|
Acum este 12 Iun 2026, 01:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 16 Oct 2010, 21:34 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5341 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Danuta, iti multumesc mult. Ma bucur ca iti place mini-episodul meu. Ralu, ma bucur ca iti place. Te imbratisez cu mult drag si eu.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 16 Oct 2010, 21:52 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
Aripioare la ac iti doresc, draga Sonia. Si pic cu pic, nu-i nimic, nici noi nu ne-am nascut adulti. Pup.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 17 Oct 2010, 07:58 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ce explozie de culoare, Sonia! Imi place tare mult cum se contureaza acest model. Iti doresc mult spor in continuare. Pupici.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 17 Oct 2010, 08:49 |
|
|
|
Sonia, fir cu fir va creste mare. Dar se pare ca la tine sunt mult mai multe fire. Ceea ce asterni tu pe panza, ne sensibilizeaza pe multe dintre noi. Acusor cu aripioare iti doresc.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 17 Oct 2010, 17:33 |
|
|
|
Marie, Ioana, Clementina, ma bucur ca va place cum se asterne pe panza aceasta icoana. Fara sa exagerez pot sa va spun ca in realitate este si mai frumoasa.
Pupici dulci,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 27 Oct 2010, 18:43 |
|
|
Inca un episod:  Pupici dulci,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 27 Oct 2010, 18:51 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Este absolut minunat. Sper sa am timp sa il cos si eu. Are niste culori incantatoare. Spor la lucru. Astept cu nerabdare sa il termini. Multi pupici!
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 27 Oct 2010, 18:56 |
|
|
|
Adelina, iti multumesc mult. Din pacate nu am lucrat nici macar jumatate si cred ca va mai dura pana sa il termin. Asta este: timpul asta nu prea tine cu noi.
Pupici dulci si o imbratisare calda,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 27 Oct 2010, 19:06 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Sonia, chiar asteptam un nou episod si ceea ce ai postat tu este asa de frumos! Sa ai mult spor in continuare si mult, mult timp liber. Te pup si te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Maria si pruncul - goblen lucrat de Sonia Scris: 27 Oct 2010, 19:18 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Iti tin si eu galerie, Sonia. Pupici si mult spor la acusor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|