Acum este 10 Aug 2026, 14:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii septembrie
MesajScris: 26 Sep 2010, 16:55 
Neconectat

Nume forum:1
Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci atunci când greşesc.

Alina te rog sa ma ierti pentru ce am scris. Eu nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea, sunt destul de noua pe forum, oricum mie nu imi luai locul la castigarea concursului pentru ca eu am lucrat foarte putin, iar daca am gresit, tine cont de mesajul de la avatarul tau despre prieteni.
Sunt de acord sa nu fii depunctata sau daca Onuta hotareste sa-ti scada 30 puncte pentru ca nu ai postat saptamanal.
Te rog nu te retrage din concurs. Mii de scuze, inca o data.

Ultima oara modificat de Admin pe 26 Sep 2010, 17:24, modificat 1 data in total.
Corectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 16:56 
Neconectat

Mogin Paraschiva scrie:
Onuta as putea sa postez episodul maine sau poimaine pentru ca am imprumutat cablu de date si inca nu mi-a fost inapoiat.
Pupici
Paraschiva, te inteleg. Este OK. In tabelul saptamanal te voi semna ca episod postat, tocmai ca ai anuntat ca nu ai cum sa postezi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 17:11 
Neconectat

Rodica, primesti 200 puncte pentru episodul postat la Suflete pereche.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 17:47 
Neconectat

Acum ca Onuta a punctat-o pe Rodica in aceasta saptamana, continui cu ideea mea. Rodica are lucrati pana acum 825 cmp, iar Alina are 808 cmp, deci ce a lucrat pana acum nu se demonstreaza a fi imposibil.
Ma gandesc ca daca Alina dorea sa ne duca in eroare, cred eu, ca era prima care posta episoade pentru a nu se da de gol. Eu cred ca ea a vrut sa ne faca o surpriza si s-a trezit cu o experienta urata.
Sa zicem ca avea lucrat dinainte si 100 de cmp, oare pe noi GARGARITE ne fac 100 cmp? Oare spiritul de gargarite este sa fim suspicioase si sa ne facem procese de cate ori avem ocazia?
Mihaela, sa stii ca si pe mine ma motiveaza concursurile si lucrez de ma surprind si eu, dupa care, luna care urmeaza poate imi lipseste dispozitia si nu lucrez nici jumatate.
Oare spiritul de gargarita este acela de a ameninta mereu cu retragerea?
Si daca Alina este nevinovata?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 17:55 
Neconectat

Maria, ai expus o idee chiar foarte buna, de a o penaliza cu 30 de puncte. Dar dintr-o poveste am intrat intr-o alta poveste, ca in Hanul Ancutei de Mihail Sadoveanu; numai la el ce am mai vazut povestirea in rama.
Acum, din moderatoare trebuie sa devin detectiv. Scuzati-mi hazul, dar nici eu nu mai stiu cum sa abordez problema pentru a impaca pe toata lumea.
Rodica, sa stii ca am la baza si cateva ore de statistica, dar nu cred ca despre asta este vorba aici. Nu am cum sa fac o medie la ceea ce a lucrat Alina pana acum si sa punctez media - nu mi se pare corect. Iti spun si de ce printr-un joc de imaginatie. De exemplu eu, in luna august pot lucra 1000 cmp - timpul imi permite; apoi in septembrie doar 200 cmp - timpul meu pentru goblen a scazut pentru ca m-am ocupat si de alte activitati; vine octombrie si lucrez doar 5 cmp - timpul a fost aspru cu mine, nu mi-a permis sa lucrez cat mai mult; in noiembrie nu lucrez deloc - am fost prinsa in alte activitati si nici nu m-am putut uita la goblen; apoi decembrie, bucurie mare, lucrez 1205 cmp - nu am avut nimic altceva de facut decat ceea ce imi place, sa lucrez goblen. In decembrie este un alt concurs de goblen, la care particip. Tie ti se pare corect sa nu fiu punctata cu cat am lucrat in luna decembrie, tocmai pentru ca in noiembrie nu am lucrat nimic? Si nici nu cred ca aici suntem la Politie, sa postam orarul nostru zilnic, lunar. Dupa cum se observa, in toate lunile am expus un pricipal factor: timpul. Nu toate lucram constant in fiecare luna si nu cred ca trebuie sa fim judecate de acest lucru. Lucram la goblen atat cat putem, cat timpul ne permite. Te rog sa nu iei acest exemplu imaginar ceva personal, am vrut doar sa arat ca nu in fiecare luna putem lucra cat am lucrat in luna precedenta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 18:24 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Onuta, eu imi asum vina ca nu am specificat nimic in legatura cu acest model. Orice decizie ai lua, eu particip cu drag la acest concurs si il consider un stimul in plus ca sa lucrez.
O seara placuta.
Dani, eu mi-am recunoscut partea mea de vina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 18:30 
Neconectat

GLIGA TITA scrie:
Alina, prima postare ai facut-o in 1 septembrie.
In tot acest timp ai mai terminat doua, corect.
Daca am judecat gresit, te rog sa ma ierti. Asa am facut eu calculul.
In prezentarea ta din 1 septembrie apare fotografia de control si atele. Nimic de panza.
Ce vrei sa credem?!
Mihaela, panza apare pe pagina 3 din acest topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 18:56 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Acum, la un pas de a finaliza acest concurs, incep sa regret decizia pe care am luat-o la inceputul lunii.
Anul trecut am spus ca nu voi mai modera vreun concurs, tocmai pentru ca este greu sa multumesti pe toata lumea si am vrut sa ma feresc de situatiile de acest gen. La inceputul acestei luni, cand am observat ca nu avem o moderatoare pentru un nou concurs si implicit nu ar fi existat un concurs, am decis sa moderez. Tocmai pentru ca, un concurs ne aduna pe toate la un loc, ne da un impuls pentru a lucra mai mult si la final de luna avem ocazia sa ne bucuram de castigatoarele lunii. Un concurs ar trebui sa fie motiv de bucurie si aceasta situatie nicidecum nu ne bucura.
Ati spus ca eu moderez, eu decid. Va contrazic. Eu nu sunt mai superioara ca voi, asa cum nici voi nu sunteti mai superioare ca mine. Suntem egale. Nu fac totul de capul meu, in deciziile pe care le iau trebuie sa aveti si voi un punct de vedere, o opinie, o aprobare sau dezaprobare. Eu doar incerc sa impac pe toata lumea.
Situatia Alinei mi se pare destul de delicata, dar trebuie sa iesim la liman. Daca nu as puncta episodul postat de Alina la Nasterea Domnului, ar insemna ca o defavorizez. Daca il punctez, sariti toate pe mine (dragele mele, eu sunt impartiala in ceea ce priveste participarea si punctarea). Oricum as face, nu este bine. Am cautat o modalitate de a impaca si capra si varza si cea mai plauzibila mi se pare a fi aceea de a va invita la vot: daca sunteti de acord sau nu cu punctarea episodului Alinei. Decizia va fi luata in functie de voturile voastre. Astfel, va invit pe toate sa votati (daca sunteti de acord sau nu cu punctarea episodului) si sa argumentati. Pentru a nu va pune intr-o situatie dificila, m-am gandit sa alegeti voi cum va expirmati votul; puteti sa-l postati aici sau pe adresa de mail a concursului concurs.rogoblen@gmail.com - nu va aparea numele gargaritei care si-a spus parerea ori pe adresa mea de mail yahoo.com (sau messenger), i_oana25.
Astept sa va exprimati opinia si votul. Sunt 21 de gargarite participante (astept 20 de voturi - exlusa este gargarita in cauza, Alina). In caz de egalitate, vom gasi o alta modalitate sau vom trage la sort daca punctam sau nu acest episod.
Nu voi posta tabelul saptamanal pana nu voi avea toate voturile.

P.S. Va rog sa nu continuati cu decizia de a renunta la concurs. Dupa parerea mea, aceasta decizie pierde din farmecul Clubului Gargaritelor, iar pe mine asta ma face sa renunt la Gradina.

Si off-subiect, va pot spune ca se pot lucra 560 cm in 10 zile. Eu personal, de cand am inceput sa goblenez, am avut si zile in care am lucrat chiar 70 cm/zi.
Numai in urma acestui mesaj am indraznit sa-mi spun parerea deoarece am crezut ca este obligatoriu sa votam, cele 20 de participante din concurs.
Acum regret decizia mea de a vota intr-un fel. Onuta, alegerea este a ta, faci cum crezi, pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel. Chiar nu ma asteptam la astfel de replici. De ce ne-ai mai cerut parerea ca mai apoi sa faci atata caz numai de opinia mea?
Am vazut ca si Dani, Ralu, Sonia si chiar mai multe au avut o opinie. Suntem oare copii, nu avem voie sa scriem daca nu suntem de acord cu anumite lucruri? Maria, eu chiar am specificat ca nu contest, se pot lucra atatia centimetri. Nu vad de ce s-a facut legatura intre ce lucrez eu sau Alina. Care este problema?
Eu am lucrat, atunci cand s-a putut chiar si 330 cmp intr-o saptamana.
Imi pare rau ca prin faptul ca ni s-a cerut parerea am fost atrasa intr-o discutie care mie una nu-mi face placere.
Alina, eu sunt de acord ca ai fi putut lucra atat, dar singura greseala care putea fi evitata era daca postai si acum nimeni nu ar mai fi fost suparat si nici noi nu am mai fi avut nimic de zis. Iar o sa se supere Monica pe noi, chiar daca nu ne spune.
Pana la urma, nu este nimic de nereparat doar ca a devenit o copilarie treaba cu retragerea.
Onuta, Alina, reparati intr-un fel ca sa incetam. Este pacat, mai sunt doar patru zile si dintr-o data s-a facut zob concursul nostru. Este pana la urma un concurs, nu este sfarsitul lumii. Se mai fac si greseli. Cine nu munceste, nu greseste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 18:59 
Neconectat

Episodul acestei saptamani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2010, 19:13 
Neconectat

Va aduc o floare-primavara si un gand ca totul sa se termine cu bine.
Va pup si va imbratisez pe toate 22.
Astrele fie bune cu voi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 327 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: