Acum este 10 Iun 2026, 17:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vela in amurg - goblen lucrat de Olivia si Danuta
MesajScris: 23 Iul 2010, 17:21 
Neconectat

Nume forum:1
Mi-ar placea sa aflu toate aceste smecherii de care spui tu! Zambesc acum cu gura pana la urechi, in plus tocmai a ajuns si cafeaua mea de dimineata, dar ai toata dreptatea, cu aceste mici trucuri merge mult mai usor cusutul. Te pup si sa ai o zi frumoasa!

Olivia, incearca-l la urmatorul, te asigur ca n-ai sa-l mai pui la fel. Te pup!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Aug 2010, 18:19 
Neconectat

Salutari tuturor!

Va ofer un nou episod din goblenul meu, sper sa va placa!
Sa aveti o zi minunata!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Aug 2010, 18:51 
Neconectat

Imi place episodul, Danuta.
Mai ai foarte putin si-l vedem la colectie.
Pupici si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Aug 2010, 18:57 
Neconectat

Danuta, imi place tare mult!
Ma bucur ca printre toate problemele si treburile zilnice, ai reusit sa mai cosi ceva. Ai sa il termini foarte repede, nu mai este mult si sunt sigura ca vom vedea finalul.
Tu ce mai faci? Sa stii ca astept nerabdatoare vesti de la tine.
Pupici multi lui Albert si lui Cedric.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Aug 2010, 23:44 
Neconectat

Multumesc pentru aprecieri!

Si daca tot ma aflu intr-un topic al meu, aici ma pot "lungi" putin la vorba, fara sa-mi fie frica ca am sa deranjez pe cineva.
Risc sa par un casetofon stricat cand spun ca am o viata tare ocupata si nu mai dovedesc cu treburile. Dar sunt in acelasi timp foarte multumita de acest lucru, mai rau ar fi sa nu am ce face. Incerc, ca intotdeauna, sa am o viata cu activitati diverse, adica aparte de munca la magazin, birou si atentie la clienti. Stau cu baieteii mei, uneori ma joc cu ei, alteori, se joaca ei singuri si eu cos la goblen sau fac ordine prin casa. Am o femeie care ma ajuta in casa, cu mancarea si curatenia, are grija cateva ore si de copii, dar chiar si asa raman multe de facut. Mai si citesc din cand in cand, in special cand mananc sau noaptea, inainte de a dormi.
Zilele acestea nu am mai fost pe la magazin sa varuiesc, astept sa se puna gresia si sa se mai termine alte detalii, dar cred ca saptamana care vine am sa stau toate ziua, acolo. Sunt foarte emotionata de mutare, abia astept sa schimbam casa, voi avea o terasa destul de ampla (las modestia la o parte), unde am sa pun multe plante si unde am sa tin pisica si cei trei caini pe care-i am. Sper ca avand aproape totul, casa si munca, sa ma ajung mai bine cu timpul.

Imi place foarte mult sa stau cu baieteii mei. Mi se pare ca timpul mi se scurge printre degete, de aceea fiecare clipa cu ei este de nepretuit.
Tocmai astazi, Albert a inceput un nou an de gradinita, trebuie sa termin de copertat nste carti de la scoala si sa am grija sa-si faca temele. Cu Cedric ma distrez foarte mult, are o energie teribila, si lui ii place sa stea cu mine, ne distram impreuna.

Acum o saptamana au plecat parintii mei inapoi acasa. Sunt linistita in aceasta privinta, au revenit la locul de munca si sunt bine, vorbim mult la telefon.
Cu Hector ma inteleg cat se poate de bine acum, desi nu prea avem timp sa stam impreuna, ne sprijinim reciproc. Am sa caut sa nu ma mai stresez pentru orice detaliu la firma si totul se rezolva oricum, mai devreme sau mai tarziu.

Trebuie sa plec acasa.
Va pup si va urez o noapte placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Aug 2010, 01:17 
Neconectat

Danuta, ma simt implinita si eu ca femeie atunci cand citesc ce scrii. Te-am simtit multumita si linistita sufleteste. Stiu ca nu-i usor printre straini, oricat de multe ai avea si oricat de bun ai fi, nu este niciodata suficient pentru ceilalti. Descrierea ce tocmai ai facut-o mai sus vietii tale, da dovada ca pana la urma nu conteaza cat de departe te poarta viata, lucru care pe multi ii inspaimanta, ci conteaza sa fii fericit. Chiar daca necesita o doza dubla de rabdare! Iar eu sper ca tu esti fericita.
Goblenul este minunat si foarte melancolic.
Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Aug 2010, 18:00 
Neconectat

Alia, iti multumesc! Ai dreptate, a fi fericit pentru noi toti ar trebui sa fie un scop in viata. Eu aici simt fericirea ca atare, desi am facut anumite sacrificii pentru asa ceva. La urma urmelor, viata in sine este o lupta ce se duce zi de zi. Eu, personal lupt uneori cu mine insami sa ma mentin pe o unda pozitiva, de unde sa caut sa ma comport ca atare.
Intr-adevar, acum trec printr-o perioada de multumire sufleteasca si de multa sepranta in viitor.

Te pup si sper ca si tu sa ai parte de momente placute.
Mai ales cand avem copii, viata capata o dimensiune total diferita. Mie, copiii mei imi dau puteri nebanuite de a face mai mult cu fiecare zi, in acelasi timp incerc, datorita iubirii pe care le-o port, sa fiu o persoana mai echilibrata si mai vesela.

O zi frumoasa tuturor!

P.S. Dana, sper ca si pentru tine sa vina zile si mai bune. Vei vedea ca asa va fi!
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Aug 2010, 18:32 
Neconectat

Danuta, ma bucur ca ai o stare de spirit foarte buna si te bucuri de copiii tai minunati.
Abia astept sa postezi noi episoade la Vela ta, desi stiu ca nu ai asa mult timp pentru cusut.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Aug 2010, 22:12 
Neconectat

Abriela, esti o draguta, iti multumesc! Chiar am mai lucrat putin la el, mai mult noaptea, dar acum ce-a mai ramas din el va merge mult mai rapid, sunt numai portiuni mari cu o singura culoare. Trebuie sa marturisesc insa ca nu am rezistat si ca m-am mai apucat si de Simfonie putin, pentru ca ma fascineaza acest model.
Dar Vela in curand va fi gata.

Te pup si iti doresc multe zile frumoase!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 09:37 
Neconectat

Danuta, referitor la ce m-ai intrebat in topicul celalalt, eu nu stiu daca procedez cum trebuie dar asa fac: deschid doua pagini ale site-ului Rogoblen. Prima este cu topicul x- Gargarita noua in gradina noastra! si celalalta pagina este acolo unde persoana care a intrat in gradina pentru prima data, a scris ceva.
Scriu la titlu x - Gargarita in gradina noastra! apoi copii ce a scris ea si dau lipeste in prima pagina si dupa aceea ii scriu eu ce vreau.
Sper ca nu te-am zapacit cu lamuririle mele si daca o gargarita stie alta metoda sunt si eu curioasa.
Pupici si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: