Acum este 10 Aug 2026, 12:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii septembrie
MesajScris: 27 Sep 2010, 20:39 
Neconectat

Nume forum:1
Clementina, aceasta nominalizare ti se datoreaza. Daca tu nu ne-ai fi dat motive sa te indragim si sa te respectam, noi nu te-am fi votat.
Felicitari si imbratisari multe din partea mea. Sarutarile le trimit printesei Emma.

Eu o votez in aceasta saptamana pe Raluca (Popa), o alta legenda din aceasta gradina. Mi-aduc aminte ca atunci cand a lucrat Banca cu flori, noi treceam, seara de seara, prin topicul ei sa ii ridicam ghiveciul. Pe atunci avea timp sa lucreze, statea mai mult cu noi, avea timp sa ne scrie cuvinte frumoase. In amintirea acelor zile, votul meu merge cu drag sprea ea.

Am citit ca propunerea pentru luna ce urmeaza, este un concurs strict pentru goblen. Daca se aproba in acel format (iar prezentul topic este exclus), va propun ca acest topic sa fie alimentat saptamanal cu propunerile noastre pentru gargarita saptamanii si gargarita lunii. Ar fi pacat sa nu ne ridicam gargaritele dragi (si sunt atatea in gradina) la nivelul celorlalte din lunile ce au trecut. Mai mult, mi-as dori sa avem si o gargarita anului.
Propun ca acest topic sa continue indiferent daca vor exista premii alocate pentru el sau nu.
Cristina, in calitate de nasa a acestui topic, te intreb daca esti dispusa sa il monitorizezi in continuare. Daca nu, printre picaturi ma voi ocupa eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Sep 2010, 21:08 
Neconectat

Multe felicitari, Clementina, esti o gargarita cu har.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 07:08 
Neconectat

Clementina, felicitari!
O votez si eu pe Raluca, in amintirea inceputurilor noastre in aceasta gradina.
Bica, de acord cu tine. Este pacat ca acest topic sa se piarda.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 07:15 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Cristina, in calitate de nasa a acestui topic, te intreb daca esti dispusa sa il monitorizezi in continuare. Daca nu, printre picaturi ma voi ocupa eu.
Bica, scumpa mea bunicuta, ma onoreaza propunerea ta si dorinta tuturor gargaritelor de a pastra de-a lungul timpului acest concurs. Bineinteles ca am sa ma ocup de monitorizarea acestui concurs pe parcursul lunii octombrie, daca si celelalte gargarite sunt de acord.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:08 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Eu o votez in aceasta saptamana pe Raluca (Popa), o alta legenda din aceasta gradina. Mi-aduc aminte ca atunci cand a lucrat Banca cu flori, noi treceam, seara de seara, prin topicul ei sa ii ridicam ghiveciul. Pe atunci avea timp sa lucreze, statea mai mult cu noi, avea timp sa ne scrie cuvinte frumoase. In amintirea acelor zile, votul meu merge cu drag sprea ea.
Cu mare drag o votez pe Raluca.

Bica, si eu cred ca acest concurs ar trebui sa continue, cu sau fara premiu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 10:23 
Neconectat

Clementina, te felicit pentru numele.
In aceasta saptamana, votul meu se indreapta spre Rodica Olteanu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 17:44 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Sectiunea Gargarita lunii

• Pe data de 01.10.2010, voi deschide un topic separat intitulat “Gargarita lunii octombrie.”. In fiecare saptamana a lunii octombrie, sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de lucru la goblen, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Daca o gargarita face o nominalizare pentru saptamana in curs si face acest lucru luni, pentru o buna desfasurare a concursului si pentru corectitudinea lui, gargarita nominalizata sa aiba deja activitate pe forum incepand cu acea zi de luni. Astfel titlul de Gargarita saptamanii sa reflecte exact activitatea din saptamana cand este votata. Nu vor fi validate voturile neargumentate sau care reflecta activitatea anterioara saptamanii in care se acorda votul. La sfarsitul saptamanii gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita Saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoarea concursului primind titlul de Gargarita Lunii.
Se poate vota o singura data pe saptamana.
Fiecare are libertatea de alegere si nu este restrictionata de a alege in saptamana urmatoare aceeasi gargarita cu conditia sa respecte regulile de mai sus.
Sectiunea Gargarita Lunii:
- Locul I
Modificarea regulamentului initial induce la un alt fel de nominalizare ce nu mai seamana cu ceea ce a propus nasa lui, Cristina. Mi se pare nepotrivit sa o exclud pe Dani (scuza-ma de exemplu, Dani) si sa nu o votez, daca in luna aceea este in concediu. O sanctionam ca este in concediu si nu mai este gargarita? Daca Danuta (aceleasi scuze, Danuta) se muta si nu mai intra pe forum, sa nu mai fie votata? Daca Maria se muta si nu mai are internet, noi nu o mai votam?
Este obligatoriu ca o gargarita sa stea pregatita sa raspunda prezent doar ca cineva vrea sa o voteze?
Iulia, care era ocupata asta vara (in iulie, parca) si nu era pe forum, asta inseamna ca noi nu trebuia sa o votam?
Raluca (Popa) abia s-a mutat, si-a gasit si job si sigur nu va intra in gradina curand. Asta inseamna ca nu este o gargarita demna de nominalizat? Cititi tot ce s-a scris in 2008 si observati ce a insemnat Raluca in acel moment pentru gradina.
Cristina, eu propun ca acest concurs sa ramana cu regulamentul, asa cum l-ai conceput si sa il coordonezi tu sau Bica.
Daca voi veti fi ocupate, ma ofer sa il gestionez eu, la sfarsit de saptamana.
In plus, propun sa fie un concurs fara premiu pentru a nu aparea nici un fel de discutii. In fond, stima si prietenia sunt cele ce conteaza. Dar, mai mult decat oricat, conteaza spiritul de gargarite. Asa cum spunea Laura, Alexa si Elena: Sa nu uitam sa fim gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 18:01 
Neconectat

Greta, eu am propus regulamentul initial, dar forma in care se va perpetua este decisa de voi, scumpe Gargarite. Mai mult nu pot spune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 18:21 
Neconectat

Cristina, eu tocmai am votat prin ceea ce am scris. Nu mi se pare normal sa mai facem si aici discutii. Banuiesc ca fetele de la TTT si-au luat portia pe ziua de astazi si, sincer, nu mi-ar placea ca tocmai eu sa generez o discutie asemnatoare.
Cred ca atata timp cat 5 (cinci) luni acest concurs a functionat dupa aceste reguli, modificarea aparuta acum nu este corecta fata de celelalte gargarite (celor ce au fost votate dupa acest criteriu, le este bine, dar celorlalte? Cum se va simti Raluca cand va vedea ce regulament a aparut, imediat ce s-a facut propunerea pentru nominalizarea ei?)
As vrea sa fiti sigure ca nu ma refer la mine atunci cand vorbesc de cele care vor fi nominalizate, de acum inainte. Nu ma consider o gargarita legenda, dar sunt totusi o entitate ce a bantuit in acesta gradina ceva ani si va asigur ca pe aici nu se imparteau decat cuvinte frumoase, zambete si prietenie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 19:45 
Neconectat

Greta, iti multumesc ca m-ai adus in tema si nu m-a deranjat deloc. Eu stiu ca tocmai din cauza faptului ca nu cos goblen pe banda rulanta, daca pot spune asa, nu cad in gratiile anumitor persoane, dar cred ca tocmai de aceea nu ar trebui sa judecam sau sa votam gargaritele numai dupa acest criteriu sau dupa cat de mult intra pe forum. La urma urmelor, cand votezi pentru o gargarita, nu stiu cat de constiente suntem de frecventa acesteia pe forum, cred ca votul se naste pur si simplu din suflet.
Sunt total de acord cu argumentul tau si iti multumesc pentru interventie.
O zi excelenta tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: