|
Acum este 03 Aug 2026, 22:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: S.O.S. Catelusa politist Scris: 09 Oct 2010, 21:46 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ma induioseaza enorm si pe mine privirea acestui animalut frumos si curajos. Si ca intotdeauna, oameni nu-si asuma responsabilitatea pentru un caine care sta pe langa ei. Am aici acelasi caz, eu dadeam zi de zi mancare unei cateluse, dar nu o adoptam deoarece stiam ca are stapani, unde ea se ducea sa doarma si sa stea toata ziua. Numai bine, odata vine un baiat din acea familie cu o treaba la magazin si am profitat sa-i spun ca ce catelusa frumoasa si blanda are. Si-mi spune ca nu este a lui, ca este de pe strada, ca de un an sta pe langa ei, dar nu este a lui. M-a intristat si indignat acest comentariu, - sta in ograda ta, dar nu este cainele tau! In fine! Acelasi situatie o vad in cazul acestei cateluse negre. Ce paguba ar face daca ar tine-o politistii in curtea lor?
O zi frumoasa si iubiti mult animalele! Multe salutari pentru tine, Doina, si sa continui cu activitatea ta atat de frumoasa.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|