Acum este 10 Aug 2026, 14:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii septembrie
MesajScris: 26 Sep 2010, 13:00 
Neconectat

Nume forum:1
Nico, esti o dulce si iti multumesc mult.
Eu stiu ca nu este usoara moderarea unui concurs si imi dau seama ca in fiecare luna tot mai trebuie adaugat sau corectat ceva la regulament.
Eu am participat in fiecare luna cu mult suflet la fiecare concurs pentru ca stiam din start ca voi putea fi niciodata printre primele trei. As fi si meschina sa mai cer ceva, avand in vedere ladita pe care o am. Deci am participat din dorinta de fi alaturi de restul gargaritelor.
Nu este prima data cand am dubii in privinta unui episod postat si nici nu mi-am permis vreodata sa acuz fara sa ma justific.
Si aseara cand am scris, inainte am luat tot topicul la rasfoit gandindu-ma ca undeva, ceva mi-a scapat. M-am gandit la viteza mea de lucru care este de maxim 2 patratele pe ora, cu multe culori la schimbat.
Onuta, nici tu nu trebuie sa te superi sau sa te simti vinovata de ceva. Ca si moderator, nu este usor sa fii neutra. Asa este, suntem egale toate si nici nu mi-a trecut prin minte ca as fi superioara sau nu. Am zis doar ca tu decizi, in sensul de o decizie, pe care vad ca ai gasit-o si anume aceea de a supune la vot.
O zi frumoasa, in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 13:14 
Neconectat

Dani, primesti 138 puncte pentru episodul postat la Picuri de ploaie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 14:39 
Neconectat

Nu-mi place sa critic, dar cred ca este de datoria mea ca sa-mi expun votul asa cum a cerut Onuta tinand cont ca fac parte dintre concurente.
Alina, imi place foarte mult ce ai cusut, de altfel mi-am exprimat parerea si in topicul tau si te-am felicitat pentru asta si te felicit in continuare. Dupa ce am citit ceea ce au scris celelalte gargarite m-am reintors in topic la prima pagina unde ai expus prezentarea pe care ai facut-o pe 1 septembrie, chiar in prima zi din concurs. Paleta de ate mi-a atras atentia, se vede ca s-a lucrat, aproape toate culorile sunt rascolite. Asta ma face sa ma indoiesc si eu.
Onuta ar fi nedrept sa se ia in considerare toti cmp lucrati, cum de altfel ar fi nedrept sa nu se ia nimic. Eu cred ca o cale de mijloc s-ar gasi, sunt convinsa ca Alina a cusut la acest model in aceasta luna.
Alina, stiu ca opiniile noastre contra te dor, nu trebuie sa te simti pusa la zid. Mie, personal imi pare enorm de rau cand se ivesc asemenea discutii pe forum, dar trebuie luate in considerare, aici se vorbeste despre munca noastra si voi fi prima a-mi cere scuze in fata ta daca gresesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 15:00 
Neconectat

Nici eu nu contest faptul ca Alina a cusut toti acei cmp, dar cred ca cel mai bine ar fi sa aprecieze cat a cusut saptamana aceasta si acei centimentri sa fie punctati, deoarece doar pentru aceasta saptamana a prezentat si un episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 15:05 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Tabel saptamanal

Andreea, nu am primit raspunsul tau si din dorinta ta de a participa la concurs, te-am trecut in tabel. Te rog sa confirmi daca mai continui sau nu. Acum, esti inscrisa si esti penalizata cu 10 puncte pentru ca nu ai postat episodul saptamanal.

Dragi gargarite, nu uitati de Concursul cu fotografii. Aceasta este ultima saptamana in care se pot trimite fotografii. Astfel, astept fotografiile voastre cu titlu, pana pe data de 26 septembrie la adresa de mail concurs.rogoblen@gmail.com. Gargaritele care au trimis fotografiile si nu au primit confirmarea de primire, le rog sa le mai trimita o data pentru ca asta inseamna ca inca nu au ajuns la mine.

Daca luati in considerare clasamentul de saptamnana trecuta o sa observati ca Alina, adaugand chiar si 570 de puncte la total nu iese un numar exagerat de centimetri lucrati. Daca doriti, i se pot penaliza 30 de puncte, pentru ca nu a postat saptamanal episoade si la acest model. Daca facem comparatie cu Rodica (scuze, Rodica ca te aduc in discutie) care inca nu a postat in aceasta saptamana, o sa vedem ca la total puncte cred ca este inca in urma, (cu conditia ca Rodica sa lucreze in media ei saptamanala) nu este ceva imposibil. Eu cred ca daca avea intentia de a profita de acest concurs si sa vrea numaidecat sa castige o facea mai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 15:51 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Onuta, eu o sa postez astazi episodul saptamanii deoarece plec la bunici si nu voi avea acces la internet in weekend. Sper sa ma intorc pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
Am schimbat ghergheful deoarece imi este mai usor sa cos pe cel nou.

Episodul initial:

Episodul 1- Lacrima cu mir:

Sunt lucrati aproximativ 28 cm.
Alina, sa-mi fie cu iertare, dar tie ti se pare corect sa ne prezinti pentru inceput un gherghef cu panza necaroiata si sa spui ca o sa lucrezi pe ea Lacrima cu mir, iar apoi sa vii sa ne prezinti un episod din acest model pe panza caroiata? Eu cred ca nu este corect si cinstit din partea ta acest lucru. Am mari dubii si in ceea ce priveste Nasterea Domnului. Daca in aceasta luna ai putut lucra atit la acest model, spune-ne si noua ce te-a impiedicat sa postezi saptaminal cite un episod din el? Sau macar la sectiunea "De la set la goblen lucrat" sa fi postat ceva, sa vedem si noi cum prinde viata acest model.
O duminica frumoasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 15:55 
Neconectat

Suflete pereche

Episodul 2:

Episodul 3:
Lucrati 200 cmp
Au ramas 580 cmp.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:10 
Neconectat

Dragelor, am citit acum ce s-a intamplat.
As fi vrut sa stau deoparte, dar imi spun parerea numai si numai pentru ca Onuta ne-a cerut acest lucru.
Eu nu contest ca se pot lucra 560 cmp in zece zile. Eu am dovedit ani la rand ca se poate. Problema este daca Alina ne-a dovedit in timp ca poate, ca are disponibilitatea necesara sa faca acest lucru. Nu cred ca este frumos nici sa nu fie punctata deloc. In opinia mea, Onuta, cred ca ar trebui sa cauti in topicele de concurs la care a participat si sa faci o medie a cmp lucrati de ea saptamanal. Asa cred ca nu ar mai fi nimeni suparat ca s-ar fi facut vreo nedreptate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:15 
Neconectat

Onuta, cu parere de rau si cu lacrimi in ochi iti cer din tot sufletul sa ma scoti din tabelul saptamanal. Locul meu nu este acolo. Nu sunt suparata pe nimeni de pe forum, dar cred ca cel mai bine ar fi sa ma retrag din concurs. Imi pare rau ca majoritatea dintre voi v-ati facut aceasta impresie despre mine. Acesta este ultimul concurs la care particip.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:20 
Neconectat

ganea alina scrie:
Paleta de ate mi-a atras atentia, se vede ca s-a lucrat, aproape toate culorile sunt rascolite. Asta ma face sa ma indoiesc si eu.
Alia, eu cand ma apuc de cusut, imi aranjez fiecare culoare in parte ca sa imi fie mai usor cand ma apuc de cusut. Imi pare rau ca va deranjeaza modul meu de lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: