Acum este 10 Aug 2026, 13:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii septembrie
MesajScris: 26 Sep 2010, 16:21 
Neconectat

Nume forum:1
maria babutan scrie:
Buna dimineata, gargaritelor.
Si eu ma retrag din concurs pentru ca nu pot sa ma compar cu sporul vostru la cusut. Saptamana acesta nu am reusit sa cos nimic, am avut fetita racita si cu febra, toata ziua vroia brate si tata este in spital, - joi a facut un accident vascular si mai mult sunt cu mana pe telefon.
Alina, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar si mie mi se pare exagerat ce ai cusut, iar in primul episod unde ai postat panza daca va uitati bine este panza intinsa pe gherghef cu unele pioneze, iar cand postezi episodul cu ce ai lucrat sunt cu totul altele pionezele, ai desfacut cumva panza de pe gherghef? Iar in topicul De la set la goblen lucrat, nu ai prezentat panza si dupa cum observ eu atele sunt desfacute, nu sunt intacte. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar fii corecta cu celelalte gargarite.
Pupici si mult spor in continuare.

P.S. O sa va urmaresc, din cand in cand .
Dupa cum vezi, ghergheful nu este pe masura panzei si a trebuit mutat. Nu cred ca trebuie sa pun fiecare pioneza la loc ca sa nu dau nici un motiv de indoiala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:23 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
Am citit tot ce s-a discutat pana acum si am vrut sa imi spun parerea, care sper sa fie una obiectiva si argumentata. Citind regulamentul reiese faptul ca poti intra in concurs cu n modele, dar postezi saptamanal doar modelele la care ai lucrat in acea saptamana. Pana aici totul este perfect. Alina a spus ca a lucrat in paralel doua sau trei modele. Avand in vedere ca a lucrat, cat de putin si la Nasterea Domnului trebuia sa posteze episodul saptamanal in saptamana in care a lucrat si la el, pe langa celelalte modele. Daca a avut panza goala pana pe data de 15 era ok sa nu posteze episoade pana atunci, dar ea a spus clar ca a lucrat de la inceputul lunii.
In concluzie, cred ca a incalcat Regulamentul si ar trebui depunctata.
Eu nu am postat un episod saptamanal la Nasterea Domnului deoarece Onuta a spus ca este de ajuns sa postam un episod desi avem mai multe goblene in lucru. Nu dau vina pe tine Onuta, dar eu asa am inteles.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:27 
Neconectat

Onuta a spus foarte clar ca daca nu am cusut nimic intr-o saptamana sa nu postam, iar tu ai spus la fel de clar ca ai lucrat de la inceputul lunii.
Este foarte simplu: ai lucrat postezi, nu ai lucrat nu postezi.

Ultima oara modificat de Balan Daniela pe 26 Sep 2010, 16:28, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:27 
Neconectat

Alina, vreau sa iti dau exemplu din topicile tale.
Suyuri, ai lucrat din 6 august - 26 august, 192 cm.
Aripile copilariei din 27 aprilie - 29 iulie, 1110 cm.
Acum vrei sa zici ca in 10 zile ai facut 560 si inca 238 din saptamanile trecute? Prea este cusut cu ata alba.
Cred ca m-am facut inteleasa. Adica Alina aproape in 2 luni a cusut Aripile copilariei si acum in 10 zile a facut aproape jumatate din suprafata goblenului?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:28 
Neconectat

Valceleanu Maria scrie:
Alina, sa-mi fie cu iertare, dar tie ti se pare corect sa ne prezinti pentru inceput un gherghef cu panza necaroiata si sa spui ca o sa lucrezi pe ea Lacrima cu mir, iar apoi sa vii sa ne prezinti un episod din acest model pe panza caroiata? Eu cred ca nu este corect si cinstit din partea ta acest lucru. Am mari dubii si in ceea ce priveste Nasterea Domnului. Daca in aceasta luna ai putut lucra atit la acest model, spune-ne si noua ce te-a impiedicat sa postezi saptaminal cite un episod din el? Sau macar la sectiunea "De la set la goblen lucrat" sa fi postat ceva, sa vedem si noi cum prinde viata acest model.
O duminica frumoasa va doresc.
Ghergheful l-am schimbat deoarece eu nu am cusut niciodata pe gherghef rotund. Acest lucru poti sa il vezi in toate serialele mele.
Panza nu cred ca se poate numi caroiata deoarece caroiajul nu este atat de evident ca la cea de la Rogoblen. Cand cos pe panza de la cei de la firma, ma ghidez si dupa caroiaj dar acesta nu este atat de bine pronuntat. Nu m-am impiedicat nimic sa postez cate un episod in fiecare saptamana. Pur si simplu nu am postat deoarece Onuta a spus ca desi avem mai multe modele este de ajuns sa postam doar unul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:32 
Neconectat

Ikebana cu flori de camp

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:35 
Neconectat

Onuta as putea sa postez episodul maine sau poimaine pentru ca am imprumutat cablu de date si inca nu mi-a fost inapoiat.
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:38 
Neconectat

Mihaela, eu nu am cusut la Nasterea Domnului doar aceste zece zile de cand am terminat Vasul cu trandafiri. Am cusut tot parcursul lunii, dar nu am postat si la acesta cate un episod saptamanal.
Onuta, nu vreau sa fii tu acuzata ca favorizezi pe nimeni pentru ca imi iei apararea. Te rog sa tii cont de rugamintea mea de mai devreme. Mult succes pana la finalul concursului.
Iar pentru cele carora le este frica ca le voi lua eu vreun premiu sau vreun loc in clasament, le spun sa nu stea cu frica pentru ca ma retrag din concurs. Asa cum alte gargarite stau si urmaresc din afara concursurile si postarile noastre, o sa stau si eu. Nu cred ca le deranjeaza daca ma primesc si pe mine langa ele. Oricum am vazut ca din ce in ce numarul lor se inmulteste.
Bafta multa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:44 
Neconectat

Alina, prima postare ai facut-o in 1 septembrie.
In tot acest timp ai mai terminat doua, corect.
Daca am judecat gresit, te rog sa ma ierti. Asa am facut eu calculul.
In prezentarea ta din 1 septembrie apare fotografia de control si atele. Nimic de panza.
Ce vrei sa credem?!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:49 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Iar pentru cele carora le este frica ca le voi lua eu vreun premiu sau vreun loc in clasament, le spun sa nu stea cu frica pentru ca ma retrag din concurs.
Eram sigura ca o sa ajungi cu discutia aici. Asa ai facut si mai demult, cand ai spus ca numai anumite persoane castiga. Totusi nu despre asta este vorba in cazul de fata. De ce nu vrei sa recunosti ca si tu ai partea ta de vina?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: