Replica: Traiesc in lumea goblenului by Marian Topala (525 mesaje), la 07-07-2006 Traiesc in lumea goblenului, uit sa mananc si sa dorm by D. Edu (3 mesaje), la 07-07-2006 Buna ziua,
Si eu lucrez modelele de la firma dumneavoastra cu mare drag, sunt pro doar pentru modelele cu diagrama. Am lucrat ,,Palaria de pai", ,,Moara din padure", ,,Sonata florilor", ,,Muza pictorului" (l-am facut cadou unei persoane dragi), ,,Jessica", ,,Crenguta cu pere", ,,Crenguta cu cirese" si acum lucrez la ,,Unica-Gerbera Rosie".
Traiesc in Olanda si am vazut ca aveti un reprezentant in Benelux (Belgia, Olanda, Luxembourg). M-ar interesa sa comercializez produsele dumneavoastra in aceasta zona, cu predilectie in Olanda, Amsterdam pentru inceput. Am posibilitatea de a dezvolta aceasta idee. Traiesc in orasul muzeelor si al expozitiilor, aici oamenii stau in ploaie 4 ore pentru a putea vede ceva frumos, pentru arta.
Astept raspuns de la dumneavoastra.
Cu drag, Diane Edu
Replica: Soon by D. Edu (3 mesaje), la 07-07-2006 Voi reveni curand cu fotografii, astept sugestiile voastre. Am atat de mult de invatat de la persoanele cu experienta.
Replica: Bine ai venit, Diane, in clubul gargaritelor! by Admin TTT (3890 mesaje) , la 10-07-2006
Replica: Am un interes deosebit. by D. Edu (3 mesaje) , la 12-07-2006 Draga Admin,
Chiar astept un raspuns la propunerea mea. Sunt convinsa ca aveti adresa mea de email, ma intereseaza un numar de telefon sau o persoana de contact pentru a dezbate acest subiect.
Curand vin in tara si as vrea sa stiu daca as putea intra in legatura cu cineva despre acest subiect.
Diane Edu
Replica: Te asteptam la sediul firmei noastra, Diane by Admin TTT (3890 mesaje) , la 15-07-2006 
Replica: Indicatii by Olimpia Zaharia Constanta (5 mesaje), la 04-02-2007 Sunt bolnava dupa goblen si vreau sa ajung la perfectiune si performanta. Singura am invatat, dar tare mult imi doresc sa-mi explice cineva cum sa am dosul goblenului perfect; cum sa fac trecerea firelor ca sa nu fie talmes-balmes. Cos destul de curatel, dar un sfat de la cineva cu experienta mai mare nu-mi strica. Astept raspuns cu multa nerabdare.
Replica: Trimis de Violeta Tronaru by Admin TTT (3890 mesaje), la 05-02-2007 Ma numesc Violeta Tronaru si sint o mare admiratoare a modelelor dvs. Am aflat de firma dvs. prin 1998 de la o pacienta care lucra ,,Mesteceni aurii" si am rugat-o sa-mi dea adresa dvs. De atunci am comandat foarte multe goblenuri, dar nu am reusit sa le lucrez pe toate. Am lucrat
Mesteceni aurii,
Primavara,
Iarna,
Vara,
Noapte de iarna,
Bisericuta inzapezita,
Colt luminos,
Foisorul de vanatoare,
Seara de vara,
Cos cu trandafiri,
Vaza cu flori de camp,
Inedit floral,
Conacul dintre dealuri,
Fata cu flori,
Fetita cu palarie,
Fata cu palarie galbena,
Madona in albastru. Acum lucrez
Primavara pe ulita. Ce sa va spun? Lucratul la goblen m-a ajutat foarte mult sa-mi revin din depresia postnatala si acum ma relaxeaza mult. As sta ore in sir sa lucrez, dar timpul nu-mi permite mereu. Am tot incercat sa intru pe forum, dar n-am reusit asa ca am incercat sa va scriu acest mesaj. Sper sa ajunga la dvs. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi si va admir.
Violeta
Replica: Cum sa lucrez un goblen, corect, by Admin TTT (3890 mesaje) , la 05-02-2007 Dupa ce am lucrat primul meu goblen eram atat de fericita si il aratam cui vroia sa il vada si cui nu. Pana intr-o zi (eram deja la cam al cincilea goblen lucrat) cand o doamna mi-a spus ca ar vrea sa cumpere unul dintre ele. Cum ea se orientase spre primul goblen lucrat de mine, nu ma lasa inima sa zic, da, il vand. Pe undeva, vanitatea imi dadea insa ghes sa spun
da. Vroiam sa-i demonstrez sotului meu ca lucratul unui goblen nu este chiar pierdere de timp (cum spunea el) si mai vroiam sa arat prietenelor mele ce afacere facusem eu. Numai ca doamna, dupa ce a luat goblenul in mana si l-a cercetat pe toate partile mi-a spus:
Citat:
Pacat, nu este lucrat cum trebuie.
Nu m-a lasat sa mai spun nimic, ci mi-a aratat dosul goblenului lucrat. Mi-a explicat ca oricine se pricepe nu va cumpara un astfel de goblen. Am ratat aceasta sansa si am ratat-o si pe urmatoarea cand un doctor din oras ce pleca in Germania mi-a cerut cinci goblenuri. Toate sperantele mele s-au spulberat cand domnul doctor s-a intors cu goblenurile la mine si mi-a explicat ca nu i le-a cumparat neamtul pentru ca nu erau lucrate bine. Din clipa aceea am avut grija cu sfintenie de aspectul acesta. Ata nu se innoada, ci, pentru a incepe lucrul se introduce acul pe sub panza si se trage ata in sus. Se retine cu degetul o bucatica de ata pe spate si se lucreaza urmatoarele puncte peste ea avand grija sa o acoperim. Pentru a sfarsi sau incepe noi randuri se introduce ata pe sub randurile lucrate. Nu se lasa ata libera pe spate si nici nu se fac ,,pasi". Dosul lucrarii se deosebeste de fata doar prin inclinatia inversa a punctului.
Sper sa te fi lamurit, Olimpia. Iti ures succes la lucru (si stiu ca vei avea, dupa pasiunea pe care o degaja cuvintele tale) alaturi de un bine ai venit, in randul gargaritelor.
Replica: Bine ai venit, Violeta! by Admin TTT (3890 mesaje) , la 05-02-2007 Te cooptam pentru pasiunea ta si pentru numarul mare de goblenuri lucrate, in colierul gargaritelor de pe acest forum. Iti uram un bine ai venit cald si speram ca, acum ca ti-ai recuperat parola, sa revii cat mai des pe acest forum.
Succes la lucru!
De observat, acest colier nu este inchis! Oricine iubeste frumosul este invitat sa ni se alature.
(mesaj cu link spre aceasta pagina, trimis catre Violeta, dupa ce i-am furnizat parola pe care o uitase)
Replica: Traiesc in lumea goblenului si uit sa maninc... by angela draganoiu (427 mesaje), la 06-02-2007 Doamne cit de mult adevar ati spus! Lucrul la goblen ma face sa uit de timp, dar si de grijile cotidiene.
Doamna Admin cred ca ati putea face un lucru minunat daca ati pune in vinzare acel colier de gargarite, poate sub forma unei bratari din argint. Sunt convinsa ca multe forumiste ar cumpara-o.
Replica: Multumesc, Gargarito! by Olimpia Zaharia Constanta (5 mesaje), la 09-02-2007 O idee pentru toate: nu ar strica un goblen cu gargarite pentru ca tot vine primavara. Noduri nu faceam, dar trecerea firului era pentru mine o problema si perspicacitatea mea mi-a spus ca acesta-i modul de lucru, dar am vrut sa ma conving de la cei avansati. Daca ne vom cunoaste bine poate formam un grup si sa ne intilnim din cand in cand la mare, la munte si sa ne povestim fiecare cum ne-am straduit sa facem arta.
Salut Clubul Gargaritelor! Replica: Abia acum by cucos catalina (1612 mesaje), la 12-02-2007 am vazut colierul. Este super! Este extraordinara ideea cu goblenul gargaritzelor! Cred ca l-ar lucra shi baietzii de pe acest forum; doar sunt shi ei gargarei!
Shtitzi bancul cu Bula la shcoala, nu?
Invatzatoarea i-a pus pe copii sa dea exemple de insecte; primul elev zice albinutza; al doilea elev zice musculitza; al treilea elev furnicutza... la care invatzatoarea ii roaga sa nu mai diminutiveze insectele, moment in care Bula ridica mana shi da shi el un exemplu de insecta:
gargarele!
Replica: Traiesc in lumea goblenului, uit sa si mananc... by angela draganoiu (427 mesaje), la 12-02-2007 Doamna Admin,
Va mai propun ceva: incercati sa creati un nou model din imaginea pe care ati atasat-o pe 15.07.2006 la acest topic. Mie imi plac in mod deosebit peisajele, iar acesta pe care l-ati prezentat aici mi se pare cu totul deosebit si ar fi un cadou foarte frumos.
Iar despre bratara cu gargarite va rog gasiti o modalitate de a o crea si pune in vinzare; sunt convinsa ca se vor gasi amatoare sau chiar si amatori, de ce nu? Eu ma inscriu prima pe lista.
Replica: Eu am o metoda by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 12-02-2007 foarte simpla: cand incep sa lucrez, NU pun doua fire in ac ci, unul singur pe care il dau in doua, si cand incep sa lucrez la primul punct, trec ata prin el ca intr-un lat.
Asa nu ma mai chinui sa am grija sa nu scap firul, si nici nu se vad capete.
Si mai fac un lucru: eu imi colorez plansele, - in felul asta fac cunostinta cu modelul si vad si traseul culorilor si stiu cam cat de lunga sa pun ata ca sa termin o culoare si asa nu risipesc ata si nu fac pasi mari in lucru. Pana la urma conteaza satisfactia creatiei, dar cand obtii si un lucru de calitate parca esti si mai multumita.
Replica: Gargarite, by Admin TTT (3890 mesaje), la 12-02-2007 dragele noastre gargarite, ne-or place noua gargaritele, dar, ia ganditi-va cum ar arata aceste insecte mici pe un goblen. Ele sunt micute si daca le-am repezanta ca fiind mai mari, ar parea ca am realizat un model pentru copii. O insiruire de gaze mici, rosii pe niste floricele, iar nu ar arata bine. Deci, poate, un proiect mort, inainte de a se naste. Nu v-ati pus intrebarea de ce oare cei de la Rogoblen nu scot modele cu lacramioare? Din acelasi motiv. Avem numai un singur tablou cu lacramioare. Dar, stiti voi, niciodata sa nu spui niciodata.
Iar in ceea ce priveste colierul, credeti-ma, daca noi am realiza si bijuterii, sigur, primul colier de genul celui prezentat mai sus, l-as cumpara (vorba Angelei) eu!
Va multumesc pentru dragalasenia cu care pasiti in acest club, pentru ideile voastre si, nu in ultimul rand, pentru florile minunate postate.
Replica: Traiesc in lumea goblenului, uit sa... by angela draganoiu (427 mesaje), la 13-02-2007 Aveti dreptate, Doamna Admin in ceea ce priveste colierul sau bratarica cu gargarite care ies din cadrul activitatilor dvs. Propunerea venea si din faptul ca la alte firme sunt si bijuterii pe langa cosmetice.
Dar castelul? Este un model de goblen care este sau asa mi se pare mie, realizabil, nu? Poate luati in calcul pentru modelele viitoare.
O zi buna tuturor.
Replica: Si ce faci cu castelul? by Marian Topala (525 mesaje), la 21-02-2007 Parca-i din desenele animate. Mie nu-mi place. Si nici celei ce sta in coasta mea, acum si coase goblen!
Replica: Sa intzeleg by cucos catalina (1612 mesaje) la 23-02-2007 ca tu vrei un castel adevarat, Mariane?
Alege-tzi unul de aici : Castele [linkuk nu mai functioneaza].
Replica: Va felicit by Admin TTT (3890 mesaje), la 24-02-2007 Ma numesc Scurtu Adelina si lucrez de ceva timp la goblene din placere. Dau comanda prin telefon la dvs. si in cateva zile le primesc. Va felicit pentru acest lucru minunat pe care il faceti. Aveti o serie foarte variata de goblene si foarte ieftine fata de cele de la o firma din judetul meu. Am cumparat la inceput un goblen de aici de la noi, dar dupa ce ca sunt mai scumpe decat cele de la Focsani, mai sunt si urate. Culorile nu se imbina asa de frumos ca la dvs. P.S. Frumoase castele, Gargarita! Castelul Langeais il cumparam pentru Marian. Ce zici?
Replica: Daaa, normal! by cucos catalina (1612 mesaje), la 26-02-2007 I-l cumparam, numai sa fie Gargarele M multzumit shi sa mai stea printre noi. Uite, am mai postat o oferta.