|
Acum este 16 Apr 2026, 01:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 21 Oct 2009, 08:49 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Daniela, ai lucrat foarte mult. Si este un model foarte special asa ca iti doresc timp si mult spor la el.
Ai grija de tine si de buburuzele mici!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 26 Oct 2009, 08:44 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Daniela, te asteptam cu vesti. Pupici dulci pentru toti.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 03 Noi 2009, 11:28 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Daniela, ce faci ? Nu mai dai nici un semn? Esti in tara? Eu va pup dulce si astept vesti de la tine.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 03 Noi 2009, 11:34 |
|
|
|
Daniela, pupici pentru printesa mica. Sper ca totul sa fie bine.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Fanica Finca
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 03 Noi 2009, 19:24 |
|
|
|
Daniela, dar ce faci cu planul tau referitor la Cina? Ai uitat de ea?
_________________ Fanica - Cel mai bun serviciu pe care ti-l face un prieten este sa-ti fie alaturi atunci cand gresesti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 09 Noi 2009, 22:00 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
In sfarsit pot sa stau si eu pe net cat vreu. In tara am ajuns de ziua sotului, pe 29 octombrie, dupa multe, multe peripetii. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce am trecut la aeroport in India cand am plecat. Eu m-am acomodat, dar Iusti, nu. Pe zi ce trece simt ca este mai greu sa stau cu ea in casa. Sunt clipe in care imi este dor de casa din India, dar, macar aici mananca si fata mancare mai buna. Una peste alta, incercam sa ne acomodam si cu frigul si cu spatiul. Multumesc, tuturor pentru grija. De lucrat, nu prea am mai lucrat, dar sper sa lucrez mai mult imediat ce isi face fata un program. Sincer, imi e asa de dor de goblenat. As vrea sa goblenez si eu macar doua ore consecutiv, dar este foarte greu. Toate bune.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Andreea Tomita
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 09 Noi 2009, 22:32 |
|
|
|
Daniela, echilibreaza-te tu si usor, usor se va obisnui si Iusti cu noua viata. Mititica! Daca tu te acomodezi atat de greu, iti dai seama, prin ce trece sufletel mic? Va doresc sa va intrati in program si sa va fie bine. Va pup dulce pe toate (toti) trei. Ai aflat ce este puiul mic?
_________________ Andreeat - O prietenie se naşte mai curand din contraste decat din asemanari.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 09 Noi 2009, 23:40 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Daniela, ma bucur ca sunteti bine. Sper sa ni te alaturi cat de curand.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 10 Noi 2009, 10:26 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Scuzati, am uitat sa va dau si vestea cea mare. Bebe mic este baiat. Sincera sa fiu eu m-am cam acomodat, dar daca fata nu se acomodeaza va dati seama ca imi este si mie foarte greu. Sper ca sa rezolv si problema cu aparatul foto, nu am card, dar o sa fac rost de unul provizoriu si o sa va arat si ce am mai lucrat. Am mai lucrat ceva, nu mult dar e.
Multumesc de grija. Spor la goblenat in continuare.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 10 Noi 2009, 10:29 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Daniela, felicitari pentru baietel. Nu este usor acum, mai ales cu schimbarea de temperatura, dar totul va fi bine. Va pup pe toti trei.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|