Acum este 06 Iun 2026, 04:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 31 Oct 2009, 18:06 
Neconectat

Nume forum:1
Alexa, fii tare si pupa manutele lui Tony din partea mea.
Acest mesaj este de la Elena, Gargarita noastra din nori.
Am vorbit cu ea acum la telefon. Tocmai se intorcea dintr-un zbor la Barcelona si normal ca i-am povestit ce era mai important, despre Tony. A fost foarte afectata si m-a rugat sa-ti transmit acest mesaj din partea ei. Nu a reusit deocamdata sa instaleze internetul. Poate in urmatoarele zece zile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2009, 19:56 
Neconectat

Bica, multa sanatate tie, sotului tau si Mariucai. Treceti si peste asta si sper ca s-a terminat cu ghinioanele pentru tine ca s-au cam adunat. Nu ma indoiesc ca optimismul, intelepciunea, dar mai ales credinta te vor ajuta sa treci cu bine peste toate.
Sanatate multa, multa, multa.
Cu drag RodiMar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 10:04 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute. Haideti sa bem o cafea impreuna, cu multa frisca.

Alexa, sa speram ca faptul ca i s-a desumflat ochisorul lui Toni este un semn bun si ca sangele acumulat acolo se va retrage si cristalinul va fi in regula. Dumnezeu este mare si are grija de un ingeras precum Toni. Le-am povestit copiilor mei patania lui Toni si in fiecare zi ma intreaba daca mai stiu ceva despre el, daca este mai bine.

Bica, sa va insanatositi cat mai repede toti trei!

Viitoare mamici, cum va simtiti astazi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:05 
Neconectat

Buna dimineata si de la mine, chiar daca este aproape de pranz.

Am facut ceiut (de iasomie si ceai verde cu o lamaie si miere) am scos colectia de canite la bataie asa ca sunteti invitatele mele.

La Bacau este o zi mohorata si este foarte frig. Sunt singurica pana dupa amiaza, sotul fiind la scoala asa ca imi fac de cap!
Voi lenevi in pat cu o carte in mana, voi schimba canalele la televizor in nestire si voi dormi.
O zi de leneveala... ce bine suna!

Va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:06 
Neconectat

Buna dimineata,
m adus niste ceiut de tei cu multa, multa lamaie si am venit sa va spun ca ochisorul aproape s-a desumflat mai este putin de tot, gras, cum zice Tony. S-au mai retras si cheguletele de sange. Mergem in continuare cu tratamentul.
Fetelor, eu va multrumesc din tot sufletul meu ca sunteti aproape de noi, va multumesc ca imi dati putere sa merg mai departe, va multumesc pentru tot.

Bica, imi pare enorm de rau ca treci prin ce treci. Incearca cu ceai de cimbru, asa ne-am pus noi pe picioare acum doua saptamani. Pentru o canuta de ceai pui un varf de cutit de cimbru, este rau la gust dar isi face efectul, calmeaza foarte bine tusea.
Pupici dulci pentru Mariuca.

Mamici cu bebici mici ce faceti? Pupici pe burtici!
Daniela, ce faci? Ai ajuns acasa? Pupici pentru puiuti!
Elena, iti multumesc din suflet. Iti doresc sa ai cat mai multe zboruri line lipsite de turbulente.
Nasicilor mele le multumesc din suflet si va pupam dulce, dulce.

Pupici dulci, dulci si o zi cat mai frumoasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:11 
Neconectat

Alexa, cat ma bucur ca suntem amandoua in acelasi timp pe forum. Simt emotia din sufletul tau cand vorbesti despre evolutia lui Toni. Ai incredere ca va fi bine. Toni este un copil puternic si rezistent (cum poate fi altfel cu asa parinti care fac toate eforturile pentru a fi bine pentru el?).
Poate s-a maturizat inainte de vreme, dar asta il va ajuta sa iubeasca viata mai mult, sa fie bun si drept in tot ceea ce face.

Vreau sa ne intalnim aici peste 15-20 de ani si sa povestim asa cum facem acum, dar atunci deja vom fi niste mamici care se intreaba: oare mai vin copii in acest week-end pe la noi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:22 
Neconectat

Buna dimineata, va spun si eu harnicutelor.
Trec pe la Cristina sa savurez din cafeluta ei.
Adriana, iti urez o dimineata cat mai relaxanta.
Alexa, vad ca aduci vesti mai bune despre puiutul tau.
Bica multa sanatate va doresc la toti trei.
Zi cu mult soare si buna dispozitie va urez tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:23 
Neconectat

Alexa, te simt altfel acum. Mai optimista...
Ma bucur si te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:35 
Neconectat

Buna dimineatza, fetelor

La Iasi fulguia de dimineata, se pare ca iarna este pe drum. Nu pot spune ca ma bucur, ca incepe frigul si incep necazurile pentru mine (maini si picioare reci).

Astazi am avut o experienta nu tocmai placuta. Am fost la un targ de mobila care este combinat cu un fel de targ de animale, unde am vazut niste animalute chinuite, inghetate de frig, unele dintre ele inghesuite o multime intr-o cusca mica, sau intr-un spatiu mic. Mi se rupea inima cand vedeam puiutii de catelusi cum tremurau. I-am zis sotului in drum spre casa ca i-as fi cumparat pe toti, numai sa nu-i mai vad cum tremurau de frig.

Am fost la acest targ fiindca de multa vreme incercam sa ne luam o masa si niste tabureti in bucatarie, dar fiindca au tot fost alte cheltuieli, nu am mai reusit. Abia azi ne-am luat o masa si patru tabureti, asa incat de acum incolo nu mai mancam pe un scaunel in fata televizorului, ci pe masa in bucatarie.

Sarcina, - tot mi-i rau, dar astazi pare un pic mai bine. Cu exceptia faptului ca m-am trezit pe la 5:30 sa vomit, nu am mai avut nici un incident. Ieri a fost destul de rau, nu am putut manca nimic, tot ce intra in mine, iesea in maxim 5 minute. Stau si ma intreb din ce creste bebe asta.

Sper ca sunteti bine, Alexa. Ma bucur sa citesc ca tratamentul da rezultate, sper sa fie din ce in ce mai bine pentru Toni. Oricand poti conta pe sprijinul si ajutorul nostru.

Nico si Daniela, sper ca sunteti bine si ne vom mai intalni virtual.

O calda imbratisare si numai bine tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: