|
Acum este 27 Iul 2026, 17:31
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 26 Sep 2010, 21:14 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Mihaela, sunt foarte frumoase modelele ce ti-au intrat in ladita. Mult timp liber sa ai sa le poti coase pe toate.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 26 Sep 2010, 21:16 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Deea, multumesc. Ma gandeam sa las un pic la o parte Terasele si sa incep Parfum de fragi, dar cum a prins contur nu ma lasa inima sa nu il termin. Nu vreau sa o supar pe Cristina, dar nu am lucrat mai multe o data. Acum la munca cand mai am cate un pic de timp fac inca o data o Miniatura. Si tie, Sonia, iti multumesc. Ma mai tenteaza si alte modele, dar vreau sa mai dau gata ceva, se aduna cam multe dupa.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 26 Sep 2010, 21:38 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Cristina, o surpriza frumoasa si un cadou pe masura, mai ales ca este cel de-al doilea finut al meu. Mihaela, ma bucur cand vad ca prin aceste gesturi reusim sa aratam ca astfel am descoperit mult mai mult decat o noua colega de cusut si, anume, o prietena pe viata. Conteaza mult, mai ales pentru noi cele care suntem departe. Multa sanatate sa le lucrezi pe toate.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 26 Sep 2010, 21:50 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Ai dreptate Ralu, stiind ca a fost dat cu draga inima am sa fiu tare mandra sa il cos. Multumesc, si tie la fel.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 26 Sep 2010, 22:17 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Mihaela, multa sanatate, sa poti coase toate modelele din ladita si tot ceea ce vrei sa mai cumperi. O calda imbratisare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 27 Sep 2010, 08:42 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Mihaela, iti doresc mult timp si mult spor ca sa le lucrezi. Pupici.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 27 Sep 2010, 08:49 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mihaela, imi cer scuze, dar abia acum am vazut mesajul de la tine. Sa stii ca nu este nici o suparare ca nu lucrezi acum cadoul de la mine. Eu ti l-am daruit din inima, iar cand ii va veni randul il vei lucra cu mult, mult drag.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Mihaela - Ladita mea de zestre Scris: 27 Sep 2010, 09:12 |
|
|
|
Mihaela, timp liber si sanatate iti doresc sa poti coase aceste minunatii. Cristina, frumos cadou ai facut. Asa cum stiam, esti o Gargarita deosebita.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|