Acum este 22 Apr 2026, 17:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Prea multe date pentru logare
MesajScris: 03 Iul 2009, 11:35 
Neconectat

Nume forum:1
Replica: Bine ai venit, Tincuta! by Flori M (318 mesaje), la 31-03-2009

Replica: Propuneri pentru site by tincuta rusu (1 mesaje), la 31-03-2009

Desi ma bucur ca am gasit site-ul dvs. trebuie sa spun ca am intampinat greutati chiar de la inceput adica de la logare. Nu locuiesc in Romania, iar site-ul dvs. este setat numai pentru adrese romanesti. A trebuit sa pun adresa parintilor mei ca sa ma pot loga.

Cred ca cereti prea multe detalii doar pentru logare. Probabil ca ar fi mai simplu (pentru noi) sa ne logam doar cu cateva elemente si sa cereti mai multe detalii in momentul cand clientul face o comanda.

O alta problema (sau pote nu stiu eu sa folosesc site-ul) este ca dupa ce imi aleg modelele nu exista un Cos de cumparaturi in care sa-mi salvez modelele alese pana ma hotarasc sa fac comanda.

Inchei cu speranta ca aceste observatii nu va vor deranja, dar va vor ajuta sa va imbunatatiti site-ul.
Numai bine,
Tina

Te inseli! Eu sunt in Italia si nu am avut probleme la inregistrare. Iar pe site mai sunt si alte fete din alte tari: SUA, Canada, Spania, Israel, Austria, Franta, India si... altele.
Tu din ce tara esti? Lipseste din lista?

Replica: Tincuta, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 31-03-2009

daca vrei sa le spui ceva celor de la Rogoblen, scrie-le pe adresa de la contact.

Cred ca nu stii ca de fapt, forumul a aparut dupa site, iar datele de inregistrare erau pentru cei ce fac comanda si, stii si tu, le cam dai asa cum vor cei carora le apartine siteul, ca fiecare are politica lui, nu?
Mie, cand am vrut sa fac o comanda in America mi-au cerut si numarul de asigurare. Iti dai seama ca nici in ziua de astazi nu m-am putut loga. Ca eu sunt rezidenta in Romania.
Cred ca mai trebuie sa te familiarizezi putin cu modul in care se face comanda pentru ca, da, exista un cos asa cum iti doresti tu.
Sunt sigura ca cei de la TTT nu se vor supara, cu toate ca le-ai facut niste observatii cam... gratuite.
Ai si din partea mea, un bun venit pe forum.

Replica: Exista by Puiu Mic (202 mesaje), la 31-03-2009

o bara de defilare pentru tari si un cos cu cumparaturi care te asteapta. Asa era ieri cand am facut eu comanda.
La date, nu te vaita ca cei de la TTT, taie factura pentru fiecare comanda si aia trebuie completata cu datele tale.
Bun venit pe forum!

P.S. Te rog, nu te supara, dar nu scrie cu prescurtari.

Nota Admin
Raspunsurile fiind date, eu nu am facut decat sa corectez greselile, inclusiv prescurtarile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: