|
Acum este 03 Aug 2026, 16:11
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 23 Oct 2009, 01:19 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lenus. Cinste tie ca poti sa te abtii.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 08:21 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Premiile lunii septembrie Locul I Visul liliacului inflorit Locul II Zvon de primavara Locul III Trepte cu flori Locul IV Meditatie Locul V Contemplare Premiul pentru concursul de fotografie: Intoarcerea in paradis. Intrucat modelul de goblen vizat de noi pentru moderatoare nu se afla la Modele noi, acesta va fi anuntat ulterior. Va felicitam si va dorim sa le lucrati cu placere.
Asa cum am procedat si anterior, daca va doriti alt model de goblen in locul celui castigat, aveti varianta sa il schimbati cu un alt model care sa aiba aceeasi valoare. Miercuri incepem livrarea, asa ca nu uitati sa luati o hotarare rapida. Intrucat sunt mai mult de trei modele, atribuite lunii septembrie (si aceasta inseamna depasirea bugetului alocat premierilor), toate modelele de goblen vor fi livrate cu diagrama alb-negru.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 08:32 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Monica, eu sunt ocupanta locului IV la acest concurs. In schimbul la Meditatie, mi-as dori Hibrid floral, daca se poate. Multumesc!
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
| Ultima oara modificat de Admin pe 02 Noi 2009, 08:39, modificat 1 data in total. |
| Am notat: Hibrid floral |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 08:57 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Monica, eu am castigat locul III. In locul modelulului oferit mi-as dori modelul Maica Domnului facatoare de minuni, daca se poate.
Multumesc.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 09:28 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Cristina, te rog sa verifici. Colega de la facturare spune ca este o diferenta valorica intre cele doua produse.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 09:33 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Monica, Imi doresc mult de tot acest model. Va rog sa imi facturati diferenta la model si de asemenea sa adaugati in colet si "rama lui nea Costica" potrivita pentru modelul Maica Domnului facatoare de minuni.
Sa ma anunti daca este in regula asa.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 10:57 |
|
|
|
Am ocupat locul 1 si am castigat modelul Visul liliacului inflorit. As dori sa-l schimb cu modelul Nadejda si 'rama lu nea Costica' pentru Nadejda. Platesc orice diferenta si taxe postale daca este necesar. Va multumesc pentru premiu si intelegere.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 12:31 |
|
|
|
Imi cer scuze. Am uitat sa specific. Diagrama alb-negru.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Doruletz Mic
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 12:38 |
|
|
|
Felicitari, castigatoarelor!
_________________ Doruletz Mic - Gargarita-Romantica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt castigatoarele concursului din septembrie? Scris: 02 Noi 2009, 14:21 |
|
|
|
Eu am fost castigatoarea de la concursul de fotografii. Imi place mult Intoarcerea in paradis si abia astept sa ajung in decembrie acasa sa intru in posesia lui. Va multumesc din suflet.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|