|
Acum este 09 Iun 2026, 10:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 07:53 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Broderia este deosebit de frumoasa. Dar si Vlad Tepes merita munca pe care o depui. Spor la lucru pentru concurs!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 08:17 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Nu prea m-a atras acest model, dar acum, vazand cat de frumos se contureaza, parca imi place mai mult. Mult spor in continuare iti doresc. Pupici dulci si pentru ingerasul tau, sa te lase sa lucrezi la goblen.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 09:14 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Nico, extrem de frumos se contureaza. Iar nuanta asta de visina coapta m-a dat gata. Mult spor iti doresc. Pupici pe raze de soare pentru tine si puiul tau mic.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 09:17 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nico, ai revenit in forta. Imi place desenul facut pe panza cu ata visinie. De abia astept sa vad si chipul lui Vlad Tepes. Spor la cusut iti doresc.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 10:04 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Nico, mult spor la broderie. Si pupicei lui Alex.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 03 Sep 2010, 10:08 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2458 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Subscriu si eu la ce a scris Onuta.
Mult spor la acusor si Alexandru, sa fii cuminte, sa aiba mami timp si de "o ata, doua, trei".
Cu drag,
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 06 Sep 2010, 22:06 |
|
|
|
Va multumesc pentru incurajari, dragele mele. Sper sa am ceva mai mult timp pentru goblen, ma relaxeaza si uneori chiar am nevoie. Alexandru va trimite un zambet, cum numai el stie. Va imbratisez pe toate cu drag.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lucia Marina
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 10 Sep 2010, 19:28 |
|
|
|
Nico, asa ma relaxeaza mesaje celor mici, scrise de mama, ca imi vine sa urc in masina si sa alerg pana la nepotelul meu. Tie iti doresc spor la ac. Am vorbit eu cu Alexandru si mi-a zis ca te lasa sa mai cosi, ca stie ca este pentru tati a lui.
_________________ Lucia - Gargarita-Eden
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 10 Sep 2010, 21:36 |
|
|
|
Multumesc, Lucia. Se vede ca ati vorbit, chiar ma mai lasa seara sa fur cate o jumatate de ora de cusut. O calda imbratisare pentru tine si nepotelul tau.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Vlad Tepes - goblen lucrat de Nico Scris: 10 Sep 2010, 22:00 |
|
|
|
Am zburat repede, visand noul episod. Ma bucur ca Alex te lasa libera pentru goblenat, se vede ca are gusturi bune.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|