|
Acum este 09 Iun 2026, 09:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Maria Zanfir
|
Subiectul mesajului: Ferocele pitbull Scris: 23 Aug 2010, 07:21 |
|
|
_________________ Mariuta - Gargarita-Oda-Gargaritelor
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ferocele pitbull Scris: 29 Aug 2010, 01:08 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Iti multumesc pentru postarea acestui video. Nu ma asteptam la asa ceva, ma gandeam ca ar fi vreo critica la adresa acestei rase sau asa ceva, cum se intampla de obicei.
Eu am un caine pitbull, este foarte calm, foarte bun paznic, a convietuit si cu iepuri, multe pisici, cat si caini. Singurul defect este ca daca il scoatem pe strada are tendinta de a ataca alti caini, in special daca sunt mai mari de dimensiune. Cu atentie, evitam desigur aceste atacuri, in schimb niciodata nu a atacat nici o persoana, uneori sta cu noi in casa pe langa copiii mei si este extrem de linistit. Sunt sigura ca in mare parte comportamentul unui animal, de orice rasa ar fi, depinde in mare masura de grija pe care i-o purtam si de ceea ce il invatam.
O zi frumoasa tuturor!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ferocele pitbull Scris: 30 Aug 2010, 01:05 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Da, ai mare dreptate Doi na, si asa cum dai acest exemplu, s-au intamplat alte atrocitati impotriva animalelor. Ca de pilda, imi vine in minte cazul gripei porcine, gresit denumita astfel, datorita careia cred ca prin Africa de nord s-au omorat mii de porci, specie care nu avea nici o legatura cu raspandirea acelui virus.
Rasa pitbull ca atare a fost creata de om tocmai pentru a fi agresiva, dar dupa cum spuneam, trebuie sa fim responsabili cu propriile animale, sa avem grija de ele si de educatia pe care le-o oferim. Ca atunci cand ai un copil, nu il lasi sa loveasca in stanga si in dreapta fara sa-i pui limite si sa-i interzici acest lucru.
O am langa mine pe catelusa Rox, metisa de ciobanesc german, care vrea sa dea mana cu bebelusul Cedric. Foarte dragalas moment!
O zi frumoasa tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ferocele pitbull Scris: 31 Aug 2010, 21:25 |
|
|
|
Foarte frumoasa intamplarea pe care ai expus-o, aici. Eu am avut o catea ciobanesc german, a fost un foarte bun animal de paza si un bun prieten al familiei pentru cativa ani buni. Poate, in viitor, voi mai avea aceasta rasa pentru ca sunt foarte linistiti si inteligenti. Desi in sensul inteligentei, pot sa ma laud si cu Rox a mea, care nu este nici o rasa in special, dar pe care am invatat-o diverse comenzi si le pune foarte bine in practica.
O zi buna tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ferocele pitbull Scris: 02 Sep 2010, 20:54 |
|
|
|
Iti multumesc pentru pupici, draga Doina. Te invidiez in mod pozitiv pentru munca pe care o faci in favoarea animalelor. Pe viitor mi-ar placea foarte mult si mie sa ma implic mai mult in asa ceva. Te pup si sa ai o zi frumoasa alaturi de animalutele tale dragi. Eu le mangai de aici si le vorbesc frumos.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|