Acum este 16 Apr 2026, 08:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Carmen - Gargarita noua in gradina noastra!
MesajScris: 08 Iul 2009, 09:18 
Neconectat

Nume forum:1
Bine ai venit Carmen! by Maria Nistor (4936 mesaje), la 04-03-2009

Ma bucura ca te-ai alaturat noua. Vad ca esti harnicuta, sper sa fi cat m-ai des alaturi de noi. Lucrezi si tu goblen?

Replica: Carmen, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 04-03-2009

iti urez si eu un bun venit si sa traiesti aici, un basm adevarat.

Replica: Bun venit by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 04-03-2009

la noi, Carmen!

Replica: Mersi de by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009

asa frumoasa primire. Ma gandeam ca nu o sa ma observati, mai ales ca nu am ce duce la o colectie personala. Am lucrat pana acum niste carpe, - iertata-mi sa-mi fie expresia, dar asta este. Ma simt rusinata de ce am, dar ma impac cu ideea ca asta e! A fost doar alegerea mea si dupa ce am vazut ce lucrati voi, - adevarate opere de arta, recunosc doar ca mi-am pierdut timpul lucrand pe o panza bumbacita, cu ate vopsite aiurea niste teme pe care nu le-ar face nici copiii... Daca regret ceva, regret doar faptul ca nu am cum sa vorbesc despre acea asa-zisa firma aici. Eu cred ca ar fi benefic sa vorbim si aici despre cei ce se dau drept producatori de modele de goblen. Ce zici, Admina? Ar fi si in folosul Rogoblen.

Nota Admin: Bine ai venit, Carmen! La intrebarea ta, iti raspund: categoric, nu!

Replica: Tiza mea, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-03-2009

bine ai venit!
Te vei convinge ca Rogoblen e cea mai buna firma de profil, ti-o spun din experienta.

Replica: M-am by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009

prins, Tereza. Am facut o trecere in revista, drept este ca m-am mai uitat si la preturi si apoi am mai citit si pe forumuri. M-am cantonat pe acest forum, in primul rand pentru ca este asemenea forumurilor mele preferate si, nu in ultimul rand pentru ca alegerea mea imediata este Rogoblen.
Am citit de cand ai fost numita Gargarita-Record, despre tine Tereza. Esti chiar un personaj prin forta de munca, pasiunea pentru goblen si rapiditatea ta proverbala. Ma bucur sa te si sa va cunosc.

Replica: Deci, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-03-2009

ma cunosti de la inceputul meu de goblenista!

Replica: Carmen, by Maria Nistor (4936 mesaje), la 04-03-2009

chiar credeai ca o sa treci neobservata?! Te asteptam cat de curand cu un model in lucru! binenteles TTT. Ce model iti place cel mai mult sau ce tema?

Replica: Da, by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009

Carmen Tereza. Chiar de la primul tau goblen. In acea perioada am inceput sa caut pe forumuri despre goblenuri si eram mandra ca si eu lucrez goblen. Naiva, ce sa-i faci!

Maria, mi se pare ca tu, Elena, Adriana si Minerva sunteti omniprezente. Daca ai stii ca cel mai mult imi place Veghea...?
Dar nu imi pot permite sa o cumpar pentru ca financiar nu stau deloc bine. Voi incerca sa ma familiarizez cu tipul de concursuri care sunt aici si voi participa. Poate castig un goblen si pe acela il voi lucra.

Replica: Bine ai venit, Carmen. by olteanu rodica (726 mesaje), la 05-03-2009

Iti doresc mult succes si visul tau sa se implineasca.

Replica: Si by Doruletz Mic (1000 mesaje), la 05-03-2009

eu iti urez bun venit si realizarea visului tau, Carmen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: