|
Acum este 15 Apr 2026, 23:08
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 08 Aug 2010, 20:01 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Deea, felicitari pentru bijuteria adaugata la colectie. Mult spor la cusut! Te pup si te imbratisez cu drag,
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costea Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 08 Aug 2010, 21:08 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Abriela, Ralu, va multumesc frumos pentru cuvintele scrise. Va pup si mult spor la acusor va doresc si eu.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:03 |
|
|
|
Felicitari pentru intreaga ta colectie.
_________________ Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:18 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Deea, albastrelele sunt minunate. Te felicit!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costea Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:22 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Andreea, Alia, va multumesc frumos pentru popasul pe care l-ati facut in colectia mea. Pupici si o seara cat mai placuta, alaturi de cei dragi va doresc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:25 |
|
|
|
Nu ai pentru ce. Esti prima gargarita cu care am vorbit pe acest forum si m-am atasat de tine. Mi-ar place sa corespondam si prin e-mail, dar nu stiu daca avem cum sa le dam. Ai idee daca se poate?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costea Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:47 |
|
|
|
In regulamentul gradinii TTT este o regula referitoare la interzicerea postari adreselor de mail. Daca Monica imi da voie sa iti scriu adresa mea si chiar nu e nici o problema. Pupici si noapte buna.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 20:48 |
|
|
|
Pai si cand o sa intrebi daca ai voie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costea Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 19 Aug 2010, 21:01 |
|
|
|
Esti o fire foarte curioasa si nerabdatoare dupa cate vad. Monica o sa citeasca ce am scris noi aici si poate o sa vrea sa-mi dea un raspuns. Timpul nu ti-l pot spune, asta depinde de ea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Deea Scris: 20 Aug 2010, 03:47 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Deea, este minunata colectia ta. O mai admirasem, dar cred ca pana acum n-am reusit sa-ti scriu vreun mesaj aici. Te felicit, ai modele foarte frumoase, printre care se gaseste Dragoste, un model pe care pe mine personal ma fascineaza si pe care sper sa-l pot lucra odata ce termin cele doua modele pe care le am in lucru momentan. Referitor la faptul ca nu le poti inrama pe moment, eu as indrazni totusi sa-ti dau un mic sfat: in masura posibilitatilor, inrameaza modelele cu ceva ieftin pentru ca daca le tii asa, chiar si protejate, tot se mai strica ele putin. Cel putin asta am observat eu la mine. Am un model terminat de vreo doi ani de la Metamorfoze si inca nu l-am inramat ca sa-l pot pune odata cu restul de la set, dar s-a facut cam uratel si stramb, nu stiu de ce.
Oricum, este foarte frumoasa colectia ta si mi se pare geniala ideea de a le semna. Poti sa-mi spui cum faci, modifici simbolurile pe diagrama?
Te pup si sa ai o zi frumoasa.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|