Acum este 10 Mai 2026, 04:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suflete pereche - goblen lucrat de Dana
MesajScris: 25 Sep 2010, 20:24 
Neconectat

Nume forum:1
Iese foarte frumos acest model. Te felicit pentru indemanarea de care dai dovada din plin.

Mult spor in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Sep 2010, 22:52 
Neconectat

Eu vin doar cu mici episoade.

Va multumesc din suflet tuturor.

Andreea, imi cer scuze ca iti raspund atat de tarziu. Adresa mea de mes este: danutzyka22_twinl, mi-ar face mare placere sa vorbim. Desi foarte putin timp il petrec in fata calculatorului.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Sep 2010, 23:24 
Neconectat

Danuta, imi cer scuze, ca nu prea am mai reusit sa iti scriu nimic. Doar de pe telefon am reusit sa mai intru in ultimul timp si asa am reusit sa mai citesc ce se mai intampla pe aici. Am reusit sa citesc povestioara ta, despre cum te-ai cunoscut cu sotul tau. Ma bucur ca ne-ai spus, chiar eram curioasa cum v-ati cunoscut si cum ai ajuns in Mexic. Tin sa spun ca ai dat dovada de foarte mult curaj si mai ales de multa dragoste.

Ii sarut dulce, dulce pe ingerasii tai.

Despre mine ce sa iti zic? Au fost si bune si rele (dar mai putine rele).

Parca Dumnezeu a vrut si mi-a adus in cale, cea mai buna prietena din liceu, care acum este psiholog. Ne-am intalnit foarte des in ultimul timp asa cum am reusit amandoua si m-a ajutat enorm. De asta am si neglijat goblenul in ultimul timp, pentru ca atunci cand aveam liber ne intalneam si stateam foarte mult de vorba. Cred ca asa a fost sa fie sa ne intalnim acum, dupa atatia ani de cand am terminat liceul.

Lucrurile s-au mai calmat si, desi nu am stabilit inca data, am hotarat la anul sa facem nunta. Inca nu stie nimeni si aici ma refer la parinti, pentru ca lucrurile sunt inca proaspete. Am discutat mult amandoi si am luat aceasta decizie. Cred ca era timpul sa ne gandim si la noi, pentru ca daca am fi sa stam mereu in umbra problemelor, nu am mai face acest pas niciodata.

Deja avem si nasi, ne vom intalni sa vorbim dupa botezul fiicei lor, de la sfarsitul acestei luni. Eu, una sunt tare incantata de ei, mai ales ca sunt exact de aceeasi varsta cu noi si ca sunt oameni cu suflet si mai ales de viata.

Acum, sper sa fie totul bine.

Danuta, te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Oct 2010, 04:40 
Neconectat

Bozaru Daniela scrie:
Eu vin doar cu mici episoade.
Mici, dar foarte frumoase. Sa ai mult spor in continuare.
Ma bucur ca lucrurile au inceput sa intre pe un fagas normal. O calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Oct 2010, 06:34 
Neconectat

Nu stiu daca sa socotim episoadele mari sau mici.
Important este ca te intorci mereu la goblen si pastrezi aceasta pasiune in sufletul tau, impartasindu-ne si noua din ea.
Eu iti doresc sa ai mult spor la goblen, dar si in orice alta activitate.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Oct 2010, 23:19 
Neconectat

Draga Dana,

Imi pare foarte bine sa aud de tine si sa vad ca lucrurile se imbunatatesc pe zi ce vine in viata ta. Nu am mai vrut sa te inoportunez cu intrebari, pentru ca la un moment dat am simtit ca te pot deranja. Imi pare bine sa pot observa contrariul acestei indoieli, nu stiu de ce, tot timpul am aceeasi frica sa nu deranjez pe cineva cu observatiile sau comentariile mele, eu fiind o persoana foarte directa. Dar asa cum ii spuneam deunazi secretarei mele, macar stii ca din partea mea nu vei auzi vreo minciuna.

Iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de multa iubire alaturi de alesul inimii tale, faceti o pereche foarte frumoasa, asa cum ti-am mai spus, de altfel.
Mi se pare geniala intalnirea pe care ai avut-o cu fosta colega, viata ti-a oferit un semn pozitiv. Eu cred foarte mult in terapia cu un psiholog; acum cativa ani am avut cateva sedinte cu un psiholog, mi-am schimbat destul de mult actitudinea fata de viata si mine insami. Mi se pare ca un fel de cadou pe care putem sa ni-l oferim noua insine.

Imi place enorm de mult cum iti iese acest model; eu abia daca reusesc sa cos cateva puncte dimineata sau noaptea, dar ma rog, sunt multumita.
Acum abia ne-am mutat la magazinul nou, am tone de treaba, de acomodat piese, acte etc. Dupa aceea ma mut cu apartamentul, abia am cumparat gresia. Nu am timp destul, nu stii de unde pot cumpara putin?!

Te pup, iti doresc multe zile fericite si sa ai multa speranta intotdeauna, chiar si cand ti se pare ca nu vei iesi dintr-un anumit impas, tot timpul exista o solutie.

Cu atentie,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2010, 21:50 
Neconectat

Rodica, Nico, va multumesc si ma bucur ca va place.

Danuta, intradevar intalnirea cu colega mea a fost ceva benefic. M-a ajutat enorm si mi-a schimbat total modul de a gandi si de a ma comporta. Acum sunt mai linistita, nici nu ma mai simt atat de rau si sunt mereu vesela. Ca sa nu mai zic ca acum gasesc rezolvare pentru absolut orice.

Chiar acum vin de la o intrunire de familie (ai lui) si am discutat despre nunta noastra, care speram sa fie la anul. I-am zis si mamei lui si a fost extrem de bucuroasa. Abia asteapta sa aibe nepotei.
Astazi am planificat impacaciunea, cred ca asa se numeste. Asa cum stii, el nu are tata si toti unchii lui s-au oferit si vor veni sa ma ceara de la familia mea.
Daca ati sti cat sunt de fericita, plutesc.

Va pup pe toate.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2010, 01:03 
Neconectat

Sunt nespus de fericita pentru tine, gusta din aceste momente, vor ramane in sufletul tau pentro o viata. La urma urmelor, viata este facuta si din amintiri, nu numai din experienta prezentului.

Sper sa fii mamica in curand, este o cariera grea, dar aduce multe multumiri si iti schimba total perspectiva in viata.

Te pup si iti doresc mult, mult succes.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2011, 14:58 
Neconectat

Revin, dupa mult timp cu un nou episod.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2011, 15:08 
Neconectat

Te felicit ca ai reusit sa inaintezi destul de mult cu acest model.
Te voi urmari in continuare cu mult drag.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: