Acum este 11 Aug 2026, 04:02

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 10 Oct 2010, 21:37 
Neconectat

Nume forum:1
Din cate am inteles, pe langa provocare se va pastra si concursul lunar. Asa ca cine nu are modelul din provocare sau nu rezoneaza cu el poate participa la concursul lunar.
Sincer, mi-ar fi placut sa se aleaga o tema, nu doar un model anume, dar ma voi conforma regulilor. Va voi lasa pe voi sa alegeti modelul, iar daca il am in ladita ma voi alatura provocarii. Daca nu, va voi urmari cu drag sau, daca nu se ofera nimeni, m-as oferi sa moderez provocarea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 09:23 
Neconectat

Am uitat sa scriu ca eu as dori sa intru in provocare cu finutul meu, Primavara din nisa.

Pupici tuturor,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 09:50 
Neconectat

Sa va expun ce am inteles eu din discutiile anterioare si cele din alte provocari.
Daca vor fi mai departe concursurile lunare cred ca provocarea trebuie sa fie cu acelasi model altfel nu vor fi decat doua concursuri in paralel. In provocare se intra pur si simplu si se lucreaza modelul pana la finalizare cu postari cum se va clarifica, probabil, mai tarziu.
Am inteles ca se poate intra si in concursul lunar cu modelul din provocare.In Provocarea Printesa desertului s-a specificat ca premierea se va face la finalizarea tuturor goblenurilor intrate in provocare.
Pentru a nu se intinde provocarea la nesfarsit cred ca ar trebui premiate modelele finalizate care intra in provocare pe tot parcursul lunii noiembrie, chiar si cele intrate in ultima zi, adica 30 noiembrie. Nu stiu cum s-ar putea pune un termen limita.
Eu cam asa am inteles ca stau lucrurile, poate le lamurim impreuna.
O saptamana frumoasa va doresc tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 09:57 
Neconectat

Eu nu stiu cum a fost pana acum in cazul provocarilor, dar nu cred ca se poate participa la ambele concursuri. Si chiar nu vad rostul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:11 
Neconectat

[quote="

Off-topic si eu:
Georgeta, stii ca exista o provocare cu Printesa desertului si ca mai sunt gargarite ce nu l-au terminat?
Poti participa la ambele concursuri, in cazul in care goblenul tau se potriveste si cu tema de la provocare.
[/quote]
Dani, eu am scris doar ce am inteles, nu ca ar trebui sa se intample intr-un anume fel.
Incerc pe cat posibil sa lamurim impreuna cum va fi fi tocmai pentru a evita discutiile ulterioare.

Ultima oara modificat de olteanu rodica pe 11 Oct 2010, 10:15, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:14 
Neconectat

Da, ai dreptate. Este foarte bine sa se lamureasca din timp. Nu vazusem comentariul Monicai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:19 
Neconectat

Stiti ce idee mi-a venit? Ce ar fi sa facem mini-provocari in provocarea mare, in sensul ca sa alegem un model din toate cele trei teme si daca se aduna cel putin 5 gargarite pentru fiecare model, sa le facem in paralel, fiecare model in topicul lui de la Provocare.
Credeti ca am impaca asa preferintele cat mai multor gargarite?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:23 
Neconectat

Sandulesei Oana scrie:
Am uitat sa scriu ca eu as dori sa intru in provocare cu finutul meu, Primavara din nisa.

Pupici tuturor,
Dar in acelasi timp mi-ar placea si modelul acesta nou, asa cum propune Dana, cred ca ar fi o idee interesanta.

Rodi, acum incercam sa ne punem de acord cu o tema a provocarii si cu modelul care va fi Goblenul Provocarii. Fetele care doresc sa participe la provocare vor putea face acest lucru, cele care doresc sa participe la concursul lunar, la fel. Parerea mea este ca, desi nu putem limita participarea la ambele concursuri, ar trebui sa alegem fie provocarea, fie concursul lunar. Este doar o idee, nu dati cu parul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:47 
Neconectat

Oana, mi se pare corect. Daca o gargarita finalizeaza modelul din provocare poate apoi intra si in concurs cu alt model. Provocarea poate dura mai mult de o luna, poate doua sau mai mult, astfel are si cealalta sansa.
In privinta modelului care va fi ales eu nu am nici o obiectie doar sa avem timp sa il achizitionam. Dani, este buna si ideea ta. Daca am inteles bine vrei sa fie o provocare cu trei modele, nu? Adica fiecare sa-si aleaga unul din cele trei, nu? Cred ca se poate sa fie toate intr-un singur topic, de exemplu: Provocare Suflete pereche, Toamna de basm, Dimineti de august. Asa am cuprinde cele trei teme: portrete, peisaje, flori. Denumirile le-am dat doar ca exemplu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2010, 10:58 
Neconectat

Da, Rodi, exact aceasta este ideea mea. Si daca o gargarita vrea sa participe in toate cele trei provocari o poate face, doar sunt modele diferite. Sau vorba ta, daca termina provocarea si vrea sa intre in alt concurs, o poate face, ca intra cu alt model.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: