|
Acum este 10 Iun 2026, 20:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Amintiri ruginii - goblen lucrat de Abriela Scris: 27 Aug 2010, 21:22 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Abriela, felicitari si din partea mea. Este unul din preferatele mele.
Pupici.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Amintiri ruginii - goblen lucrat de Abriela Scris: 27 Aug 2010, 22:30 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Wow, Abriela, nici nu mi-am dat seama cat de repede l-ai terminat! A iesit foarte frumos si ingrijit si sper sa-i gasesti o rama pe masura. Sunt curioasa sa vad cu ce model vei continua.
Te pup si mult succes!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Amintiri ruginii - goblen lucrat de Abriela Scris: 27 Aug 2010, 23:06 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari Abriela! A iesit o minunatie de goblen. Sunt si eu curioasa cum au mai spus celelalte gargarite, cu ce vei continua sa ne incanti ochii si ce rama ii vei pune la Amintiri ruginii. Pupici si noapte buna.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Amintiri ruginii - goblen lucrat de Abriela Scris: 28 Aug 2010, 12:33 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ralu, iti multumesc pentru aprecieri. Danuta, fiindca am avut concediu, am putut dedica timp mai mult cusutului la goblen. Nici mie nu imi vine sa cred ca l-am terminat asa repede, cel putin, pentru mine este repede. Deea, partea cu inramatul se amana pentru ceva vreme din lipsa fondurilor. Sa aveti mult spor in tot ceea ce faceti. Va pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Amintiri ruginii - goblen lucrat de Abriela Scris: 29 Aug 2010, 07:43 |
|
|
|
Felicitari pentru finalizarea lui intr-un timp asa scurt. Este splendid. Pupici.
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|