|
Acum este 05 Iun 2026, 14:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:00 |
|
|
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:02 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:02 |
|
|
|
Ufff! In sfarsit, am reusit sa postez tot ce am cumparat. Ce ziceti? Va plac achizitiile mele?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:05 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Mireille, modele care mai de care mai frumoase in ladita ta. Iti doresc ochi buni si timp liber cat mai mult sa le poti finaliza pe toate. Pupici
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:38 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Mireille, foarte frumoase modelele pe care le-ai adunat in ladita ta. Pupici si multa sanatate sa le poti lucra pe toate.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:42 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2458 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alba ca zapada este cu diagrame sau imprimat? M-ar interesa si pe mine. Risipa rozelor. Imi tot face cu ochiul de pe prima pagina, este foarte tentant. Abia astept sa-l vad in serial.
Foarte frumoase toate modelele din ladita ta. Spor la acusor si timp de cusut!
Pupici,
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 13:47 |
|
|
|
Incep Risipa rozelor imediat ce ajung acasa azi. Alba ca zapada este cu diagrame. Adminica vreau sa fac doua cadouri la doua fete care-mi sunt tare dragi. Cum procedez?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 14:09 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mireille, ai o ladita bogata in modele noi. Am vazut "Frumusete exotica" pe lista. Te astept in topic alaturi de Rodica si Karmen, daca te hotarasti sa incepi acest model. Iti doresc mult timp liber, spor la cusut si ochi buni!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 14:11 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Mireille, ai adaugat in ladita modele superbe. Vad ca incepi sa imi faci concurenta, dar asta doar ma bucura. De abia astept sa vad Risipa in serial, dar mai ales atele frumoase. Pentru cadouri, faci in mod normal comanda, iar la observatii scrii catre cine vrei sa mearga cadoul. Pentru fiecare cadou, faci o comanda diferita. Asa platesti costurile de transport pentru fiecare. Plata ori o faci cu cardul ori faci si tu o alta comanda si iti vor sosi cheltuielile tie. Sper ca m-ai inteles.
Pupici.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Mireille - ladita mea de zestre Scris: 01 Sep 2010, 14:36 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Mireille, te felicit pentru noile modele adaugate la colectie. Abia astept sa vad in serial Risipa rozelor. Iti doresc mult spor la cusut, sa ajunga la colectie cat mai repede aceste minunate modele. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|