Acum este 11 Aug 2026, 01:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 28 Sep 2010, 08:05 
Neconectat

Nume forum:1
Eu sunt de acord cu un concurs doar de goblen, cu trei premii finale.
Nici gargarita lunii nu as vrea sa fie exclusa, dar pentru asta eu zic sa vorbesti la firma, Rodica, pentru a lamuri situatia.

Multi pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 08:22 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Rodica, si eu te sustin pentru moderarea acestui concurs.

Pupici,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 08:26 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Nici gargarita lunii nu as vrea sa fie exclusa, dar pentru asta eu zic sa vorbesti la firma, Rodica, pentru a lamuri situatia.

Multi pupici,
Eu iti multumesc Ralu, pentru intelegere, dar nu insist. Poate ar fi timpul sa iau si eu o pauza de la concursuri. Tot timpul am crezut ca prezenta mea este un imbold pentru celelalte, dar se pare ca parerile sunt diferite. Lipsa de reactie si de raspuns a celor care si-ar fi dorit sa participe la un viitor concurs, ma fac sa inteleg ca se doreste un altfel de concurs si nu vreau sa ma gandesc ca tacerea se datoreaza faptului ca m-am oferit eu sa moderez. Nu sunt suparata, dar nu pot sa nu fiu sincera si sa nu recunosc ca simt un fel de dezamagire.
Cred ca am luat o hotarare pripita cand m-am oferit, dar ma gandeam ca avem fiecare din noi acest drept. Chiar nu vreau sa se creada ca imi impun in vreun fel punctul de vedere, am crezut ca fac un lucru bun. Tocmai pentru ca nu vreau sa se creeze discutii eu ma opresc aici si ar fi frumos sa nu se continue pe acest subiect.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 08:33 
Neconectat

Mai, Rodi, tocmai cand m-am "linistit" si eu putin pe acasa si ma hotarasem ca in luna octombrie sa particip la concurs, acum tu nu mai vrei sa-l moderezi?! Pai se poate?!
Sfatul meu este sa lasi dezamagirea deoparte si sa te gandesti la regulament. Cele care vor sa participe, vor participa. Cele care vor sa ia o pauza, vor lua o pauza. Nu ne obliga nimeni pe niciuna, nici sa participam, nici sa stam deoparte. Mai este putin pana la sfarsitul lunii septembrie si din cate stiu eu, regulamentul trebuie "supus aprobarii" gargaritelor. Asa ca, te rog eu frumos, frumos, frumos sa nu te dai deoparte, ci sa continui cu ideea cu care ai venit. Stiu sigur ca vor fi multe gargarite doritoare sa participe.

O imbratisare mare, mare, mare si multi pupici pe raze de soare, bineinteles,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 08:44 
Neconectat

Esti o scumpa, Iulia. Stai linistita, sigur va fi un concurs doar ca moderat de altcineva. Poate gargaritele vor altceva, alt gen de concurs asa ca nu vad nici o problema in asta. Ceea ce am oferit eu este tot ce pot pentru ca nici goblenul nu-l pot lasa deoparte, am destule incepute si neincepute.
Spor la lucru si mult succes!
Si din partea mea mai multi pupici pe raze de soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:00 
Neconectat

Rodi, cand ma hotarasem si eu sa mai particip la un concurs! Stii foarte bine ca este doar de dragul de a fi alaturi de voi. Si mi-ar fi placut sa particip la un concurs moderat de tine. Sper sa te mai gandesti.
Oricum, cred ca in primul rand conteaza parerea Monicai care cred ca acum iar este suparata pe noi. O calda imbratisare si te rog sa nu fii prea suparata pe noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:01 
Neconectat

Rodica, cred ca Iulia are mare dreptate. A fost perioada concedilor de vara si tot au fost concursuri. Acum, cand majoritatea au terminat si cu pregatirile de iarna, va fi timp pentru goblenat si pentru concursuri. Cine vrea sa ia pauza nu participa la concurs.
Si eu te sustin pentru inceperea unui concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:03 
Neconectat

LEONTE Elena - Iuliana scrie:
Mai, Rodi, tocmai cand m-am "linistit" si eu putin pe acasa si ma hotarasem ca in luna octombrie sa particip la concurs, acum tu nu mai vrei sa-l moderezi?! Pai se poate?!
Sfatul meu este sa lasi dezamagirea deoparte si sa te gandesti la regulament. Cele care vor sa participe, vor participa. Cele care vor sa ia o pauza, vor lua o pauza. Nu ne obliga nimeni pe niciuna, nici sa participam, nici sa stam deoparte. Mai este putin pana la sfarsitul lunii septembrie si din cate stiu eu, regulamentul trebuie "supus aprobarii" gargaritelor. Asa ca, te rog eu frumos, frumos, frumos sa nu te dai deoparte, ci sa continui cu ideea cu care ai venit. Stiu sigur ca vor fi multe gargarite doritoare sa participe.

O imbratisare mare, mare, mare si multi pupici pe raze de soare, bineinteles,
Rodica, eu sunt de acord cu Iulia. Si eu sunt de acord cu concursul propus de tine si as vrea sa particip. Poate o sa te razgandesti si o sa moderezi tu acest concurs.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:04 
Neconectat

Rodi, eu nu vreau sa particip la un alt gen de concurs. Eu vreau sa particip la un concurs de cusut goblen. Suntem pe forumul unui site de goblenuri si cred ca, pe langa faptul ca ne linistim sufletul si mintea aici (sau cel putin asa ar trebui - am "spicuit" din topicul concursului de luna aceasta si am vazut ca iar s-a ajuns la discutii), un alt lucru pentru care intram in aceasta Gradina, daca nu cel mai important, este pasiunea noastra pentru cusut. De aceea mi-as dori ca, atunci cand exista posibilitatea, sa primeze concursurile de cusut, inaintea celorlalte (si aici n-as vrea sa se interpreteze ca n-as fi de acord cu celelalte!). Poate asta ne-ar face pe toate sa ne aducem aminte de ce suntem pe acest forum, de ce iubim TTT si am mai atenua din supararea fetelor de la TTT (ma gandesc ca se necajesc atunci cand vad discutiile iscate - si ele chiar n-au nici o vina).
Sper din tot sufletul sa nu dau nastere la polemici din cauza parerii mele. Asta cred si asta spun.
Va sarut pe toate,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2010, 09:17 
Neconectat

Of, Nico, Clementina. Ce sa mai scriu sa ma intelegeti?
Eu va multumesc pentru sustinere, dar nu mai este cazul. Asa cum i-am raspuns Iuliei, poate fetele vor altceva. Eu nu pot altceva mai mult decat ce propusesem, nu din nestiinta ci doar pentru ca doream ceva simplu care sa nu-mi ocupe mult timp si care sa-mi permita si participarea.
Dar am incalcat deja o regula, am zis ca ma opresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: