La fel este si in Italia, Ralu?

Anca, multumesc pentru urarea de aseara.
Karmen, regret ca nu am baut cafeaua cu tine. Cred ca a fost buna tare.
Clementina, drum bun spre Franta. Pup dulce pe Emma ta.
Referitor la vacanta scurta, tot ce este bun si frumos, dureaza putin.

Danuta, m-ai intrebat in alt topic de ce nu mai lucrez goblen. Am sa te rog sa faci o socoteala:
casa mea (curatenie, calcat, spalat, trei feluri de mancare in fiecare zi, dulce obligatoriu la sfarsit de saptamana), casuta de la tara (spoit, vopsit, gradinita de flori, gradina cu legume, gemuri, conserve pentru toate anotimpurile anului, sucuri, compoturi, lichioruri, cainii), gradina de la marginea orasului (udat - la schimb cu Bicu, plivit, sapalit, pus tutori etc.), nepotica (plimbat, mers la medic saptamanal, luna trecuta), masina (alimentat, service, piese s.a), meditatii pentru prescolari si scolari (in timpul anului scolar), voluntariat in doua asociatii si... Bicu. Bicu ma ajuta cand poate, dar de cand cu caldura, eu trebuie sa stau in jurul lui si sa il ajut mult (este cardiac).
In plus, zilnic, fac nir-ul pentru o firma si asa mai adun niste banuti pentru surprizele de sarbatori.
Singurul lucru care il fac pentru mine este somnul. Dorm cat pot de mult, noaptea pentru ca asta ma reface.

Va doresc noapte buna si voua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 21:05 
Neconectat

Bica, ma bucur mult ca Mariuca este bine.

Tie iti urez multa putere de munca si in continuare. Ai grija si de sanatatea ta in tot acest timp si printre asa multe treburi. Stiu ca voluntariatul poate fi rasplatitor in atat de multe feluri, iar pe mine cel putin munca fizica ma odihnea foarte bine, dupa orele de stat in fata calculatorului. Intr-adevar, cel mai bun lucru pe care il pot face pentru mine in aceasta perioada este sa dorm cand pot si cat pot, am mai si cusut cate putin cand este mama la mine, ca in rest nu prea este timp. Deci ne asemanam oarecum din acest punct de vedere, dar nu doar din acesta.

Va urez noapte buna tuturor, si vorba ceea "Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune".

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 21:22 
Neconectat

Draga Bica, eu nu stiu ce varsta ai, dar vad ca esti o femeie foarte activa si grijulie pentru toti cei din jurul tau. Nici eu nu sunt atat de tinerica, dar vezi tu, vine o perioada cand trebuie sa te gandesti si la tine. Sa-ti spui acuma este si randul meu sa ma ingrijesc. Este foarte adevarat, cine este energic din fire, este foarte greu sa stea doar intr-un loc. Asa sunt parintii mei, pentru ei asta inseamna boala. Ii doresc Mariucai multa sanatate si tie multa putere si intelepciune.
Te-am admirat, te admir, iar pentru mine vei ramane Bica cea cu voce calda si blanda.
Un gand bun pentru tine si Mariuca.

P.S. Poate data viitoare vom bea impreuna cafeluta. Eu te astept cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 21:26 
Neconectat

Martin Carmen scrie:
... dar vezi tu, vine o perioada cand trebuie sa te gandesti si la tine. Sa-ti spui acuma este si randul meu sa ma ingrijesc.
Karmen, am un zambet mare, mare pe fata gandindu-ma la perioada cand vei fi bunica. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa te bucuri cat de mult poti de perioada aceasta in care te poti gandi mai mult la tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 21:53 
Neconectat

Bica, esti o bunicuta harnicuta si implinita.
Ca sa iti raspund la intrebare, chiar daca sunt sigura ca stii deja raspunsul: da, asa este romanca si in Italia. Poate si mai rau, caci mai ne uitam si la altii si vrem si noi ca si casa noastra sa fie frumoasa si impodobita.
Caldurile astea ne termina pe toate, eu cel putin nu stiu cand trece saptamana, acum este vineri, acum este iar luni. Eu am sotul in concediu, dar pentru mine numai concediu nu e. Profit ca sa rascolesc casa pentru ca altadata nu reusesc.
Dar, asa cum spune Karmen, un pic de timp pentru noi, pentru a ne incarca bateriile, ne trebuie. Astept si eu cele 5 zile de concediu la munte, unde macar aerul il schimbam, caci locului oricum nu o sa stam. Pentru tine, Bica, stiu insa ca bateriile tale se incarca atunci cand ai sa framanti cozonacii si cand ai sa invelesti sarmalele, pentru ca bucuria si "sarut-mana pentru masa" zis de Mariuca si de copii va fi rasplata cea mai mare.
Iti doresc odihna placuta si zile minunate alaturi de copii.
Te imbratisez cu drag, draga bunicuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: