|
Acum este 16 Apr 2026, 13:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 29 Oct 2009, 21:56 |
|
|
|
Felicitari naselor! Sa le lucrati cu mare placere atunci cand o sa le vina randul.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ilinca Moruzeanu
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 29 Oct 2009, 22:37 |
|
|
|
Nasa sau nasici, felicitari si de la mine! Aceleasi felicitari si pentru tine, Letitia.
_________________ Ilinca - Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 29 Oct 2009, 22:56 |
|
|
|
1. Da Felicitari nasicelor .
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
PENCU GEORGETA
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 09:12 |
|
|
|
Elena (Lenus), felicitari. Vreau ca acest goblen sa iti aduca si alt fel de ingerashi. Bucurie mare, nu ? Sa pup eu un obraz plin de zambete si bucurie ? Cu drag si iti daruiesc o floricica albastra. Am acasa o gradina intreaga. Cu drag, Georgeta
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 14:14 |
|
|
|
Felicitari, nasici! Letitia, iti amintesti cat m-a fermecat titlul dat de tine, "Zvon de primavara" ? Ma bucur ca nu numai pe mine, ma bucur nespus. Inca odata felicitari, fetelor.
_________________ Ioanap - Gargarita Quatro-Stagione __________________________ Aici am gasit mereu prieteni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 14:40 |
|
|
|
1. Da
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 14:42 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Multumesc din inima Georgeta pentru urarile de bine si floricica albastra. Iti doresc si tie asemenea. Pupici
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 14:56 |
|
|
|
Lenus, esti online! Am onoarea sa te felicit in direct. Te imbratisez si te felicit inca odata. Nu m-am putut abtine.
_________________ Ioanap - Gargarita Quatro-Stagione __________________________ Aici am gasit mereu prieteni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 15:03 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Multumesc Ioana. Nici nu stiti cata bucurie am in suflet ca am reusit sa fiu nasica acestui goblen. Imaginea ingerasului mi-a fost atat de draga inca de acum un an si ceva cand am descoperit picturile Sandrei Kuck. Sunt fericita ca unul din visurile mele a devenit realitate, sa vad aceasta pictura goblen. Sa nu va mai spun ca de cand a aprut ca o propunere pentru un nou goblen verificam zilnic, de cate ori aveam ocazia, la modele noi sa vad daca a aparut. Pupici!
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 30 Oct 2009, 16:33 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Lenus, felicitari de doua ori din partea mea (1. pentru ca ai propus aceasta imagine ca model de goblen, 2. pentru ca ai devenit nasa). Pupici.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|