Acum este 16 Apr 2026, 06:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Flori
MesajScris: 07 Iul 2010, 07:47 
Neconectat

Nume forum:1
Flori, foarte frumoase modelele cusute de tine. Pe cand niste hainute pe masura lor?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iul 2010, 17:38 
Neconectat

Cristina, Nico, Dina, Deea, Onuta, Sergiu, va multumesc pentru ca aveti cuvinte frumoase pentru mine.

Flori, foarte frumoase modelele cusute de tine. Pe cand niste hainute pe masura lor?
Iuli, eu am lucrat pentru altcineva pentru bani, asa ca altcineva imbraca fiecare goblen lucrat de mine.

Va pup pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Iul 2010, 09:35 
Neconectat

Floricica frumoasa, buna dimineta, si o plecaciune.

Iti aduc la pat, o canuta de ceai cu parfum de iasomie, un cornulet cu mac si o floare albastra. Ma primesti?

Am privit modelele lucrate de tine si sunt foarte frumoase.
Lucrezi cu foarte multa rabdare si pasul cusut de tine este egal si totul se vede foarte frumos.
Modelele sunt destul de complexe si merita evidentiat acest lucru.
Draga mea, nu trebuie sa lasi capul in jos pentru ca le cosi pentru bani. Acest lucru nu este o rusine. In tinerete, am cusut ii pentru o societate din Pitesti, tot pentru bani.
Cu banii castigati imi cumparam cele necesare pentru scoala, pentru un trai mai decent. Mama mea era singura si orice banut in plus era bine venit.
Iti multumesc frumos pentru urari. Iti multumesc frumos ca ai fost langa mine si baiatul meu.
Floricica, ce mai cosi?
Eu tare imi doresc sa cos unul din modelele expuse la categoria „Produse noi” dar nu stiu ce sa aleg. As vrea sa imi dai o mana de ajutor. Poti sa ma ajuti?
Imi plac iconitele, florile, portretele. Tie ce iti face cu ochiul?
As vrea sa cos acum, in vacanta, un model pentru prietena mea si nu stiu ce sa aleg. Tu daca ar fi sa faci un cadou, pe care l-ai alege ?
Timp de gandire pana luni.
Pana atunci, te sarut pe obraz si te imbratisez strans, strans de tot.
Cu drag si o floare albastra,
Georgeta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Iul 2010, 21:57 
Neconectat

Georgeta, mereu ne uimesti pe toate. Si pe mine si pe Mariuta si pe Anca. Esti tare omenoasa. Se cunoaste ca nu ai avut viata usoara si ca ai muncit. Numai oamenii care au suferit, inteleg pe ceilalti.

Sa stii ca nu imi este chiar deloc rusine ca lucrez pentru bani pentru ca multe necazuri au fost acasa si daca nu trimiteam eu bani, nu stiu cum se rezolvau problemele.
Am rams fara bunici (au murit) in aceste doua luni. Tatal meu a avut din nou probleme si a stat in spital. Mama nu se simte nici ea bine si ajutorul meu a venit bine. A contat ca m-au imprumutat si fetele si uite ca acum am reusit sa achit datoriile mele, tot cu lucru de la servici, dar si de la goblen.
Nu fac mofturi cand este vorba de munca. Sora mea a plecat acasa sa stea cu parintii pana se rezolva probleme din Romania. Am impartit munca sorei mele cu fetele, asa ca acum suntem mai ocupate decat inainte.
Ma intrebi ce mai cos. Am lucrat un model in punct in cruce pentru o doamna din Italia. Nu era de la Rogoblen.
Nu pot sa fiu foarte clara cu ce imi place de la Produse noi si sa te sfatuiesc pe tine. Eu as coase pentru mine ce s-ar potrivi cu casa mea. Am vazut un model de casa frumos, aici, in Italia si as vrea si eu sa am la fel, in Romania. Cand o sa am acea casa in Romania, cu mobila, perdelele si covorul asezate, o sa cos ceva ce sa se potriveasca cu fiecare camera. Asa m-as gandi si la tine.
Am citit ca tatal tau a fost preot. Nu vrei sa ii cosi un goblen religios, asa ca o iconita?
Pentru prietena ta, gandeste-te la ea, la cum are ea in casa si o sa-i gasesti ceva dupa inima ei.
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana luni, dar nu prea mai avem timp nici una sa stam pe net. Inainte ne anuntam una pe alta daca avem un mesaj pe forum.

Am citit ca vrei sa pleci de aici, adica sa nu mai scrii aici. Mi-ar parea atat de rau, ca, uite ce bine mi-ai facut cu mesajul acesta pentru mine. Parca am uitat de pomenile ce vin si unde trebuie sa mai trimit bani. Si Mariuta este vesela si Anca scrie pentrui noi.
Eu te pup mult si indesat, cum zici tu, ca sa stii ca si eu ma gandesc la tine cu drag.
Multumim pentru toate darurile si iti uram toate trei ca baiatul tau sa aiba succes la facultate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 00:20 
Neconectat

Draga Flori, daca tu ai stii ce ma obsedeaza pe mine vara aceasta, ai avea si mai mult de lucru, pentru ca, parca prea rezonez cu ardeleanca ta. Au iesit splendid ambele modele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 10:09 
Neconectat

Flori M scrie:
In fata caminului.

Imi place foarte mult. De fapt, imi plac ambele modele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2010, 19:11 
Neconectat

Letitia, eu nu am inteles sa vrei sa imi spui, dar eu ma bucur ca m-ai vizitat.
Nu am mai lucrat goblen de multisor pentru ca au fost mai multe probleme si asa am ramas fara timp.

Adriana, multumesc.
Te sarut si pe tine si pe Mariuca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2010, 19:17 
Neconectat

Flori, sper ca problemele tale sa se imprastie precum fumul in vant, iar tu sa revii langa noi, sa ne incanti cu multe alte modele pe care stii sa le lucrezi cu atata pasiune, chiar daca ele nu vor imbraca peretii casei tale. Nu uita ca eu astept goblenul care va fi lucrat doar pentru inima ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2010, 19:21 
Neconectat

Multumesc, Cristina. Eu sper ca asa va fi cum spui tu.
Succes la scoala lui Alexandru si un sarut pentru Michi. Te pup si pe tine.

Admin, mii de scuze pentru greseala din celalalt topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 18:59 
Neconectat

Dragele mele, de Craciun sunt acasa.

Nu mai sunt cu Mariuta si Anca (locuiesc si muncesc in alt oras) si nu mai am net.
Va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: