|
Acum este 15 Apr 2026, 23:50
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Iarna de basm - goblen lucrat de Tina Scris: 11 Sep 2010, 12:48 |
|
|
|
Dana, Ralu, multumesc frumos.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Iarna de basm - goblen lucrat de Tina Scris: 11 Sep 2010, 13:16 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Tina, tare simpatic este modelul. Si puiul de căprioară este aşa dulce. Felicitări pentru finalizare.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Iarna de basm - goblen lucrat de Tina Scris: 11 Sep 2010, 16:09 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Tina, ai terminat un goblen tare delicat. Ce cosi in continuare? Sa ai mult spor la cusut. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Iarna de basm - goblen lucrat de Tina Scris: 11 Sep 2010, 19:25 |
|
|
|
Multumesc frumos, Lena.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Iarna de basm - goblen lucrat de Tina Scris: 11 Sep 2010, 19:35 |
|
|
|
Abriela, Iarna de basm este intr-adevar tare delicat, iar culorile sint grozave, mai frumoase decit in fotografii. Mi s-a parut mai complicat decit primele doua modele pe care le-am cusut, dar cred ca finalul a meritat efortul si rabdarea. Urmatorul model pe care l-am inceput este "Biciclistele". Ma gindeam sa prezint acest model in serial, dar cred ca va dura tare mult pina il voi termina. Stau prost cu timpul ca si alte gargarite..
Multumesc tuturor gargaritelor pentru incurajari si aprecieri.
Va pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|