Acum este 10 Aug 2026, 13:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii septembrie
MesajScris: 26 Sep 2010, 10:15 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, este prea mare furtul acesta.
Asa nu vad cine o sa mai ajunga la final de concurs. Gargaritele au hotarat sa iasa din concurs si le dau dreptate.
Sunt fete care au servici, copii si cu mare drag mai pun un fir pe panza.
Stiu ca asta nu intereseaza pe nimeni, dar era mai frumos sa fim sincere si cu simt.
Am sa vad si reactia altor gargarite si cu siguranta se lasa cu retragere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 10:29 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Si eu ma retrag din concurs pentru ca nu pot sa ma compar cu sporul vostru la cusut. Saptamana acesta nu am reusit sa cos nimic, am avut fetita racita si cu febra, toata ziua vroia brate si tata este in spital, - joi a facut un accident vascular si mai mult sunt cu mana pe telefon.
Alina, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar si mie mi se pare exagerat ce ai cusut, iar in primul episod unde ai postat panza daca va uitati bine este panza intinsa pe gherghef cu unele pioneze, iar cand postezi episodul cu ce ai lucrat sunt cu totul altele pionezele, ai desfacut cumva panza de pe gherghef? Iar in topicul De la set la goblen lucrat, nu ai prezentat panza si dupa cum observ eu atele sunt desfacute, nu sunt intacte. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar fii corecta cu celelalte gargarite.
Pupici si mult spor in continuare.

P.S. O sa va urmaresc, din cand in cand .

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 10:29 
Neconectat

Fetelor, eu incep sa ma simt desul de prost ca nu am postat episoade saptamanal la amandoua modele, dar am intrebat-o pe Onuta. Este pacat ca trebuie sa se ajunga la astfel de discutii si cred ca Onutei ii este tare greu fiinda ea se afla la mijloc si nu vrea sa supere pe nimeni. Daca tebuie sa fiu depunctata, nu este nici o problema, oricum eu particip la concurs doar pentru a fi alaturi de voi (ati vazut ce puncte am reusit sa obtin si lunile trecute).
Va pup pe toate si sper sa se rezolve aceasta problema fara a fi nevoie sa se retraga nimeni din concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 10:32 
Neconectat

Inca un lucru, Onuta. Eu cand am intrat in concurs era o sambata. Si deja luni aparuse ca sunt penalizata cu 10 puncte.
De ce pentru unele exista penalizare si pentru altele nu?
Atat am avut de zis, ramane sa vad si decizia gargaritelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 10:36 
Neconectat

Mii de scuze, Alina. Intradevar, ghergheful este mai mic si a trebuit desfacuta panza. Eu apreciez foarte mult ceea ce ai lucrat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 10:38 
Neconectat

Mult spor, tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 11:42 
Neconectat

Acum, la un pas de a finaliza acest concurs, incep sa regret decizia pe care am luat-o la inceputul lunii.
Anul trecut am spus ca nu voi mai modera vreun concurs, tocmai pentru ca este greu sa multumesti pe toata lumea si am vrut sa ma feresc de situatiile de acest gen. La inceputul acestei luni, cand am observat ca nu avem o moderatoare pentru un nou concurs si implicit nu ar fi existat un concurs, am decis sa moderez. Tocmai pentru ca, un concurs ne aduna pe toate la un loc, ne da un impuls pentru a lucra mai mult si la final de luna avem ocazia sa ne bucuram de castigatoarele lunii. Un concurs ar trebui sa fie motiv de bucurie si aceasta situatie nicidecum nu ne bucura.
Ati spus ca eu moderez, eu decid. Va contrazic. Eu nu sunt mai superioara ca voi, asa cum nici voi nu sunteti mai superioare ca mine. Suntem egale. Nu fac totul de capul meu, in deciziile pe care le iau trebuie sa aveti si voi un punct de vedere, o opinie, o aprobare sau dezaprobare. Eu doar incerc sa impac pe toata lumea.
Situatia Alinei mi se pare destul de delicata, dar trebuie sa iesim la liman. Daca nu as puncta episodul postat de Alina la Nasterea Domnului, ar insemna ca o defavorizez. Daca il punctez, sariti toate pe mine (dragele mele, eu sunt impartiala in ceea ce priveste participarea si punctarea). Oricum as face, nu este bine. Am cautat o modalitate de a impaca si capra si varza si cea mai plauzibila mi se pare a fi aceea de a va invita la vot: daca sunteti de acord sau nu cu punctarea episodului Alinei. Decizia va fi luata in functie de voturile voastre. Astfel, va invit pe toate sa votati (daca sunteti de acord sau nu cu punctarea episodului) si sa argumentati. Pentru a nu va pune intr-o situatie dificila, m-am gandit sa alegeti voi cum va expirmati votul; puteti sa-l postati aici sau pe adresa de mail a concursului concurs.rogoblen@gmail.com - nu va aparea numele gargaritei care si-a spus parerea ori pe adresa mea de mail yahoo.com (sau messenger), i_oana25.
Astept sa va exprimati opinia si votul. Sunt 21 de gargarite participante (astept 20 de voturi - exlusa este gargarita in cauza, Alina). In caz de egalitate, vom gasi o alta modalitate sau vom trage la sort daca punctam sau nu acest episod.
Nu voi posta tabelul saptamanal pana nu voi avea toate voturile.

P.S. Va rog sa nu continuati cu decizia de a renunta la concurs. Dupa parerea mea, aceasta decizie pierde din farmecul Clubului Gargaritelor, iar pe mine asta ma face sa renunt la Gradina.

Si off-subiect, va pot spune ca se pot lucra 560 cm in 10 zile. Eu personal, de cand am inceput sa goblenez, am avut si zile in care am lucrat chiar 70 cm/zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 11:51 
Neconectat

Offff, dragele mele. Ralu, Sonia, de dragul celorlalte Gargarite va rog sa va mai ganditi.
Alina, chiar nu vreau sa gandesc rau despre una dintre voi, dar, daca ai lucrat la Nasterea Domnului toata luna, de ce nu ai postat saptamanal cate un episod? Asa nu mai aveam aceste discutii acum.
Nikoleta, nu ai de ce sa te simti prost din aceasta cauza. Din cate am inteles nici nu ai lucrat la celalalt model.
Onuta, ai de luat o grea decizie, dar sunt sigura ca o vei scoate la capat. Cat despre vot, nu stiu ce sa spun, intr-adevar pare cam suspect episodul Alinei. Deocamdata ma abtin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 11:59 
Neconectat

Am citit tot ce s-a discutat pana acum si am vrut sa imi spun parerea, care sper sa fie una obiectiva si argumentata. Citind regulamentul reiese faptul ca poti intra in concurs cu n modele, dar postezi saptamanal doar modelele la care ai lucrat in acea saptamana. Pana aici totul este perfect. Alina a spus ca a lucrat in paralel doua sau trei modele. Avand in vedere ca a lucrat, cat de putin si la Nasterea Domnului trebuia sa posteze episodul saptamanal in saptamana in care a lucrat si la el, pe langa celelalte modele. Daca a avut panza goala pana pe data de 15 era ok sa nu posteze episoade pana atunci, dar ea a spus clar ca a lucrat de la inceputul lunii.
In concluzie, cred ca a incalcat Regulamentul si ar trebui depunctata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 12:46 
Neconectat

mateescu alina scrie:
Buna. De dimineata cand am vrut sa fotografiez panza cu ce am lucrat (o floare a unui cactus sau ce-o fi aceea, oricum este rara si frumoasa), aparatul imi arata ca am nevoie de baterii noi. Am pus acumulatorii la incarcat si sper sa se incarce putin ca sa pot face macar o fotografie, daca nu, asta e.
De cand urmaresc acest forum am vazut cateva fete pe care le invidiam, doream sa le fur secretul de a lucra asa de repede. Nu le insir acum si repet, nu le stiu secretul, cred doar ca se poate. Le cred si pe celelalte care lucreaza mai putin. Mai ai de facut o mancare, o conserva pentru iarna, de spalat sau de calcat, stiti si voi. Cine le face pe toate? Alina? Sa-mi fie cu iertare dar ma indoiesc.
As mai dori sa intreb ceva: la concursul cu fotografii oricine poate vota? Eu daca am trimis fotografiile mai am voie sa votez?
Lin, poti vota la concursul cu fotografii, dar nu poti vota fotografiile proprii (de exemplu daca fotografia nr. 2 este o fotografie de a ta, nu poti vota fotografia nr. 2).
Gargaritelor, va rog sa fiti exacte atunci cand votati referitor la situatia intampinata (exemplu, cum a scris Dani la sfarsitul postarii ei).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: