Organizatoare, by Vasiliu Letitia (1466 mesaje), la 15-05-2008 Ma gandeam daca nu cumva ar trebui plasat la topicul "Fascinatia lucrurilor deosebite" pentru ca organizatorul "Pako" este fascinant. Probabil ca pana ma hotarasc eu o sa apara... "stoc epuizat"
Replica: Retinem by Admin TTT (3903 mesaje), la 15-05-2008 un exemplar pentru poate se hotaraste Letitia.
Sa ai o zi buna, Letitia!

Replica: Ah, am pierdut by angela draganoiu (429 mesaje), la 15-05-2008 Spuneti-mi si mie ce este acest organizator. Am vazut imaginea, dar nu-mi dau seama ce este si la ce foloseste ca poate daca "ma hotarasc" vreu si eu, mai stii?
Replica: Pe by Adela Aura Vlad (391 mesaje), la 15-05-2008 cartelele din mijloc se scriu simbolurile. Fiecare ata se aseaza in dreptul simbolului caruia ii corespunde. Acele, cu atele de la fiecare culoare se pot odihni pe suportul de burete.
Am gasit pe un alt site o imagine care poate te ajuta sa intelegi mai bine.
Replica: Exista by Georgeta Petrea-Manta (141 mesaje), la 15-05-2008 pe acelasi principiu, dar altfel.
Replica: Va by Coco Bordan (120 mesaje), la 15-05-2008 atasez si eu o imagine cu organizator
Replica: Am by Zoica Maniu (230 mesaje), la 15-05-2008 scris la
Provocare ca am primit si organizator in premiu alaturi de alte produse. Pentru mine va fi foarte util pentru cand voi avea ace de lasat in asteptare cu ata in ac. Astfel fac economie de ata si nu risc sa mai raman fara ata care se ia pe haine sau pe lucrurile din jur. In plus, voi stii ca nu gresesc cand iau un ac cu ata din organizator pentru ca voi putea sa scriu simbolurile pe cartele. Dupa ce le voi scrie, voi aseza fiecare ac cu ata pe locul din dreptul simbolului. Sunt foarte incantata de acest cadou de la TTT.
Replica: Va by angela draganoiu (429 mesaje), la 15-05-2008
multumesc pentru lamuriri. Da, mi-ar place si mie. Monica, il aveti de vinzare?
Replica: Sunt by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 15-05-2008 prezentate la
Accesorii, Angela.
Replica: Multumesc, Admina by Vasiliu Letitia (1466 mesaje), la 16-05-2008 O iau ca pe o promisiune chiar daca raspunsul tau m-a si amuzat.
Felicitari, Zoica! Esti prima Gargarita ce are un organizator.
Angela ma uimesti cat de repede te-ai hotarat.
Replica: Multumesc, by angela draganoiu (429 mesaje), la 16-05-2008 Doruletz Mic, am vazut dupa ce am scris.
Letitia mie imi place ordinea si de aceea mi-ar place un organizator de asta. Acesta este unul din motivele pentru care imi plac modelele de la Rogoblen - au acele organizatoare de ate pe care vezi toate culorile si alegi ce iti trebuie fara sa cauti printre gheme. Dar deocamdata am alte cheltuieli si... mai astept.
Replica: La by Milos Cosmina Elena (586 mesaje), la 17-05-2008 stilul meu de lucru (fac cu o culoare tot), nu am nevoie de organizator. Asta nu inseamna ca nu este frumos sau de folos. Depinde de stilul fiecareia. Eu ma multumesc cu modul in care sunt aranjate atele acum.
Replica: Este by Ileana Miroiu (780 mesaje), la 17-05-2008
ideal pentru cele care nu lucreaza de la Rogoblen si nu au organizatoarele acestora.
Banuiesc ca ar fi bun si pentru cele ce lucreaza modele de goblen imprimate.