Acum este 28 Iul 2026, 13:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Tatuaje?
MesajScris: 10 Noi 2009, 08:50 
Neconectat

Nume forum:1
Tatuaje? by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-06-2008

Gresesc sau inca nu am vazut o discutie pe aceasta tema? Va plac gargaritele tatuate sau gargareii tatuati?

Replica: Eu by Raluca Popa (923 mesaje), la 01-06-2008

sunt de acord cu un tatuaj mai micut, intr-un loc ascuns. Cat despre imagine... este deja extrem, asa ceva nu mi-as face. Este prea strident pentru gustul meu.

Replica: Stiu by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 01-06-2008

ca sunt moderne, stiu ca se poarta, dar eu am trecut de aceasta tentatie. Mi se pare ca as comite un sacrilegiu vizavi de corpul meu. Cu scuzele de rigoare pentru aceasta parere - nu le pot admira nici la alte persoane.

Replica: In fotografie by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-06-2008

este o pictura pe corp, dar am profitat de ocazie sa pun in discutie tatuajele si eventual cerceii in locuri diverse, tip 3 pe aceeasi ureche, nas, etc. Daca tot este duminica...

Replica: Piercing, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-06-2008

pentru cine nu stie unde-i este telefonul, poate fi o idee?

Replica: Fata by Silvia Har (697 mesaje), la 01-06-2008

mea ce mare isi doreste cercel in buric. Este ultumul stres la care sunt supusa si ultimul santaj. Inebunesc! Fetita prietenei mele a facut o infectie urata desi avea cercel ca la carte (cumparat de la nu stiu ce firma de fitze), iar piercingul i l-a facut un medic. Cred ca nu a suportat organismul metalul respectiv.
Stiu ca este la moda, eu nu prea sunt de acord, dar nu gasesc o modalitate de a evita aceasta discutie pentru nu vreau sa para un refuz categoric.

Replica: Interesant. by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 01-06-2008

Pe un site in care subiectul primordial este goblenul, nu m-as fi asteptat la un astfel de subiect.
Sa ma laud deci: detin, pe langa cele 2 gauri obisnuite din urechi, inca un cercelus in limba si unul in buza de jos, caruia i-am scos biluta si a ramas doar surubul, deci este greu de observat. Sunt un om extrem de obisnuit, nu ma machiez cu negru si nu am un comportament agresiv. Iubitul meu incearca din greu sa ma faca sa renunt la ele: "Cum o sa mergi cu un copil de mana si cu surubul acela iesind prin piele?". Inutil insa, nu consider ca daca ai 4 cercei in loc de doar 2, te transformi automat in criminal in serie.
Aceeasi parere o am si despre tatuaje. Imi plac, insa, in cazul asta, nu la mine. Dupa o varsta pielea se lasa, tusul isi pierde din intensitate si este foarte greu de scapat de cele permanente.

Replica: Le by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 01-06-2008

detest pentru ca mi se par hidoase. Si piercing-ul... brrr. Ei, da, eu care m-am descris anterior asa, am un baiat cu cercel in spranceana si inca unul in ureche - nici nu stiu in care (ca nu trebuie sa fie in oricare ca sa nu para gay). M-a suparat si cand l-am vazut cu tatuajul pe umar. Dar ce poate oare sa faca o mama singura impotriva curentului care i-a cuprins pe tineri? Ma bucur insa ca acest curent pierde din teren pentru ca am observat ca tot mai des, cerceii raman in scrumiera in bucatarie, - deci nu ii mai foloseste.

Replica: Presupun ca, by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 01-06-2008

majoritatea de aici condamna asemenea manifestari, insa eu sunt dispusa sa fac pe "avocatul poporului".
Pentru Silvia: zona buricului este cea mai sensibila, un piercing acolo este cel mai riscant. Nu vreau sa te sperii, probabil fata din discutie are o sensibilitate crescuta a pielii si/sau a terminatiilor nervoase.
Pentru Lacramioara: suni exact ca mica-mea. Recunosc, nu am cerut permisiunea dar am instiintat-o intr-o zi: Mama draga, eu ma gauresc in limba. Biata, nici nu m-a bagat in seama, crezand ca glumesc. Dupa aceea, doua saptamani imi facea supite si tot felul de ciorbele pe care sa le pot manca. Am suferit eu, a suferit si ea cu mine. Probabil a inteles ca o chestie ca asta n-o sa ma impiedice sa invat sau sa imi salut vecinii de scara. La al doilea, deja m-a ajutat sa mi-l fac, imi intindea seringa cu ochii inchisi. Daca as vrea sa imi fac tatuaj probabil cel mai mult ar simti mila, pentru ca ma doare, nu pentru ca as deveni un paria al societatii. Iata, ca dupa trei ani de cand am pierceurile am ramas bursiera la facultate, am planuri mari pentru viitor si nu am inclinatii spre ritualuri satanice. Si cercelul trebuie sa fie in urechea stanga.

Replica: Dar by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 01-06-2008

nu am zis ca tu sau fiu-miu sunteti paria societatii. Este ca si cum as spune ca sotul meu care purta plete in studentie era paria societatii. Cand l-a vazut mama, saraca! m-a tras deoparte si mi-a spus sa-i transmit sa se tunda rapid ca ma face de ras. Mie imi era atat de drag ca nici nu m-am gandit sa-i spun, iar la nunta am avut destul stres ca ea, care se jena de toate cucoanele ei. Banuiesc ca si eu imprumut din aceeasi atitudine a mamei acum, dar, daca ma deranjeaza ceva cu adevarat este faptul ca, sa-ti faci piercing si tatuaj, doare, in timp ce sa port plete ca baiat, era cu totul altceva. In plus, dupa ambele raman semne. Parul il tai sau cade el de la sine si gata. Diferenta de nuanta!
In stanga pentru normal sau gay? Tinand cont ca baiatul meu are deja o prietena cu care face planuri...

Replica: Piercing. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-06-2008

Daca este gargarita, poate te impaci mai usor cu ideea. Eu am unul in nas si in ureche trei, in schimb tatuajele nu au prezentat interes. Sotul in schimb a avut mult timp parul lung.
"Nu conteaza cat de lung am parul;
Important e cum si cat gandesc"
asa cred ca este si cu piercing, tatuaje etc.

Replica: Tatuaje? by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-06-2008

Replica: Piercing by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-06-2008

Replica: Corset piercing by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 02-06-2008

Mi se pare genial.

Replica: Fetita mea by Silvia Har (697 mesaje), la 02-06-2008

a terminat primul ei goblen. L-a lucrat cu mare grija, s-a preocupat de foarte multe aspecte referitoare la micul ei Ara si a fost neasteptat de... alat.
Numai ca si eu trebuie sa mai dau ceva la schimb: o invoire de a-si pune cercel in buric.
Am incercat sa evaluez de ce isi doreste cercel. Ma asteptam sa imi spuna ca X si Y au si ele, ca asa se poarta etc. Mi-a raspuns ca nu i se vede buricelul frumos, acum ca are si ea voie sa poarte bluzite scurte. Of! Grea slujba de mama!

Replica: Pana by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 02-06-2008

la urma vei ceda, Silvia. Mai tarziu o sa te intrebe cum a intrebat-o nora mea pe mama ei: De ce naiba nu m-ai caftit cand ti-am cerut asa o tampenie?
Se lamuresc ei. Acum este o perioada in care vor sa fie non-conformisti, sa fie la moda, sa fie frumosi/frumoase. Peste ani vor rade sau se vor jena. Asa am fost si noi. Mai tineti minte cum se suparau mamele noastre pe fustele noastre scurte?

Replica: Subiectul by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 02-06-2008

a deviat putin catre a accepta sau a nu accepta sa aprobam...
Articolul de fond de astazi, din 7 plus se potriveste manusa in acest context asa ca il copii mai jos.

Adolescentul din interiorul nostru
Adolescenta adultului se pierde in vulgarul abstract si solemn al unei seriozitati crispate sau a unei crispari serioase. Sentimentul vesniciei este trait la virsta adulta ca o stare de graba, ca una de posesiune si ca o nevoie tot mai mare de siguranta. La virsta adulta, oamenii incep sa aiba suflet de femeie si, poate, aceeasi naucitoare nevoie de protectie, care taie respiratia si inghite netraitul dor de gesturile firave si intense ale adolescentului. Caci in aceste gesturi vibreaza in ritmul curcubeului aceleasi culori inalte ale iubirii si aceeasi semnificatie biblica; Dumnezeu isi aduce aminte de tine de cite ori esti indragostit. Dar adultii se invirt in miezul unui potop de munci, care mai de care mai solemne. Fripturi, televizor, apartament, casa, spalat, calcat, munca, sex la domiciliu. Pe strada, recunosti de la sapte poate un cuplu de rutina. El si ea merg plictisiti, cu privirile azvirlite in directii opuse. Cite un zimbet, cite-o raza de strigat, aruncat in graba dupa copilul obraznic, cite-o preocupare adinca, inchisa in umbrele unor ochi melancolici. Ce-or cauta adultii atunci cind viseaza pe strada si ce-or visa atunci cind merg abatuti, cu ochii incercanati, parca dupa febrile nopti de nesomn? Pare ca vesnicia sau gustul trairii adolescentine, capabila sa innegreasca parul alb si sa vindece sciatica cea pacatoasa. Cind adultii sar nitel peste virsta dorului constient (in mod fulgurant, abia perceptibil) ei devin batrini revoltati pe saruturile in public. De la ei apare un protest absolut impotriva adolescentei libere si dornice de jocul trairii, de fascinatia naturalului. Si-n aceasta izbeste inca dorul acela de demult, ceva neimplinit, ceva nemarturisit si inca inconstient, care se transforma in impuls de gelozie si de candoare a moralei. Adulti inghit morala cu polonicul tocmai pentru a gasi motivatii in refuzul propriului lor suflet nesupus putrezirii, caderii frunzelor, ierburilor vestejite, vinturilor scorojite. Cu totii intuim faptul ca sufletul nu are timp si spatiu si stim atit de bine ca prin el nu pot patrunde intemperiile anotimpurilor, fara ca noi sa permitem aceasta. Totusi, prinsi intre dorul de adolescenta si nevoia de morala sociala, intre sentiment si intelect, intre emotie si existenta incepem sa facem genunchi la pantaloni de mult ce ne inchinam lumii inconjuratoare. Si nu facem aceasta pentru ca lumea ne-ar aduce fericirea ca pe vata de zahar prinsa-n bat, ci pentru ca ne este atit de frica sa eliberam adolescentul inchis in interior. Daca-si face tatuaje pe inima si daca umbla prin Univers cu parul vilvoi? Devine mai periculos decit sa butonezi telecomanda si mult mai putin placut decit sa adormi cu somniferele pe noptiera. Dar, acest teribil, revoltat, incapatinat, nebunatic, indragostit, sincer, teribilist copil sau adolescent launtric continua sa umble cu noi pe strada, sa adoarma cu noi, sa apara in iubirile noastre de astazi ori in frustrarile pe care le traim. Copilul-adolescent care-am fost se intoarce pentru a se vindeca de maturitatea noastra si de ranile pe care i le-am imprimat atunci, de mult. El ne vrea inapoi, in starea de iubire a fiintei noastre si de aceea ne urmareste din interior mereu si ne invita cu insistenta sa-l eliberam.

Replica: Nu by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 02-06-2008

mi-as face nici una, nici alta. Nu m-am gandit niciodata ca as avea un castig pentru mine daca as fi tatuata sau aranjata cu mai multi cercei. Dar nici nu ii condamn pe cei care sunt multi-gauriti cu cercei sau desenati de un tatuaj. Fiecare este liber sa faca ce vrea. Daca ii place... Inchei corul celor ce spun ca nu poti pune o eticheta unui om dupa optiunile sale referitoare la cele doua aspecte de mai sus.
Adina, imaginea ta mi se pare mai curand un trucaj decat un multi-piercing.
Silvia, nu ai nimic de catsigat daca te opui. Dar, asta o stii tu mai bine.
Laura, multumesc pentru articol. Mai jos, a imagine a adolescentei din noi.

Replica: Sansele by Bica Nistor (1427 mesaje), la 02-06-2008

de a obtine un Ai dreptate, mama - nu este bine sa-mi pun cercel - sunt ca si inexistente. Este prea cruda (mica) ca sa-ti dea dreptate. Asa ca, asta e! Este bine ca te intreaba, ca vorbiti - vezi cazul Adinei care si-a pus mama in fata faptului implinit.
Ca optiunile copiilor nostri nu ne plac, aduceti-va aminte cate nu le placeau mamelor noastre la noi... sau cate nu ne-au placut noua la generatiile ce s-au ridicat dupa noi.

Replica: Conflictul intre generatii exista si va exista. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-06-2008

Cateodata copiii fac exact ceea ce stiu ca nu le place parintilor. Nu sunt psiholog dar din din cele vazute si traite...
Eu nu port cercei, asta nu inseamna ca nu-mi plac, de aceea am si lansat oferta cand am vazut ca este moda sa poarte si baietii macar unul. M-au privit lung, au zambit si au zis:
"Fii serioasa,mama."
De tatuaje n-a venit vorba, dar ma intreb daca mi-ar placea sa vad in fiecare zi acelasi model.

Replica: La by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 03-06-2008

chestia asa chiar nu m-am gandit, Letitia ma intreb daca mi-ar placea sa vad in fiecare zi acelasi model.
Ai doi baieti? Sa iti traiasca! Si eu tot doi.

Replica: Pentru Adnana. by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 03-06-2008

Este cat se poate de real.

Replica: Piercing. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 03-06-2008

Nu aveam dubii nici cand am vazut corsetul.

Replica: Piercing by Maria Nistor (5039 mesaje), la 06-06-2008

Asta cum vi se pare? Sigur nu are nevoie de razatoare!

Replica: Saraca, by Doi na (598 mesaje), la 07-06-2008

de ea. Si aici este un fel de moda, chiar de traditie. Mi-aduc aminte si de japonezele cu picioarele lor chinuite in botine mici si de negresele cu gaturile lor lungi. Pentru o clipa m-am gandit daca nu cumva noi ne reintoarcem prin aceasta moda (tatuaje, piercing) la un soi de traditie africana. Ai vazut Socanta Asie? Pe mine m-a cutremurat acest film pe care l-am vazut prin 1985.

Replica: Un tatuaj delicat? by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 09-06-2008

Replica: Ce by Puiu Mic (208 mesaje), la 10-06-2008

mai stati pe ganduri, fetelor? Daca si ea are...

Replica: Oare by Maria Nistor (5039 mesaje), la 10-06-2008

pana unde ajunge tatuajul?

Replica: Tatuaje by Puiu Mic (208 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Tatuaje by Maria Nistor (5039 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Imi plac tatuajele by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Tatuaje by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Oare by Maria Nistor (5039 mesaje), la 15-06-2008

cum se calculeaza la pret aceste tatuaje mari? La metru? Iti convine sa intri la dieta si iesi mai ieftin.

Replica: Esti by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 15-06-2008

tare nostima, Maria. Eu una, sunt impotriva lor. Ma poate condamna cineva?

Replica: Tatuaje? by Maria Nistor (5039 mesaje), la 18-06-2008

Replica: Si alt fel de tatuaj by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 21-06-2008

Replica: Oare by Maria Nistor (5039 mesaje), la 29-06-2008

ce simte un tatuat? Ma refer la cei care se tatueaza excesiv?

Replica: Asta by Roxana Deli (186 mesaje), la 30-06-2008

numai ei pot raspunde.

Replica: Tatuaje by Maria Nistor (5039 mesaje), la 11-07-2008

Replica: Tatuaje by Maria Nistor (5039 mesaje), la 20-07-2008

Replica: Un tatuaj by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 20-07-2008

ce reprezinta zodia Varsator.

Replica: Tatuaj by Maria Nistor (5039 mesaje), la 15-09-2008

Imi place mult acest tatuaj.

Replica: Tatuaj by Maria Nistor (5039 mesaje), la 15-09-2008

Replica: Tatuaje? by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 07-11-2008

Replica:Discret, tatuaje. by Diana Bucur (60 mesaje), la 16-11-2008

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Tatuaje?
MesajScris: 13 Noi 2009, 10:09 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2009, 18:15 
Neconectat

Andreea daca e a ta sa-ti traiasca, si numai bucurii sa-ti aduca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2009, 19:50 
Neconectat

Anca, as vrea eu sa fie a mea!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2009, 14:23 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Dec 2009, 21:00 
Neconectat

Pictura pe corp. Mi se pare frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Aug 2010, 19:56 
Neconectat

Cele mai proaste:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Aug 2010, 20:53 
Neconectat

Mi-ar place si mie sa am un tatuaj, dar sa fie micut si pus undeva unde la batranete sa nu ma simt stanjenita de el.
Constantin, foarte comice tatuajele pe care le-ai postat. Cel cu maimutele si cu statuia sunt foarte tari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2011, 11:51 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum