Acum este 06 Iun 2026, 04:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 30 Oct 2009, 23:41 
Neconectat

Nume forum:1
Alexa, numele de gargarita ce ti s-a dat ti se potriveste de minune.
Imi pare bine sa vad ca incerci din rasputeri sa depasesti momentul.
Pupici pe obrajori lui Toni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 06:24 
Neconectat

Alexa, am ramas stupefiata citind despre ceea ce i s-a intamplat lui Tony. Nu-mi venea sa cred ca s-a putut intampla asa ceva dupa tot zbuciumul si eforturile tale si ale sotului tau de a-l face bine pe Tony. Tin minte postarile tale in care impartaseai cu noi fiecare izbanda in procesul de recuperare a lui Tony. Cuvintele tale emanau optimism si citindu-le iti simteam entuziasmul care era aproape palpabil. Fie ca toate incurajarile Gargaritelor sa-si faca efectul, sa poti depasi momentele prin care treci si sa ai mare incredere in puterea divina ca totul se va rezolva. Dumnezeu nu va lasa un copil atat de bun si de sensibil ca si Tonytza la greu. Eu am mare incredere ca se va rezolva, constiente fiind ca va trebui sa incepi o noua lupta, dar lupta aceasta cu siguranta ca va va uni si mai mult, iar la un moment dat, peste ani vei simti din partea lui Tony rasplata sacrificiului tau.
Despre numele tau de gargarita nu pot sa spun decat ca este cel mai potrivit posibil, iar nasica care ti-a gasit acest nume a fost mai mult decat inspirata. Este un nume deosebit pentru o mama deosebita. Asa ca: fruntea sus si lupta mai departe. Sterge lacrimile si continua lupta cu viata. Asta e menirea parintilor si trebuie sa facem tot ce putem pentru puiutii nostri.

Nico, felicitari pentru bebe-ul care va veni si sa ai parte de o sarcina usoara. Stiu ca te incearca sentimente deosebite si-mi aduc aminte cu placere de acele momente pe care le-am treit si eu la un moment dat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 08:53 
Neconectat

Buna dimineata!

Am trecut sa va spun ca este gata cafeluta. Avem si laptic.
Astazi este program administrativ: curatenie si mancare. Si goblenat. Trebuie sa imi fac timp si pentru goblenat.
O zi frumoasa!

P.S. Alexa, numele ti se potriveste de minune. Am aprins candela pentru voi. Va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 10:16 
Neconectat

Buna ziua, dimineata cred ca era cand s-a trezit Adriana, nu?
Eu sunt mai lenesa din fire , imi place sa ma trezesc tarziu ( si la propriu si la figurat ).
Sunt la serviciu acum si vroiam sa fac un ceai ca mi s-a facut frig. Vroiam sa va intreb daca sunteti amatoare? Un ceai de sunatoare (doar asta am la birou ) cu miere si multa lamaie, cum suna?

Alexa imi pare foarte rau pentru ce a patit Tony. Stiu cat de mult te-ai chinuit atat tu cat si sotul tau sa il faceti bine, nu stiu ce sa spun. Ma doare ca se intampla astfel de lucruri, dar de ,multe ori imi indrept gandul catre Dumnezeu si cred ca stie el de ce se intampla.Trebuie sa avem incredere in El, sa nu ne pierdem niciodata speranta ca va fi bine si soarela va rasari si pe strada noastra.
Va pup si sa stiti ca o lumanare va fi aprinsa pentru voi si pentru toate gargartiele aflate in momente dificile ale vietii.
Nicoleta mii de felicitari pleaca spre tine acum si o imbratisare calda de la mine. Ma bucur enorm pentru tine si iti doresc sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si ca aceasta minunatie sa va umple viata cu prezenta ei.

Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag, si chiar daca prezenta mea este tot mai rar pe forum si mai ales la cafenea sa stiti ca urmaresc postarile de la cafenea si de la seriale aproape zilnic. Mai am de navigat prin casuta noua si timpul este scurt, mai ales de cand au inceput cursurile la facultate.

Un weekend cat mai placut va doresc (sper ca asta nu va fi ultima postare pe saptamana asta) si calduros!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 11:11 
Neconectat
Site Admin

Raluca, printre picaturi, eu citesc gargaritelor de la TTT ce mai fac fetele de pe forum. Au fost atat de afectate de ce i s-a intamplat incat am simtit ca le se acopera inima de lacrimi. Le-am propus sa o bucuram pe Alexa, asa cum stim noi si i-am facut o surpriza, dar aveam nevoie de un nume de gargarita. Ne-am invartit in jurul cuvintelor, leoaica tanara, mama, luptatoare, constelatia Leului si cate altele. Dupa doua zile am ajuns in fine la numele ce este inscris la semnatura ei. Speram ca numele sa fie ca o emblema a vietii ei, incunuata de fericirea de a avea un copil sanatos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 11:51 
Neconectat

Buna si cafeluta de la tine, Adriana, dar bun si un ceai cu sunatoare daca are multa lamiaie si este indulcit cu miere.
Gabriela, ai probleme cu stomacul de bei ceai de sunatoare?
Alexa, Dumnezeu este mare si are pregatit tot ce este mai bun pentru tine. imi place si numele tau, iti vine ca o manusa. Felicitari, Gargaritelor petru inspiratul nume.

Nico, minunata veste sa fie tot motiv de sarbatoare!
Oana, iti doresc sa iti revii cat mai repede la normal si sa duci sarcina usor.

RodiMar, scrii exact ca Laura.

Va pup si va urez un weekend placut.

P.S. Mi-e dor de Catalina. Ca sa nu existe dubii, care Catalina?, am adus o imagine graitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 12:48 
Neconectat

Am venit sa va salutam si sa va spunem ca s-a mai desumflat putin ochisorul.
Si cum eu ma incarc de energie de aici, nu am mai putut sa stau departe de voi. Va multumesc din suflet pentru tot. Pe nasicile mele le pup dulce dulce.
Inca sunt in faza aceea in care nu pot sa gandesc. De aceea va rog sa ma iertati pentru ca sunt saraca in vorbe.
Si, cum goblenul este terapia mea cea mai de folos. merg sa va adaug ce am mai lucrat. V-am adus si niste painica de casa fierbinte, abia am scos-o din cuptor. Nu arata ea foarte bine, dar va garantez ca este delicioasa.
Este prima painica pe care o fac.
Va pup dulce, dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 17:44 
Neconectat

Dulce si parfumata este painea de la o gargarita cu nume atat de frumos, Alexa!
Multumesc, cum va multumesc si voua, gargaritele pentru toate diminetile in care ma ademeniti cu atatea alte bunatari.
Alexa, Minune-de-Mama, tu imi cunosti convingerile mele: nimic nu este intamplator si este posibil ca aceasta intamplare sa aduca ceva cu mult mai bun si mai bine pentru ochisorii puiului tau. Eu ma gandesc deja la intalnirea de vineri si zic ca tot raul este spre bine.
Uitata-te seara, la ora 7 (19) la emisiunea de pe ProCinema si ai sa intelegi. Oameni care traiesc ani in sir cu o boala, diagnosticata si tratata eronat, si, intr-o zi, Domnul le aduce in cale omul providential. Te uluieste cum le aranjeaza Domnul pe toate. Noi sa avem ochi si sa vedem.
Ai grija si de tine. Nu uita ca ai o boala de inima ce poate sa te afecteze mult si, stii doar cata nevoie are Toni de tine.
Numele tau de gargarita arata cat de iubesc oamenii, de te-au inteles asa cum te simt si eu. Esti o minune de mama!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 17:56 
Neconectat

Cat ma bucur ca se mareste numarul mamicilor in gradina noastra! Se pare ca Daniela a dat semnalul (la noi se zice a tras piciorul), Oana a preluat stafeta din mers, iar tu Nico este ultima noastra surpriza.
Ma bucura atat de mult vestea de la tine, de mi-a tresarit inima in spasme de fericire. Sa fie in ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara si sa te bucuri asa cum te indeamna RodIMar, care scria intr-un alt topic ca ar vrea sa mai fie mamica, ca sa se bucure din nou de clipele acestea magice cand puiul este in burtica.
Oana iti doresc sa te lase cat mai repede greturile ca sa te poti bucura, in liniste de aceasta perioada.
Daniela, sper ca toate sunt bine la tine si ca esti ori lipsita de mijloace ca sa comunici cu noi, ori esti deja in Romania. Sarcina usoara si pentru tine pana la Craciun cand vine mosul cu daruri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 18:05 
Neconectat

Dragele mele gargarite, am lipsit cu atat folos de pe forum, incat nu-mi vine a crede ca sunt acum in fata computerului si va scriu.
Mariuca a facut o viroza urata, de a fost nevoie de injectii prin branula si a fost intubata ca nu mai putea respira. Totul ar fi fost spre bine, daca sotul meu nu ar fi cazut si el prada, unei alte viroze. Cum, se pare ca dupa marea opareala, sistemul meu imunitar era la pamant, eu am facut o viroza mai cu motz, de, cu medicamentele indicate de medic drept tratament, pot deschide o farmacie.
Nu am putut aplica leacurile babesti (seu de oaie pe piept, ca sa ma mai lase tuse, stiti voi de ce!) si nici nu mi-au fost de ajutor ceaiurile, ca altadata.
M-am tarat sa fac cate putin de mancare, tot asa cum jumatatea mea se tara pana la piata ca sa faca cumparaturile.
Acum, avem alta problema. Noaptea, ca sa nu o trezim pe Mariuca cu accesele de tuse, ne sculam repede si mergem in bucatarie ca sa tusim. Purtam masca la gura ca sa nu o contaminam si pe ea.
Va doresc sa nu aveti parte de asfel de surprize si sa zburati vesele cu cafele si ceiuturi prin gradina.

P.S. Bravo, Gargarite TTT. Nu va dezmintiti.
Andreea are dreptate RodiMar:
RodiMar, scrii exact ca Laura.

Ultima oara modificat de Bica Nistor pe 31 Oct 2009, 18:07, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: