|
Acum este 01 Iun 2026, 03:26
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 02 Noi 2009, 19:01 |
|
|
|
Superb, asa cum a spus si Mariana. Cred ca iti face mare placere sa-l cosi. Aripioare la ac in continuare!
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 03 Noi 2009, 11:04 |
|
|
|
Rodica, iese o minunatie de goblen. Au aparut si primele trepte. Incantator de frumos.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 03 Noi 2009, 15:19 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ce frumusete! Rodica, ne incanti ochisorii si sufletelele.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 03 Noi 2009, 23:20 |
|
|
|
Si daca ai stii, draga Rodica ce bucurie i-ai facut! Dar din cate vad iti da ceva de furca, nu-i asa? Dar stiu ca pentru tine nu este o problema. Cat mai multa sanatate si cat mai mult timp, caci sporul nu-ti lipseste.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 07:40 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Ancuta, sa stii ca nu este atat de complicat pe cat pare. Daca este sa fac un clasament al modelelor mai complicate lucrate de mine, Magia cascadei ar fi pe primul loc urmat de Paradisul regasit. Treptele iubirii este un pic diferit. Are intradevar culori multe dar odata inceput un fir iti da voie sa-l lucrezi pe o portiune mai mare in comparatie cu Paradisul. Daca ai impresia ca-mi da batai de cap din cauza pasului mai mic lucrat este numai din cauza ca lucrez in paralel la toate patru modelele incepute: Eden, Sissi, Noapte feerica si Treptele iubirii. Si eu iti doresc multa sanatate, rabdare si mult spor la Paradis, finutul meu.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 13:22 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
Continuare. 
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 13:29 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Mirific! Eu deja m-am asezat pe treptele tale ca sa pot simti mai bine mireasma florilor. Pupici dulci.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
lupu Laura - mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 14:03 |
|
Membru din: 14 Aug 2007, 22:00 Mesaje: 140 Locatie: Alexandria Nume forum:1
|
|
Felicitari! Cred ca tu esti cea care pune pe jar toate celelalte gargarite. Tu dai tonul. Esti super-tare. Nu cred ca am sa pot tine pasul cu tine. Toate cele bune!
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 15:05 |
|
|
|
Alexa, vin si eu sa ma asez pe o treapta din paradisul Rodicai. Combinatia de culori m-a vrajit ca si sporul tau Rodi. Aripioare la ac si sper sa vad repede, repede un nou episod.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Treptele iubirii - goblen lucrat de Rodica Scris: 04 Noi 2009, 20:17 |
|
|
|
O minunatie.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|