|
Acum este 11 Iun 2026, 23:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 19 Sep 2010, 14:38 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Am venit putin in vizita sa-ti urez mult spor, Sonia. Si sper sa ne incanti curand cu un nou episod. Pupici.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 19 Sep 2010, 18:06 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5341 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Ralu, tu spui ca atat cosi in patru zile, dar tine cont ca eu nu am un Dario mic care sa ma acapareze total. Multi pupici dulci si de la mine pentru tine si Dario. Deea, culorile acestui model sunt minunate. As indrazni sa spun ca sunt o parte din paleta de culori de la Trei ierarhi. Ioana, sper sa va aduc un nou episod cat mai curand.
Pupici dulci si o imbratisare calda,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 19 Sep 2010, 18:48 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Mult spor si aripioare harnicute la ac in continuare. Cred ca foarte curind o sa-l vedem la colectie. Pupici.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 19 Sep 2010, 18:54 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Mult spor si din partea mea, Sonia. Astept cu nerabdare urmatorul episod.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 20 Sep 2010, 06:38 |
|
|
|
Rralluca, multumesc mult. In ce priveste mutatul la colectie, o sa cam dureze, zic eu, avand in vedere dimensiunile. Elenuta, multumesc mult.
Pupici dulci,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 20 Sep 2010, 09:20 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Daca as coase si eu cat tine in doua zile, sigur as reusi sa termin ce am mai inceput. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 20 Sep 2010, 20:56 |
|
|
|
Sonia, aripioare la ac iti doresc. Abia astept sa vad cum "creste" acest model.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 21 Sep 2010, 02:20 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Sonia, spor la goblen! Vad ca ai o slabiciune in ultimul timp la paleta de culori TTT. Iar ne faci sa vedem curcubeu in fata ochilor. Te pupic si te urmaresc cu mare drag.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 21 Sep 2010, 07:01 |
|
|
|
Adriana, acelea erau doua zile mai libere. Cine stie cand mai prind eu asa ceva!? Nico, multumesc mult. Alia, asa este, cu toate ca acum nu sunt atat de multe culori.
Pupici dulci si o imbratisare calda,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Elena -Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 21 Sep 2010, 09:00 |
|
Membru din: 13 Ian 2010, 11:01 Mesaje: 303 Locatie: București Nume forum:1
|
|
Sonia, culorile sunt minunate. Astept cu nerabdare un alt episod.
_________________ Limbajul prieteniei nu opereaza cu vorbe, ci cu intelesuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|