Acum este 22 Iul 2026, 16:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 06 Oct 2010, 07:15 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, tare multe mai invatam unele de altele!
Am gard din beton in partea de jos si mereu gasesc realizat pe ele, de mai multe ori, cuvantul acela romanesc ce incepe cu P.
Ma chinuiam sa spal, la inceput, iar acum varuiesc, pur si simplu.
In week end merg sa caut vopseaua antigrafiti. Nu stiam ca exista asa ceva.
Referitor la flori, eu le am pe partea superioara a gardului, unde sunt prinse in grilajul de fier. Seara (noaptea) cand cineva se apropie prea mult de gard se aprind luminile cu senzor si camerele fac flash-uri pentru ca inregistreaza. Asta ii indeparteaza repede de zona gardului meu. Ziua sunt pazita de faptul ca vizavi de mine este un magazin de cartier si zona este populata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2010, 12:11 
Neconectat

Putin cate putin, simfonia prinde viata.
Mult spor!
O calda imbratisare.
P.S.: si eu sunt din Galati, mai bine zis din Tecuci, judetul Galati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Oct 2010, 01:42 
Neconectat

Ancuta, ce draguta esti! Uite, am informatia despre vopseaua antigrafitti: am sa o spun pe spaniola, pe romaneste nu stiu, ma scuzati: sellador acrilico uretano, vine impreuna cu un catalizator si o chestie care se numeste xilol. Adica este un kit cu trei parti. Este o vopsea pe care daca se aplica spray, acesta se poate curata foarte usor cu apa.
Daca ai "invitati" neplacuti prin zona, ceea ce-ti pot recomanda cel mai mult este adoptia unor caini, sunt cei mai buni paznici. Eu am un caine, Poncho, are deja 9 ani si a fost si ne este un paznic de nadejde, nimeni nu se apropie de gard. Cu noi este foarte bland, dar daca vine cineva necunoscut si nu este in prezenta noastra, vai de el!

Doina, vezi cum exista un Dumnezeu care pe toate le vede? Datorita bunatatii sufletului tau si boala a fugit! Eu iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine, ai avut o febra foarte puternica, ce bine ca a trecut repede. A fost uimitor ceea ce mi-ai povestit. De aceea eu tot timpul cred ca daca facem bine, bine gasim.

Lenuta, ce bine imi pare ca si tu esti din judetul Galati. Eu am petrecut o copilarie si adolescenta frumoase acolo. Orasul meu imi trezeste o mare nostalgie in suflet. Este bine ca tu nu esti asa de departe ca mine.

Mult succes tuturor si zile frumoase! Iubiti mult animalele!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Oct 2010, 11:10 
Neconectat

Danuta, imi place tare mult Simfonia ta. Merita tot efortul. Mult spor in continuare, dar mai ales mult timp liber. Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Oct 2010, 22:12 
Neconectat

Elenuta, multumesc pentru aprecieri, imi pare bine ca ma "vizitezi". Am nevoie de mult, mult timp liber. Aseara nu am lucrat prea mult la goblen, pentru ca am cumparat niste materiale si m-am apucat sa fac patru paturi pentru caini si niste cersafuri cu dantela pe margine pentru niste bebelusi ale unor cunostinte, care urmeaza sa se nasca. Binenteles ca am cumparat unul si pentru Cedric, pentru ca inca ii mai place sa stea la piept si cand vrea el apuca si ma acopera cu ceva. Ma uimeste uneori cata inteligenta au copiii mici, fara ca noi sa ne dam seama.
Imi amintesc cand Albert intr-o zi cand adusesem noi facturi la magazin le-a aratat cu degetul si a spus "factura", fara ca noi sa-l fi invatat acel cuvant. Si abia vorbea! In fine, hai ca sunt ca mama-corb si-mi laud nespus copiii, dar deh, ce sa-i faci! Dragostea de mama este imensa!

Va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2010, 14:06 
Neconectat

Danuta, ce mai face simfonia ta?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2010, 02:12 
Neconectat

Paraschiva, cu drag iti raspund: face foarte bine, desi merge cu pas de melc. Din pacate nu am putut sa fac fotografii, deoarece am peste o luna cu celularul defect, nu stiu ce are, nu se inacarca, tocmai l-am trimis la reparat. Sper ca in curand sa revin cu imagini. Si sa stii ca este un goblen care ma fascineaza si la care as sta ore intregi sa cos. Reusesc sa cos foarte putin la el, dimineata la o cafea si mai mult noaptea, numai ca incerc sa nu ma mai culc asa de tarziu, pentru ca dupa aceea nu ma trezesc devreme si nu am randament in cursul zilei si ma simt mai tensionata.

Te pup si sper sa aduc fotografii in curand. Mult spor! Am vazut ca te-ai indemnat la goblenul cu diagrama, cum l-ai simtit fata de cel imprimat?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2010, 19:03 
Neconectat

Iti scriu pentru a te anunta ca in ianuarie iti voi vizita tara adoptiva (Yutacan-Tulum). Mi-ar face o deosebita placere sa iti aduc ceva din Europa, numai sa imi spui ce vrei, ce ai nevoie. Stiu ca esti destul de departe de zona unde vom sta noi, dar de acolo ti le pot pune prin posta.
Sincer, nu ezita sa imi spui ce iti pofteste inimioara.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2010, 22:55 
Neconectat

Aparte de gestul atat de frumos pe care vrei sa-l faci pentru mine, lasa-ma sa-ti multumesc in primul rand pentru vizita pe care o faci in topicul meu si in al doilea rand sa te felicit pentru ideea minunata de a veni in vacanta aici. Eu am fost in aceeasi zona acum doi ani si este un paradis pe pamant. Mai ales Tulum, din toate siturile arheologice pe care le-am vizitat in viata mea, este cel mai superb. Iti recomand sa intri si in vizita nocturna si daca se poate sa inchiriati audio-ul turului, este fantastic In plus, sper ca voi sa profitati din plin din acest sejur. De asemenea, iti recomand Coba si Chichen Itza, desigur, alte orase maya care merita a fi vizitate.

Nu as indrazni sa-ti cer nimic anume, in general mie imi place sa daruiesc celor din jur cat mai multe, eu nu stiu sa cer.
Oricum, daca vrei tu mai bine zis, mai multa informatie despre Mexic, mancaruri, locuri de vizitat etc, daca Monica ne permite, poti sa-i ceri ei adresa mea de e-mail si imi scrii acolo. Cu mult drag iti pot oferi orice informatie doresti.

Te pup si mult succes.

O zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: