Acum este 06 Iun 2026, 06:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii octombrie
MesajScris: 31 Oct 2010, 21:02 
Neconectat

Nume forum:1
Dragut Raluca scrie:
Lena, toata saptamana am citit tot ceea ce s-a scris despre tine si cred ca o gargarita adevarata ca tine isi merita pe deplin un titlu, daca nu al lunii, macar al saptamanii. Te votez cu mult drag, pentru mine esti speciala. Pacat ca spatiul virtual nu ne poate oferi mai mult de atat, pentru ca mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc si persoanal.
Lena, copii si eu tot ce a scris Ralu aici pentru tine. Esti un om cum rar intalnesti in viata.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 21:23 
Neconectat

Lena, am un fior cand recitesc acum postarile tale de aici. Semeni mult, atat cu Laura cat si cu Doruletz pentru care eu am o stima deosebita. Tu esti o esenta ce revigoreaza inimile celor ce te citesc.

Sonia, am o datorie de suflet fata de tine, asa ca votul meu merge catre tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 21:47 
Neconectat

Sonia, eu te votez si pentru ca mi-ai ramas la inima de cand te-am vazut in rochita lui Sayuri.

Lena, eu om frumos ca tine, nu am intalnit. Urmatorul meu vot, iti va apartine, cu siguranta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 22:01 
Neconectat

Pisicuţă Marie, mulţumesc frumos pentru vot. Uite, te-am găsit pe youtube:

,

albă, delicată, pufoasă, gingaşă şi simpatică foc. Aşa te imaginez eu pe tine de fiecare dată când scrii câte ceva pe forum şi eşti prezentă în mai toate topicele, ne susţii pe toate şi pe deasupra ne şi încânţi cu peisaje atât de frumoase pe care le pictezi cu ac şi aţă. Leonardo da Vinci spunea despre pisicuţe că "Cea mai mică dintre feline este o capodoperă!", la fel eşti şi tu, draga mea. Te sărut şi să ai o seară cât mai frumoasă.

Ralu, acum câteva zile, scriai:
Dragut Raluca scrie:
Pana atunci, fac de mancare si ma joc cu Dario, imi umplu dimineata, asa timpul trece mai repede.
Eu pot să spun răspicat că îmi umplu zilele cu candoarea ta - şi nu mă refer doar la finuţa ta, ci la felul tău special de a ne stropi sufletele cu picuri de inocenţă.

Geta, Gărgăriţă - Alinare, ştii tu oare cât de bine îmi face să revăd iar şi iar colecţia ta? Un adevărat altar pentru sufletele şi ochii noştri. Mă înclin în faţa ta cu tot respectul din lume. Îţi mulţumesc frumos pentru vot.

Bica, îţi mulţumesc frumos pentru apreciere. Nu pot spune decât:
Bica Nistor scrie:
Laura, visul cu Doruletz, mi-a adus aminte de tine. Esti un om pe care il pretuiesc pentru lupta pe care o duci, pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit, pentru frumusetea ta interioara.
Esti in rugaciunea mea din fiecare seara.
Sunt convinsa ca oriunde esti tu faci o minune.
Laura Brasoveanu scrie:
Bica, uneori mi se pare ca trecerea pe langa noi a lui Doruletz a fost un vis frumos. Un vis de unde trebuie sa intelegem ca uneori cele mai frumoase sentimente si trairi sunt chiar langa noi, dar nu stim sa le pretuim. Pentru mine, Doruletz este atingerea magica ce ar trebui sa ne faca mai buni, mai profunzi si mai toleranti. Ea ne-a dat o lectie de bunatate, daruire, traire in valorile normale la intersectia a trei societati. Ii zambesc ori de cate ori imi aduc aminte de ea. Iti zambesc si tie, bunicuta inteleapta. Te rog adaug-o pe Ralu, in rugaciunile tale, in locul numelui meu. Asa m-a/ne-a invatat Doruletz Mic.
Bica Nistor scrie:
Mi s-a parut normal ca aceste cuvinte sa ramana scrise in acest topic ce ii apartine lui Doruletz. Ele reprezinta si gandurile mele pentru tine, Doruletz.
Cred că ştii despre ce topic este vorba. Nu am îndrăznit să intervin într-o astfel de discuţie, însă mi-am hrănit sufletul cu ea, şi mi-a rămas întipărită în minte.

Lia, sunt atâtea şi atâtea fete aici care merită pe deplin să fie votate, în faţa cărora eu mă simt atât de mică. Aprecierile voastre îmi ating sufletul, îl încălzesc şi îl fac să vibreze în gradina gărgăriţelor. Te îmbrăţişez cu multă dragoste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 22:13 
Neconectat

Lena, eu plang de cata sensibilitate exista in tine. Esti un om ce merita admirat si de la care avem de invatat, tot asa cum am invatat de la Laura si Doruletz.
Ma bucur ca existi si mi-am facut o promisiune. Sa-mi fac timp sa te votez in fiecare saptamana.

In saptamana aceasta am insa o datorie pentru Sonia, asa cum i-am promis, in alt topic si o votez pe ea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 22:34 
Neconectat

Livia, uite doi gărgărei drăgălaşi, care să te facă să zâmbeşti.

Şi, te rog, nu îţi crea o obligaţie de genul acesta, ştii cum se zice: aprecierea este lubrifiantul vieţii şi în cazul vostru ştiu că este sinceră, şi cea mai bună susţinere sunt cuvintele voastre, nu neapărat voturile. Iar faptul că exist, este datorită vouă şi pentru voi, pentru că şi voi existaţi în sufletul meu, fiecare în parte, aveţi un loc al vostru, special.

Te sărut. Să ai o seară plăcută.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 22:36 
Neconectat

Sonia, pentru toate cuvintele tale frumoase si intaritoare din fiecare topic pentru toate gandurile tale de pe acest forum ce m-au cuprins odata si pe mine, te votez.

Lena, nu ma pot abtine sa iti spun ca esti speciala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 23:01 
Neconectat

Mulţumesc frumos, Olivia. Te sărut şi pe tine şi pe Bogdănel al tău. Să vă bucuraţi mult unul de altul!
O seară frumoasă!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2010, 06:58 
Neconectat

Bica, Lia, Olivia, va multumesc mult pentru votul acordat si va trimit multi pupici dulci si multe imbratisari calde care sa alunge frigul de afara.
Olivia, sa stii ca in gandurille si rugaciunile mele sunteti voi toate mereu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2010, 12:09 
Neconectat

Gargarite harnicute, iata si tabelul cu nominalizarile din aceasta saptamana:

Gargarita saptamanii este: Popescu Ileana Gabriela.

Cele 4 gargarite care au iesit in aceasta luna Gargarita saptamanii sunt:

Stefanescu Elena: 9 nominalizari
Ciocan Elena 12 nominalizari
Hanganu Andra Sonia : 14 nominalizari
Popescu Ileana Gabriela: 14 nominalizari.

Cum exista egalitate intre 2 gargarite la numarul de nominalizari saptamanale am luat in calcul si celelalte nominalizari din cadrul lunii si am constatat ca Sonia mai are de-a lungul lunii inca 6 nominalizari, iar Lena nu mai are nici o nominalizare, deci,

Gargarita lunii octombrie este: Hanganu Andra Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: